Şimdi Ara

Crafting

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Crafting npcler nerede? diyorsanız; Fleette 14 Crew Skills Trainer bulunmaktadır.

quote:

Orijinalden alıntı: blacktekno

Dark ve Light Pointi Companionlar yardımıyla Rank 5 ( 10.000 ) yapmak.

Crew Skilinizi seçtikten sonra; Örnek Diplomasiyi seçtim.
    Empire ( Dark iseniz Kırmızı renk seçiyoruz )
    Republic ( Light iseniz Mavi renk seçiyoruz )

N harfini tuşluyoruz; Companiona görev veriyoruz. Belirtilen Süre bittikten sonra Dark veya Light pointiniz ve bonus craft itemler geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacktekno -- 1 Mayıs 2012; 13:59:42 >

• Aynen yahu hic anlatan yok su craft i meslekleri anca o karakter böyle bu karater şöyle yahubiraz bilgi verin en uyduruk oyunlrda bile 20tane rehber var..
  • Kabataslak bi bilgi veriyim.
    Biochem : Medpack , stimulant , adrenaller ve Implantlar üretir. Consumable'leri sınırsız olarak kullanabilirler.
    Synthweaving : Force kullanan karakterlerin kıyafetlerini üretir heavy, light ,medium 3 türü de üretebilir.
    Armormech: Tech Power kullanan........."" " " "" "" "" ""
    Armstech: Tech power kullananlar için silahlar ve silah içine eklenen modlar üretir.
    Artifice : Force power için silahlar ve hiltler üretir. (lightsaber falan)
    Cybertech : Uzay gemisi parçaları, Bombalar (5dakika cd li aoe bombalar), ve hatırlayamadığım birşey daha üretiyodu droid parçası olabilir

böyle işte meslekler :)

Guild için ise Fleet'lerinizde bi yerde bir guild manager vardı ama nerde pek hatırlamıyorum
  • Peki şimdi classlara göre nasıl seciyoruz misal sit inq ile maruder aynı meslekleri mi alıyor yoksa inq icin bunlar daha iyi dedginiz meslekler varmı ? birde adamlar yerdeki kristalleri fln topluyorlar onlar hangi meslekler bulamadım bir türlü?
  • http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=530

Şurda çok güzel bir ingilizce kaynak mevcut.Dediğiniz topladıkları ise Gathering meslekler oluyor. Archeology, scavenging, bioanalysis falan hepsi hakkında tam bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: wqlky

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=530

Şurda çok güzel bir ingilizce kaynak mevcut.Dediğiniz topladıkları ise Gathering meslekler oluyor. Archeology, scavenging, bioanalysis falan hepsi hakkında tam bilgim yok

Classlara göre meslekleri yazmıslar anlamadgım 4 tane yazmıslar sinir 3 degilmi ? orda baya güzel bilgiler varda hep ingce keske biri tr cevirip rehber yapsa süper olurdu.
     Crafting

• quote:

Orijinalden alıntı: heyben12
    Classlara göre meslekleri yazmıslar anlamadgım 4 tane yazmıslar sinir 3 degilmi ? orda baya güzel bilgiler varda hep ingce keske biri tr cevirip rehber yapsa süper olurdu.
     Crafting

