Şimdi Ara

*** SAMSUNG GALAXY Y S5360 *** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.781
Cevap
12
Favori
229.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matrax_gs

    telefonun kendi menüsünde numara engelleme yok. google play de numara engelleme mesaj engelleme programları var. blocked diye ararsan mesaj numara engelleme programları karşına gelir. ama bu programlarda da şöyle bir sorun var karşı taraf aradığında çok kısa süreliğine bir defa çalıyor ondan sonra program numarayı engelliyor. tabi bu gibi bir durumda karşı taraf eninde sonunda anlıyor ve sanki yüzüne kapatmışsınız meşgule düşürmüşsünüz gibi oluyor. karşı taraf önemli değil diyorsanız programları deneyin pc üzerinden msj yazmayı ben de bulamadım

    açıklaman için çok teşekkürler eline yüreğine sağlık




  • Sonunda kurtuldum :) teknik servisle filan ugrastirmadilar telefonun ucretini dogrudan teknosadan alicam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncelleme geldi ama bi fark anlamadım bulanlar haber verirse sevinirim
  • Ardarda birkaç fotoğraf çekeyim dedim, kart devre dışı kaldı. Sonra kartı bilgisayara takıp kontrol ettim, yanmış sanıyorum. Karttan mı oldu telefondan mı yoksa son güncellemeden mi bilemiyorum.
  • arkadaşlar telefonumun ücret iadesi sonunda gerçekleşti şimdi yeni bir akıllı telefon almak istiyorum. şimdilik aklımda samsung galaxy gio ve samsung galaxy ace modelleri var. tavsiyelerinizi bekliyorum .
  • USB İle bilgisayarıma bağlıyorum ve usbden neti bağlamaya çalışıyorum bir türlü yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
  • usb bağla sonra ayarlar kablosuz ağlar wifi de usb bağla var onu aktif hale getir her usb taktıktan sonra yapman gerekiyor. ayrıca ayarlar dan mobil verinin de açık olup olmadığını kontrol et
  • arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorum emm ucuz ne kadara alırım mümkünse turkcell vb gibi yerlerden olmadan
  • BU telefonu en uyguna vatan ya da teknosa da alabilirsin. vatanda şu anda 429 tl. ama teb bonusun varsa kampanyasız fiyatı üzerinden (499 tl) %30 indirimle alabiliyorsunuz o da yaklaşık 350 tl ye denk geliyo kargo filan da eklersen 360 a alırsın. teknosa da ise ürünün fiyatı 429 tl. yarın teknosa da turuncu indirim var bu telefonu daha öncede 389 tl ye kadar düşürmüşlerdi yarında büyük ihtimalle reyonlarda yer alırsa 389 tlden satışa sunulur. teknosanın turuncu indirimi vatanın ise sitesi dışında uyguna alabileceğin başka bir yer bilmiyorum. eğer batı taraflarındaysan media markt ve bimeks gibi yerleri de tavsiye ederim. ama telefonu her zamanki gibi tavsiye etmiyorum.(bu konu başlığında eski mesajlara doğru gidersen neden tavsiye etmediğimi anlarsın. samsung la biraz bozuştum da :) ) biraz daha ekleyip 450 civarında olan samsung gio almayı bi düşün.
  • bu arada eğer bu konularda teknolojiye çok uzak değilsen vatan sitesi üzerinden almanı tavsiye ederim. teknosa dan daha önce ben de telefon aldım ama ne bileyim herşey telefonu satın alana kadarmış gibi. başarı teknik servisle çalışıyorlar ve bu teknik servis bana yetersiz göründü. üstelik satın aldığın gün cihazda arıza çıksa bile telefonu yine servise gönderiyorlar. vatanın teknik servisi daha iyi gibi. sanırım ilk gün yaşanan arızalarda da doğrudan değişim imkanı var. vatan sitesi üzerinden kartla alırsan da çekinme bence. sağlam site ve müşteri hizmetleri filan ilgileniyor. kargo 2-3 gün sürer. internet üzerinden yapılan alışverişlerde ilk 7 gün içinde sorgusuz sualsiz iade hakkınız var. bir problem çıkar ya da memnun kalmazsan bu hakkınızı da göz ardı etmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maytere

    O dediklerin iphone değil. Yandan yemişi bile olamaz onlar iphone'un. 5 yaşında mısın nesin?
    Kendin söylüyorsun Sophone 4s, pinphone diye. İsimlere bak pinpon koysalarmış bari...

    Uzun zaman sonra aklıma geldin dostun samsung'u sattım ve dediğim android işletim sistemli iphone 4s replikası getirttim video da aşağıda ki performansı ile alakalı video da yükleyeceğim vaktim yok bu ara.

    http://www.youtube.com/watch?v=Gz3GzHO_IxE
  • iphone mu şimdi bu? Sadece yandan yemişi. Benim karşı çıktığım nokta Senin Iphone demen. Bir de demiştinki telefonda H çıkıyor sadece, bu telefonda 3g yok. H zaten HSDPA demek. Yani 3.5G. 3g'nin yeni versiyonu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diegorian -- 1 Ağustos 2012; 14:21:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wolfgang_Amadeus_Mozart

    arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorum emm ucuz ne kadara alırım mümkünse turkcell vb gibi yerlerden olmadan

    Ben de uzun araştırmalar sonucunda teknolojixten aldım. Peşin 358, taksitli 368 tl. Kargo ücretsiz vehızlı kargo. Eğer almadıysan tavsiye ederim.
    http://www.teknolojix.com/?urun-41533-SAMSUNG-S5360-GALAXY-Y-METALLIC-GRAY-CEP-TELEFONU.html

    Geçekten hızlıydı sipariş verdim 1 saat geçmeden siparişiniz kargoda yazıyordu. Ayrıca açıklamada telpa başarı c5 yazıyordu ama bana genpa garantili geldi. işime geldi açıkçası diğerlerine göre genpa iyidir diye düşünüyorum.

    Bakalım artık incelemeye başladım inşallah sorunsuz kullanırım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: matrax_gs

    BU telefonu en uyguna vatan ya da teknosa da alabilirsin. vatanda şu anda 429 tl. ama teb bonusun varsa kampanyasız fiyatı üzerinden (499 tl) %30 indirimle alabiliyorsunuz o da yaklaşık 350 tl ye denk geliyo kargo filan da eklersen 360 a alırsın. teknosa da ise ürünün fiyatı 429 tl. yarın teknosa da turuncu indirim var bu telefonu daha öncede 389 tl ye kadar düşürmüşlerdi yarında büyük ihtimalle reyonlarda yer alırsa 389 tlden satışa sunulur. teknosanın turuncu indirimi vatanın ise sitesi dışında uyguna alabileceğin başka bir yer bilmiyorum. eğer batı taraflarındaysan media markt ve bimeks gibi yerleri de tavsiye ederim. ama telefonu her zamanki gibi tavsiye etmiyorum.(bu konu başlığında eski mesajlara doğru gidersen neden tavsiye etmediğimi anlarsın. samsung la biraz bozuştum da :) ) biraz daha ekleyip 450 civarında olan samsung gio almayı bi düşün.

    saol dostum ama artık çok geç yurt dışından 99 euroya aldım 50 euroyada kayıt yaptırcam telefon 320 tl ye falan geldi 15 tl yede ekrana koruyucu film takarım 335 tl




  • arkadaşlar bende galaxy y almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz alim mi? birde sanalreyonu.com istanbulbilişim.com teknolojix.com gibi bir çok sitedede satılıyor ve hepsiburada.comdan daha ucuz o sitedekiler sizce bu siteler güvenli midir alışveriş yapan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maytere

    iphone mu şimdi bu? Sadece yandan yemişi. Benim karşı çıktığım nokta Senin Iphone demen. Bir de demiştinki telefonda H çıkıyor sadece, bu telefonda 3g yok. H zaten HSDPA demek. Yani 3.5G. 3g'nin yeni versiyonu.


    Okuduğunu anlayamayacak kapasitedesin anlaşılan.. Orada iphone 4s'im yazmıyor İphone 4s REPLİKAsı yazıyor. Umarım şimdi anlarsın :) galaxy y den sonra çok iyi geldi en azından hem android kullanıp hem görüntülü konuşma yapabiliyorum ve yandan yemiş dediğin telefonun ekranı bildiğin cam senin kullandığın galaxy y gibi plastik değil ;) sende ki 320x240 çözünürlüğe sahipken benim çakmaların çakması 640x480 çözünürlüğe sahip..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan86 -- 7 Ağustos 2012; 9:15:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkan86

    quote:

    Orijinalden alıntı: kullanici3434

    Yokmu yardımcı olabilicek kimse. birde 3G sorunu yasamaya basladım bulundugum noktada daha once rahatca kullanıyordum 3 gundur 3G de sıkıntı var 3G ye gectıgım anda ne arama yapıyor nede internete baglanıyor. gerce diğerine cevap verılmemıs bunada verılıcenı sanmıyorum ya neyse...

    3g diye yukarıda simge beliriyormu ki ? Herkezin telefonu 3g çekerken benimkinde H çıkıyor ve 3g olmadığını anladım bu telefonda.Fiyatlarıda çok düştü satıp başka telefona yöneleceğim galiba.Çinden İphone 4s modeli getirebilirim android 2.3 960mhz'di yanlış hatırlamıyorsam.

    Bende telefonu ilk aldığım zamanlarda çekiyor gözüküyor çekmiyordu arama vs yapmıyordu sorun kendiliğinden geçti daha sonra buda öyle birşey mi kapatıp açınca kendine geliyormu ?

    Şu üstteki mesajına bak ona göre konuş. Ne yazmışsın? "Çinden İphone 4s modeli getirebilirim." Sen demek ki kafandakileri izah etmekte zorlanıyorsun. Telefonun t'sinden anlamadığın her halinden belli. Daha oradaki "H" harfinin HSDPA olduğunu bilmeden bu telefonda 3G yok diyecek kapasitedeyken daha fazla konuşma istersen bu başlıkta. Tamam senin telefonun çok güzel çok süper, yarın güncellemede alır o kesin. Benim telefonum en azından SAMSUNG markası altında ve garantili. Ekranının plastik olmasını cam olmasına yeğlerim. İki gün sonra cortladığında ne yapacaksın çok merak ediyorum. Sar değeri kaç acaba bu arada senin yandan yemiş Iphone'un? Yazdıklarını o telefonun yaydığı radyasyona bağlıyorum. Daha fazla uzatma istersen...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diegorian -- 7 Ağustos 2012; 14:54:01 >




  • beyler bende bi tane s5360 aldım ilk izlenimler olarak doğru karar verdiğimi gördüm umarım hep böyle devam eder
  • Bende s5360 almayı istiyorum. Sizce internetten mi almalıyım yoksa bimeks teknosa, vatan gibi yerlerden mi? Acil cevap verirseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakantikvesli

    Bende s5360 almayı istiyorum. Sizce internetten mi almalıyım yoksa bimeks teknosa, vatan gibi yerlerden mi? Acil cevap verirseniz sevinirim.

    dostum teknosadan aldım kampanya vardı 379 tl normalde 419 falan teknosada...379 tl neredeyse internet fiyatı internette 20 tl daha ucuz olur oda kargo parası falan aynı gelir...karar senin tabi ama bence görüpte almak gibisi yok
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.