Resident Evil: Operation Racoon City'nin çıkmasına az bir süre kala, her Resident Evil oyuncusu gibi heyecan içindeyiz.
Bizim gibi heyecanlı ve meraklı oyuncuları gölgede bırakmak istemeyen MSXBOXWorld.com editörleri, Resident Evil: Operation Racoon City'nin ilk 20 dakikasını video olarak yayınlamış. Videoda karakter seçiminden tutun da, ilk videoya kadar her şey ayrıntısıyla verilmiş.
Animasyonları Çok Beğendim Ama Aksiyon Dozajı Yine Çok Yüksek :) Özelliştirmeler Vsvsvs.... Güzel Olmuş yani Grafikler Çok Sönük Gibi Ama Çevre Detayları Güzel :D
Bu bu resident evil değil bu?Başka bişey!!
Adı Resident Evil olmasa müthiş bi oyun derdim ama bu isme bu oyun hiç yakışmamış.
karakter tasarımlarına hasta oldum bo oyundaki süperr.
Fark ettiyseniz bölümün başında umbrella ya giriş yapıyorsunuz zombilerin olmaması bu bölümde gayet doğal
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Animasyonları Çok Beğendim Ama Aksiyon Dozajı Yine Çok Yüksek :) Özelliştirmeler Vsvsvs.... Güzel Olmuş yani Grafikler Çok Sönük Gibi Ama Çevre Detayları Güzel :D
Aslında grafiİkler iyi sana sonuna kadar katılıyorum :D
Tam manasıyla fiyasko olarak görünüyor.. Özellikle yapay zeka yok diyebilirim, armut gibi meydanda hepsi.. Klasik vasat bir aksiyon oyunu..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme