Şimdi Ara

Konami PES 2012 İçin Görüşlerinizi Bekliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Uzun süredir rakibi FIFA karşısında genel anlamda pek sesi çıkmayan Pro Evolution Soccer 2012 için Konami, görüşlerinizi bekliyor.

PES 2013'de olacak özellikler için de önemli bir yer taşıyan bu anketteki sorular genel olarak PES 2012'yi ne kadar oynadığınız, hangi özellikleri beğendiğinizle ilgili. Ufak bir İngilizce bilgisiyle kolaylıkla halledebileceğiniz ankete http://buradan ulaşabilirsiniz.

• Bence japonların yüz karası bir firma
  • İğrenç ve ötesi olmuş pes 2012 az fifa'dan örnek alsınlar futbol oyunu nasıl olurmuş öğrensinler..
  • öndeyken zaman ıcınde hıc gelısmeyerek fifa ya gecıldı . kısacası bu
  • PES çöküşte.
  • ben pes 2012'den beklentilerim lisans olayını yapmaları güzel olur fifa'yla kıyaslarsak ben fifa serisini belli bir dönemden sonra tercih etmemiştim ilk defa pes 2012 ve sonra fifada aldım fifa oynanış olarak bana uygun değil ama lisans olsun menüler olsun pes'in bu konularda örnek alması gerek fifayı pes'in oyun modlarını çok beğeniyorum ps2'den bu yana oynadığım için olsa gerek...unutmayalım fifa pes rekabeti fifa'yı da iyi yönde çok etkiledi detaylara inersek çok fazla şey buluruz birazda göreceli fifa pes olayı zevkler renkler meselesi
  • Pes artık üzerine koymalı , yenilikten korkmamalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster'da Bu Hafta - PES 2019
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KONAMI'nin yapay zekayı tanıttığı videoda da söyledim.Yine söylüyorum.
    Konami şu animasyon ve yapay zeka kaynaklı sorunları bir an önce gidermeli.Yoksa bana 7 boyutlu oyun oynatsın,takım arkadaşım mal olduktan sonra,ben messi olsam bi zevk alamam o oyundan...En temel sorunları çözmeden en derin mevzulara giriyor.Yok topsu alanda adam kontolü,yok manuel pas,yok koşu yolu bilmem ne.Önce şu poşet kalecilerli bi düzelt...
  • Yenilik şart PES için.
  • Dikkat anket çökebilir! :D
  • Fıfa oynayıcısı olarak pes 2011e göre 2012 daha güzel ama takımların ve liglerin lisansının olmaması kötü olmuş ve hep aynı oyun karşımıza çıkıyor. Pes, fıfa gibi kendini geliştirememiş .Pes ten beklediğimin altında bir oyun çıkmış ama dediğim gibi 2011'e göre görsel anlamda ve oyunsal anlamda daha güzel bir oyun olmuş
  • Anketin yarısında vazgeçtim. Pek bi yenilik getiremezler bence yine. O Pes 2006 süperdi be.
  • Formun Pes 2012 ile ilgili görüşlerinin sorulduğu son soruda Pes 6'nın başarısından, Pes 2008'den beri kullanılmakta olan genel oyun motorunun artık değişmesi gerektiğinden, Pes 2012'yi neredeyse hiç oynamadığımdan Fifa 12'yi tercih ettiğimden, neredeyse aynı oyunun sunulmasından, hiç yenilik yapılmamasından, lisansların yetersiz olmasından bahsettim ve PES 2013'ün yepyeni bir oyun motoruyla yapılması gerektiğini yazdım.
  • oyun motorunun tamamen degıstırılıp reset atılması gerektıgını ve yenı bır motorla devam edılmesı gerektıgını 2 senedır forumlarına yazıorum ama hala hareket yok :) bole yaparlarsa rakıbı fifa street de bıle pes 12 yı gececegız dıe dalga gecer sızınle :)
  • tek oynadığım maç oyunu pes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberkay -- 30 Ocak 2012; 16:03:19 >
  • Tahtalara vurmak yerine davul kullansınlar çok zor olmasa gerek!
  • Yılların pescisi ben bile 2 senedir Fifa oynuyorsam ve PES 12 yi halen deneme gereği bile duymadıysam artık Konaminin biz neyi yalnış yapıyoruz diye bazı görüşlere kulak vermesi normaldir.
  • Ben de yıllardır PES oynarım ama artık bırakıyorum.. FIFA'cıyım artık.. PES yei bir oyun motoruna geçmeli..
  • buraya yazacağınıza anket formunu doldurun ben doldurmaya başladım.biraz saydırın ankette adam olsunlar düzgün pes yapsınlar
  • Pek bozdu, çok bozdu, oyle boyle değil onünü alamadık yine bozdu, bozmaz dedik bozdu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.