Şimdi Ara

(Genellikle) İstanbul'da Duyulan Sesler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genellikle Istanbul'da duyulmus, ama diger illerimizde de duyanlar varmis. Cam siseye ufleriz ya hani, bir ugultu cikar. Onun gibi birs sesmis bu, ben sahsen duymadim, Konu Disinda da sıkça konusuluyor bu. Sesleri de kaydetmis arkadaslar, linke girip dinleyebilirsiniz.
    mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57196209
    (Kusura bakmayin mobil versiyon)

Metafizik veya olaganustu bir durum oldugunu sanmiyorum, belediyenin bir calismasi olabilir mi? Siz ne dusunuyorsunuz? Veya bir bilginiz var mi?

• Büyük ihtimalle gürültü kirliliğinden kaynaklanan bir şey olabilir , konuyu görmüştüm ama saçma geldiğinden pek bakmamıştım.
  • yeni bir fay hattı keşfedildi belki o dur.
  • Bunlar daha önce de bir sürü forumda ve daha bir çok yerde paylaşıldı.. Gürültü kirliliğinden oluşan sesler çoğunluğu, ama özellikle o yer altından geldiği iddaa edilen seslerin gerçekle uzaktan yakından alakası yok..
  • HAARP
  • Ne oldukları ile ilgili veya ne olmadıkları ile ile ilgili hiç bir fikrim yok. Korktuğumu söyleyemem ancak içim ürpermedi desem yalan olur.
  • aynı sesi bir kaç ay önce çanakkalede duydum. gürültü kirliliğinden olma ihtimali yok. hatta aha dedim israfil boruyu öttürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 2 Şubat 2012; 1:11:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer böyle bir ses duyulduysa sebebi güneş patlamasıdır diye düşünüyorum.Geçtiğimiz haftada meydana gelen patlamada manyetik alan büyük zarar görmüştü.Sesle ne alaksı vardır bilmiyorum.
  • Bence belli kısımlarda belediye çalışmaları var. Her gece sabahlıyorum ben niye duymadım. Etraftaki eş, dostta da sordum kimse duymamış bence uydurmadan başka birşey değil. Harp projesi gelmişti aklıma ama sesle ne alakadır anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memymulio -- 2 Şubat 2012; 6:28:50 >
  • Babam sabaha kadar balkonda sigara içiyor duysa kesin bana söylerdi.
  • yeni taşındığım evde iki gün geldi o sesler bir hafta bıraktım memlekete gittim geldiğimde kesildi. şuan yok
  • kaçııııın hepimiz ölecez

konu dışına çevirdiniz burayı ya
    bu tür sesler bizim memlekettede geceleri duyulur
    6-7 km ötedeki şeker fabrikasının sesi gece sessizliğinde garip bir uğultu olarak duyulur
    yani istanbul gibi bir şehirde herşeyin sesi olabilir
    kısaca ses kirliliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rang-e khoda

Sadece İstanbul'da duyulmamış, dünyanın birçok yerinde iddialar var.

İstanbul kutsal bir şehir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.