Şimdi Ara

Darkness 2'den Bol Kanlı Bir Video Daha

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Sessiz sedasız geçen geliştirme sürecinin ardından yayınlanan demoyla birlikte beklenen patlamanın daha da fazlasını yapan The Darkness 2'den yepyeni bir video yayınlandı.

30 saniyelik kısa bir video olsa da oyundaki 'vahşet' atmosferini fazlasıyla yansıtan bu videoda Jackie Estacado'nun kesme vuruşları tanıtılıyor. Oldukça eğlenceli gözüken oyunun bu videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Darkness 2 10 Şubat'ta PC, PS3 ve X360 için çıkacak.

• Güzel bir oyun bizi bekliyor. Oyunun demosunu incelediğimde de bunu farketmiştim. İncelemeye buradan ulaşabilirsiniz..

http://ahmtysloyun.blogspot.com/
  • Demosunu 2 kere bitirdim. Harika bir oyun bence.
  • Firmalar niye bunu yapıyor anlamıyorum.Oldu olacak her bölümün nasıl geçileceğine dair bir rehber de yayınlayın...Lan bırakın biz oynadıkça keşfedelim yeni hareketleri, oyun çıkmadan yayınlarsan her haltı ne anlamı kaldı.
  • Bekleyemiyorum desem yeridir.. İlk oyunu oynamamıştım, sanırım ikincisi çıkmadan ilkini de oynamalıyım..
  • Bu hareketleri yaparken karekterin hareketi kısıtlanıyor ve komplike bi oynanıştan uzaklaşıyor oyun...
  • ön siparişten aldım çıkış tarihini bekliyorum. ilk oyunu oynamadığım için önce çizgi romanları okuyup öyle akıcam oyuna.
  • Şu 2 ayın yokluğunda (SWTOR Hariç ) ilaç gibi gelecek.
  • oyunun demosunun olması iyi oldu almadan önce tereddütleri ortadan kaldırıyor bence
  • steam'den wishlistimde ilk sırada.. ;)
  • Oyun güzelde bu adam parçalama hareketleri 3-5 taneyle sınırlı kalırsa 1-2 saatten sonra kendini tekrar etmeye başlar sıkar bence oyun
  • çok heyecanlıyım demosunu keyifle bitirdim,orjinal alacağım
  • Eğlenceli Olacak gibi :)
  • orjinal almayı düsünüyordum ama kontrol bakımından pc versiyonu olmamış gibi konsol oyuncularına hitap eden bir oyun diyebilirim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.