o dördünden birini alabiliyosun zaten.
    1 craft, 1 gather, 1de mission alabiliyorsun.
    yada ben materyaller ile para yapıcam diyosan
    2 gather 1 mission alıyosun.
    craftlardan 2 tane alamıyosun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ark: Survival Ascended
    2 yıl önce açıldı
    Unique İtem Upgrade
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim şuan 2 tane char var. bi tane trooper vardı 41e kadar kastım sürekli republicin pvpde yenilmesi yüzünden bıraktım.bunda lvl40 binek vardı ve üstünde hala 700-800k parası mevcuttu.Peki ne kastım ben ? sadece slicing. Slicing her türlü para getirir. 900 credi verirsin sana 1300 olarak döner mesela. skill lvl 200den sonra fln sürekli kar edersin. Sonra crafting görev itemleri düşer 340 isteyenler 16kya fln satılır düşme oranı da düşük değil orta.
    slicing de ne yapılır derseniz en basit haliyle elemanı işe gönderiyosunz onun karşılığında size para çantası getiriyor.Çantadan para çıkıyor sözün özü para verip üstüne daha fazla para alıyorsunuz cepten yemek yok her türlü kar.Ayrıca görev itemi düşer bunlarında 340 skill lvl isteyenleri çok güzel paraya satılır.
    şöyle ilk 100e kadar pek para getirmez 90 credi verirsin 60-130 arası credi olarak döner.daha ilerlerde 900 verirsin mesela 1300 hatta mavi çanta fln çıkarsa daha da fazla para gelir.Ha az gibi görünebilir miktar ama boşta duran companionları q yaparken sürekli gönderceksin damlaya damlaya göl olur en azından zarara girmiosn.Ayrıca yolda slicing toplama şeyleri var onlarda da çanta çıkıyor gene para.Görev itemleri dediğim gibi 16k ya çok sattım ben şuan piyasadan haberim yok ama geçen 210 skill level isteyen görev itemiydi galiba 7777 crediye satmıştım.Temiz para.
    28 lvl assasin var şuan ona da slicing kasıyoum tatooine de millet binek parası için ağlanıyordu benim bineğim ve cebimde 110k para vardı oraya gitmeden önce de 10k kadar companiona item aldım.
    eğer ki pvp ile kasarsanız daha fazla para gelir.Görev yaparsanız sürekli bi companion yanınızda olacak pvpye girerseniz onu da göndereceksiniz 3 companion varsa 3üde işte olacak ayrıca pvpden gelen para da var seri bi şekilde para yaparsınız.
    hadi iyi oyunlar.

• quote:

quote:

Crafting

Burada gösterilenler sınıflar için uygun olan meslekler. Bunlardan birini seçerseniz size daha fazla yarar sağlar.

Crafting'in en can alıcı noktası çantayı açtığınızda sağ yukarıda çıkan reverse engineering. Bu sadece eşyayı parçalamaya değil parçaladığınız eşyanın daha üst versiyonunu belli bi şanslada öğrenmenizi sağlıyor.

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=45866 onunda rehberi şurada. Başta biraz karışık gelebilir.

Şu resimde özetliyor çoğu şeyi;

Crafting

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihtumreth -- 3 Şubat 2012; 11:08:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zihtumreth

quote:

quote:

Crafting

Burada gösterilenler sınıflar için uygun olan meslekler. Bunlardan birini seçerseniz size daha fazla yarar sağlar.

Crafting'in en can alıcı noktası çantayı açtığınızda sağ yukarıda çıkan reverse engineering. Bu sadece eşyayı parçalamaya değil parçaladığınız eşyanın daha üst versiyonunu belli bi şanslada öğrenmenizi sağlıyor.

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=45866 onunda rehberi şurada. Başta biraz karışık gelebilir.

Şu resimde özetliyor çoğu şeyi;

Crafting

Hocam baya arastırdım ama kafam cok fazla karıstı, şimdi sizce sit inq icin hangi 3 lü en iyisi olur hem para kasma hem craft icin?

• Craft alıcaksanız zaten resimdeki grafikte birbirine bağlanan mission ve gather skillerini almanız lazım. Biri olmadan diğeri işe yaramıyor pek. Mesela Armormech alınıcaksa Underworld trading ve scavenging almanız lazım beraberinde. Tamamen oynanışa bağlı hangi craft'ı alıcağınız. Aldığınız craft ile ne yapacağınızı biliyorsanız katkı sağlarsınız hertürlü kendinize. Sizin attığınız resimde hangi craftın hangi sınıfa yarar sağlayacağı yazılmış zaten. o 4 taneden birini seçiceksiniz. Yok craft almiyim sadece mission ve gather gidim derseniz orasını bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zihtumreth

