Şimdi Ara

BMW 520İ KAFAMA TAKILANLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar.Ben bundan 10 gün önce severek ve beğenerek 2000 model bir 520 aldım.Aracımda kalkış sırasında titreme meydana geliyor.Ayrıca ani hızlanmalarda çok hantal kalıyor.merak ettiğim bu araçlar için bu normalmidir veya benmi çok şey bekliyorum.Almadan önce bana 520 yerine 528 almamı tavsiye etmişlerdi.kasanın ağırlığını taşıyamıyor demişlerdi.Yoksa benim aracımdamı bir problem var.Kullanan ve bu araçlardan anlayan arkadaşların yardımını bekliyorum.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: mf-y

    Herkese merhabalar.Ben bundan 10 gün önce severek ve beğenerek 2000 model bir 520 aldım.Aracımda kalkış sırasında titreme meydana geliyor.Ayrıca ani hızlanmalarda çok hantal kalıyor.merak ettiğim bu araçlar için bu normalmidir veya benmi çok şey bekliyorum.Almadan önce bana 520 yerine 528 almamı tavsiye etmişlerdi.kasanın ağırlığını taşıyamıyor demişlerdi.Yoksa benim aracımdamı bir problem var.Kullanan ve bu araçlardan anlayan arkadaşların yardımını bekliyorum.

    Bahsettiğiniz titremenin birçok kaynağı olabilir.
    Yetkili bir kişiye kontrol ettirmekte fayda var.Titreme bir rözenans gibiyse ve seyir halinde devam ediyorsa sorun büyük olabilir.
    Yada daha küçük çaplı bir sorun yüzünden, yaşı fazla olması gereği hortumlar vs bunlarda etken olabilir.
    Lpg de kullanıyorsanız, ateşleme buji vs bu sebepten ötürüde titreme yapabilir.

    520, 528 farklılıklarına gelecek olursak evet bariz farklılıklar var performans olarak.
    Yalnız bundan öncesi ne kullandığınızla alakalı olarak değerlendirin.Eğer yeni nesil turbodizel araçlardan geçiş yaptıysanız eski bir teknoloji motordan bmw diye çok fazla birşey beklemeyin.
    Yok bu bugune kadar aldığım en yeni, en lüks araç oldu diyorsanız, sadece o kulaktan dolma kasa çekmiyor muhabbetine takılı kalmışsınızdır.
    Keyifle sürmeye bakın sizi üzmez ne kadar hantalda olsa yine güzel yürüyen bir araçtır 520.




  • cevabınız öncelikle teşekkurler.Dün sanayi ye gittim.Bobinlerden birinin arızalı olduğunu söyledi.Titreme ve çekmeme ondan kaynaklanıyormuş.Yalnız yeni bobin taktık ondada aynı sıkıntı devam etmekte.Şu an ustalar nedenini araştırmakta.
  • selamlar e39 kasada akışmetre kronik rahatsızlıktır. bahsettiğiniz sıkıntılara ek olarak devir saatinde dalgalanmada meydana geliyorsa çıkma bir akışmetre denemenizi tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.