Konunun büyük bir bölümü burda. Sadece biyolojik sistemlerde kimya bölümü yok , yani fotosentez solunum vs.
Ellerine sağlık efe.
quote:
Orijinalden alıntı: dv6000
Ellerine sağlık efe.
önemli değil
ooo çok iyi hocam işte bunu bekliyordum biraz daha görsel paylaşımlar , imkanın varsa diğer yeni eklenen konularıda eklersen sevinirim...
mesajım Bulunsun
Katogorili Bölüm indexi yapmam gerek ya bölümdeki konular güzel ve yararlı dolayısıyla bölümdeki herşeyi favorilerime ekledim bi anlamı kalmadı karıştı
Teşekkürler
bazı arkadaslar hayatımızda kimya ile ilgili link arıyorlar bende yardım edeyim dedim upladım.
efe simyadan kimyaya notların varsa onları da paylaşabilir misin? şu bilim adamları falan... eski paylaşımın için sağol.
mesajım bulunsun
mesajımız bulunsun yararlı bilgiler
bulunsun sağol
Eyvallah
Sabun ve türevlerini Tekno femden dinledim. Yaygın malzemeler kısmını da buradan not alarak çalışıyorum baya bi katkısı oldu. Teşekkürler tekrardan :)
Temizlik malzemelerini daha ayrıntılı dinlemek isteyenler Teknofem e bi göz atsın mutlaka adam güzel anlatmış
teşekkürler faydalı oldu,sabun sorularını boş bırakıyordum hatırlamış oldum böylece
istek üzerine up.
quote:
Orijinalden alıntı: ornitin
istek üzerine up.
saolun hocam
mezunum her seferinde bunlara bakicam deyip bakmiyodum her sinavda da yanlis cikiyor zaten bunlar o yuzden tesekkurler gercekten faydali oldu.
beyler bu konunun tamamını öğrenmek mi lazım yoksa şuraları salla diyeceğiniz yerler de var mı
burdan ayrıntı soru gelmez emin olun. hidrofob hidrofil gelir birde deterjan ile sabunun farkı falan bunlar gibi bariz şeyler gelir öyle alaşımın içinde %kaç bronz bilmem neler vardır çıkmaz böyle şeyler ÖSYM mantığına aykırı