Şimdi Ara

Beyaz iphone mu siyah iPhone mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar yakın tarihte babam Almanya'ya is gezisine gidecek ordan 64 gb 4s aldırmayı düşünüyorum acaba siyah mı beyaz mı alayım malum garantisi tr de olmayacak cihaza okadar para veripte elimde kalmasını istemem beyaz siyaha göre sorunlumu acaba kamerası kötü mü çekiyor yada Flash ında mı sorun var ona göre alacağım .

Kısacası beyaz iPhone sorunlumu siyah mi alayım beyaz mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhsuzadam -- 31 Ocak 2012; 20:08:17 >

• BMW de siyah audi de beyaz Mercedes 2 side olur diyen biri olarak

Saçmaladim neyse

Ben siyah aldım hocam kıyafetlerde uygun satanist fln değilim ama siyahi seviyorum :) Beyaz da flash sorunu diyenler oldu forumda ama Hakan Turan a danis bence o en bilgili kisi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevkine göre al, bir fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Zevkine göre al, bir fark yok.

Peki beyazda Flash parlamasını ne varmış ama googleden aradım bisey bulamadım öyle bir problem varnı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri o malum googleda arartma linkini koyabilir mi?
  • 10 lira fazla olsun kırmızı olsun..:)))

Beyaz iphone mu siyah iPhone mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhsuzadam

quote:

Peki beyazda Flash parlamasını ne varmış ama googleden aradım bisey bulamadım öyle bir problem varnı acaba?

Beyaz 4S ve Siyah 4 kullanıcısıyım, şu zamana kadar bu tarz bir probleme rastlamadım, ama rastlayan varsa ondan bilgi alman daha iyi olur kanaatindeyim.
  • quote:

quote:

quote:

Beyaz 4S ve Siyah 4 kullanıcısıyım, şu zamana kadar bu tarz bir probleme rastlamadım, ama rastlayan varsa ondan bilgi alman daha iyi olur kanaatindeyim.

Peki beyaz ı kılıf tarzı birsey takiyormusunuz ve fotolarda sorun varmi bir kaç yerde beyazın kasası nedeniyle fotolarda parlama yaptığını duymustumda ne derece Dogru acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

BMW de siyah audi de beyaz Mercedes 2 side olur diyen biri olarak

Saçmaladim neyse

Ben siyah aldım hocam kıyafetlerde uygun satanist fln değilim ama siyahi seviyorum :) Beyaz da flash sorunu diyenler oldu forumda ama Hakan Turan a danis bence o en bilgili kisi :)

Nicki filan ne ve nasıl ulaşabilirim ona
  • quote:

quote:

o flash parlaması jelatinden kaynaklanıyor yoksa hiç bi sorun yok.sorunlu ürün satılırmı zaten
    beyaz daha çekici ve pozitif duruyor bence beyaz al.

• Mat film üstüne silikon ve sert plastik karışımı bir kılıf var sgp, herhangi bir sorun yaşamadım fotoğraf çekiminde, sadece titreşime alırken plastiğe çarpıyormuş gibi oluyor titreşim motoru, o da kılıfla alakalı bir şey sanırım.
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaslar icim rahat etti artık gönül rahatlığı ile beyaz iPhone isteyebilirim babamdan :)
  • erkek adam siyah alır :)
  • Bence siyah
  • Herkesin icinde beyaz kötü. Her ortama uygun siyah.
  • Siyah al.
  • Siyah herzaman gerçek bir iPhone gibi beyazsa sanki çakma gibi duruyor fakat güzellik göreceli bir kavram ikisini yan yana koyduğumda siyah herzaman bir numara
  • zevk meselesi
    flaş sorunu flana densede ben yasamadım öle birşey
    Benim zevkime göre beyaz daha şık duruyor
    Hangi renk sana göre daha güzelse onu al
  • quote:

Saçmaladim neyse

Kardeş teşekkür ederim ama benimde bilmediğim çok şey var.
    siz böyle yazınca bazı arkadaşlar uyuz oluyormuş bana,sağlık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 31 Ocak 2012; 21:18:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Saçmaladim neyse

Kardeş teşekkür ederim ama benimde bilmediğim çok şey var.
    siz böyle yazınca bazı arkadaşlar uyuz oluyormuş bana,sağlık olsun.

Ne uyuz olması tsk edilecek bir arkadasımızın.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.