Şimdi Ara

Firefox 10.0 çıktı, indirilebilir durumda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
8.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj






  •  

    Mozilla popüler internet tarayıcısı Firefox'un 10.0 sürümünü kullanıma sundu. Hızlı geliştirme programı çerçevesinde büyük güncellemeler içeren ancak bununla birlikte çıkışı daha uzun süren versiyonlar yerine görece daha az güncelleme içeren fakat daha hızlı çıkan sürümlere yoğunlaşan Mozilla, bir süredir beta aşamasındaki Firefox 10'u resmiyete kavuşturdu.

     

    Firefox 10 daha önce rapor edilen çeşitli hataları düzeltirken yeni özellik olarak gizli ileri butonu, tam ekran API desteği, WebGL Anti Aliasing desteği, CSS3 3D dönüşümler ile birlikte  çift elementi için çift metin yalıtımı içermekte. Çok platformlu tarayıcı olarak Windows, Linux ve MacOS için sunulan yeni sürüm kullanıcılar tarafından indirilebilir durumda.

     







  • yeni firefox' umuz hayırlı uğurlu olsun. bir deneyelim bakalım herhangi bir fark varmı.
  • Allah bin belasını versin, kanser etti beni lanet olsun ki kurtulamadım bu illetten..

    FF'de tüm internet sitelerinin şifreleri hatırlama durumunda(ayrıca yer imleri), Chrome'da da kardeşiminkiler hatırlama durumunda Chrome'u bundan kullanamıyorum.

    Rezil ettiler güzelim tarayıcıyı, gelişmemiş hali daha başarılıydı..
  • Oh be sonunda herkeze hayırlı vede uğurlu olsun bir firefox kullanıcı olarak sevindim doğrusu birçok güncelleme yapılmış inşallah dahada hızlanmıştır..:)
  • Özellikle açılış süresi konusunda oldukça şaşırttı beni. Neredeyse Chrome ile yarışacak seviyeye gelmiş. Bu sürümü beğendim.
  • Ne yaptıysam firefox tan kopamadım bitürlü gelişmiş kullanıcılar için çok kullanışlı 10 nu yükledim internet hızında gözle görünür bir artış var yoksa banamı öyle geldi? :D
  • ya bende 3 veya 4 tab acik olunca sayfalari acmiyor.loadingde kaliyor oyle,kapatip acmak gerekiyor firefoxu.sizdede oluyormu bu.addon yukledikce daha beter oldu bu sorun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rabbitweed

    ya bende 3 veya 4 tab acik olunca sayfalari acmiyor.loadingde kaliyor oyle,kapatip acmak gerekiyor firefoxu.sizdede oluyormu bu.addon yukledikce daha beter oldu bu sorun

    şimdi 15-20 sekme birden açtım hiçbir sorun yok gayet hızlı
  • Tam da format attigim gece cikti.. Sansima bak.. Temiz kurulum olarak yuksek performans alirim umarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kurdum oldukca hizli calisiyor , acilis suresi kisalmis , anlamsiz takilmalar falan yok simdilik ... ben bi puruz cikmassa bunu kullanacam googlenin yeni sozlesmesine tepki olarak yeni sozlesme aklima geldikce ve chrome kullandikca devamli totomdan birileri takip ediyomus hissine kapiliyorum ... acikcasi donanimhaberinde yeni sozlesmeden hic bahsetmemesi ve insanlarin bunun uzerine gitmemesinide oldukca garip karsiliyorum acikcasi ... acaba neden bu haber olmuyor bi kara mi var bu konuda ..yeni sozlesmeyi okudunuz mu hic
  • düz firefox kullanan arkadaşlar için bir fyadalı bilgi: adres satırına about:config yazın onaylayıp geçin, karşınıza açılan sayfada arama kutusna dns yazın, çıkan listeden disable ip v6 satırına 2 kere tıklayıp karşılığındaki değeri false dan true ya çevirin. windows da birazcık, linux de ise gözle görülür şekilde hız artışı sağlar.

    Yanlış anlaşılmasın windows da zaten fox olabildiğince hızlı ;)

    Bu arada tüm arkadaşlara palemoon u denemelerini tavsiye ediyorum. gerek 32 gerekse 64 bit olarak cidden hızlı klasik firefox a göre.

    Bu arada 64 bit sistemi olan arkadaşlarada kesinlikle 64 bit firefox öneriyorum. Açılış süresinin chrome dan bir farkı kalmıyor. gerek flash gerekse java nın 64 bit sürümleri olduğundan bir eksiklik yaşamazsınız 32 bit olana göre.
  • undoclosed tab
    idm cc
    firebug
    flashblock


    eklentileri sorunsuz çalışıyormu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlı -- 1 Şubat 2012; 3:34:10 >
  • kullanıcı deneyimini değiştirmeyen güncelleme bunlar.. çekirdekteki geliştirmeler bizim tarayıcı kullanımında fazla etki yaratmıyor. sadece ff html5 konusunda chromeun bariz gerisindeydi bu konuda umarım geliştirme yapmışlardır. aslında birde rakamlara pek takılmamak lazım. rutin bir güncelleme olarak görmek gerekiyor artık..
  • Selam mozillanın trsini bulamadım bana yardımcı olabilirmisiniz. işletim sistemi mac os x

    teşekkür ederim..






    Propolis doğal antibiyotik.
    http://www.propolis.com.tr
  • Misafirler için güncelliyorum :)
  • Eski sürüme göre daha hızlı olduğunu hemen farkedebiliyorsunuz. Programın açılışı, web sayfalarının yüklenme hızı. Bence birşeyler başarmış Mozilla ekibi. Eh ne diyelim, hayırlı uğurlu olsun yeni tilkimiz.
  • 64 bitlik olanının linkini bi zahmet rica etsem
  • Görünürde bir değişikli mi var ? Bana mı öyle geliyor ? Geri butonunun bölgesi değişmiş gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blank42

    Görünürde bir değişikli mi var ? Bana mı öyle geliyor ? Geri butonunun bölgesi değişmiş gibi


    aynen. geri tuşu sayfada geri gidilecek bir durum olmadığında görünmüyor. ayrıca yenile durdur butonları da adres satırı içine alınmış... internet explorer gii olmuş. özellikle geri tuşu kalkması çok iyi olmuş..
  • Yeni versiyonlarında olmayıpta 3 versiyonunda olan, kayıt özelliğini arıyorum açıkçası. Örneğin o an açık 10 tane site var ancak o an vaktiniz yoksa, bunları kaydedip, firefox'u bir sonraki açışınızda okumak istiyorsanız bu özelliği kullanıyordunuz ancak her nedense bu özelliği 4 veriyonundan itibaren kaldırdılar.

    (Versiyonları yanlış hatırlıyor olabilirim)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.