Craft alıcaksanız zaten resimdeki grafikte birbirine bağlanan mission ve gather skillerini almanız lazım. Biri olmadan diğeri işe yaramıyor pek. Mesela Armormech alınıcaksa Underworld trading ve scavenging almanız lazım beraberinde. Tamamen oynanışa bağlı hangi craft'ı alıcağınız. Aldığınız craft ile ne yapacağınızı biliyorsanız katkı sağlarsınız hertürlü kendinize. Sizin attığınız resimde hangi craftın hangi sınıfa yarar sağlayacağı yazılmış zaten. o 4 taneden birini seçiceksiniz. Yok craft almiyim sadece mission ve gather gidim derseniz orasını bilemem.

yani hocam sadece mission ve gatherlerden alsam para kasıp sonra craft alip hizlica ilerletsem olurmu ?
  • şu anda favori meslek biochem ama bir sonraki patchde biocheme yarayan sırf onların kullanabildiği bazı itemları herkes kullanabilecekmiş. yine para getirisi olarak da kullanabilir olduğu ortaya çıkıyor böylece.

bunun dışında craftingde cybertech skilli: gemi parçası, droid, earing ve armor parçaları üretimi için kullanılması nedeniyle yine gözde mesleklerden. kasarken işe yarıyor armor ve mod nedeniyle.

para için slicing.

dps olarak level kasıyorsanız silahlı range dpsler için armstech melee dpsler için artifice iş görür. healer yada tank için cybertech daha iyi oluyor. yanlarına kendi gathering mesleklerini alıp bunların yanına slicing mesleğini eklerseniz sırtınız yere gelmez.
  • Eyw craftingi de çözdük lakin hep 9 lvl item üretiyor.

400de kaç olunca item level sayısı artacak. 49 lvl veya 50 lvl üretmek istiyoruz mesela. nasıl olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacktekno -- 4 Şubat 2012; 11:55:26 >
  • peki beyler bu slicing di diplomcy gibi gather meslekleri nerden alınıyor ben mesleklerin oraya gidiyorum hep craft olanlar cıkıyor
  • quote:

peki beyler bu slicing di diplomcy gibi gather meslekleri nerden alınıyor ben mesleklerin oraya gidiyorum hep craft olanlar cıkıyor

İlk mesajda yazmıştım yine yazayım. Kendi uzay üssünüzde imperial fleette M harfine basınca haritada Crew Skill yazan yerde 14 tane npc var. Üstünde elmas benzeri resim var. 14 tanesini de tıkla codexlerin açılsın :)
  • quote:

quote:

peki beyler bu slicing di diplomcy gibi gather meslekleri nerden alınıyor ben mesleklerin oraya gidiyorum hep craft olanlar cıkıyor

İlk mesajda yazmıştım yine yazayım. Kendi uzay üssünüzde imperial fleette M harfine basınca haritada Crew Skill yazan yerde 14 tane npc var. Üstünde elmas benzeri resim var. 14 tanesini de tıkla codexlerin açılsın :)

yani imperial fleet te gidip ordan mı ogrenecegim ben elmas olanları buldumda işte hep biyocm cybertech vs 10tane npc gezmişmdir diplomacy vs hic görmedim
  • quote:

quote:

quote:

yani imperial fleet te gidip ordan mı ogrenecegim ben elmas olanları buldumda işte hep biyocm cybertech vs 10tane npc gezmişmdir diplomacy vs hic görmedim

imperial fleet her gün mutlaka gitmen gereken bir yer.

Pvp quest
    Flash point Quest
    hepsi orada.

• hep 9 lvl item üretiyor. yüksek lvl item nasıl üreticeğiz?
  • quote:

hep 9 lvl item üretiyor. yüksek lvl item nasıl üreticeğiz?

trainerına git konuş yeni recipe al.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.