Şimdi Ara

Hayatımızda Kimya Ders Notları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
15
Favori
34.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konunun büyük bir bölümü burda. Sadece biyolojik sistemlerde kimya bölümü yok , yani fotosentez solunum vs.

Hayatımızda Kimya Ders Notları

• Ellerine sağlık efe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dv6000

Ellerine sağlık efe.

önemli değil
  • ooo çok iyi hocam işte bunu bekliyordum biraz daha görsel paylaşımlar , imkanın varsa diğer yeni eklenen konularıda eklersen sevinirim...
  • mesajım Bulunsun
  • Katogorili Bölüm indexi yapmam gerek ya bölümdeki konular güzel ve yararlı dolayısıyla bölümdeki herşeyi favorilerime ekledim bi anlamı kalmadı karıştı

Teşekkürler
  • bazı arkadaslar hayatımızda kimya ile ilgili link arıyorlar bende yardım edeyim dedim upladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEB DERS KİTAPLARI
    5 yıl önce açıldı
    Biyolojinin sayısal ders olması
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • efe simyadan kimyaya notların varsa onları da paylaşabilir misin? şu bilim adamları falan... eski paylaşımın için sağol.
  • mesajım bulunsun
  • mesajımız bulunsun yararlı bilgiler
  • bulunsun sağol
  • Eyvallah
  • Sabun ve türevlerini Tekno femden dinledim. Yaygın malzemeler kısmını da buradan not alarak çalışıyorum baya bi katkısı oldu. Teşekkürler tekrardan :)

Temizlik malzemelerini daha ayrıntılı dinlemek isteyenler Teknofem e bi göz atsın mutlaka adam güzel anlatmış
  • teşekkürler faydalı oldu,sabun sorularını boş bırakıyordum hatırlamış oldum böylece
  • istek üzerine up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitin

istek üzerine up.

saolun hocam
  • mezunum her seferinde bunlara bakicam deyip bakmiyodum her sinavda da yanlis cikiyor zaten bunlar o yuzden tesekkurler gercekten faydali oldu.
  • beyler bu konunun tamamını öğrenmek mi lazım yoksa şuraları salla diyeceğiniz yerler de var mı
  • burdan ayrıntı soru gelmez emin olun. hidrofob hidrofil gelir birde deterjan ile sabunun farkı falan bunlar gibi bariz şeyler gelir öyle alaşımın içinde %kaç bronz bilmem neler vardır çıkmaz böyle şeyler ÖSYM mantığına aykırı
  • teşekkürler birader
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.