Şimdi Ara

yeni bmw 116 navigasyon.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar aracin premium versiyonunu alali henuz 2 hafta gibi bir sure oldu,yurtdisi reklamlarinda aracta hep navigasyon sistemi tanitiliyordu ama turkiyedeki pakette bulunmuyor mu acaba?bilgisi olan arkadas var mi?



  • Bildiğim kadarıyla opsiyonel arkadaşım
  • sonradan da yapılıyor mesela mert elektronik orjinal şekilde yapıyor bostancı oto sanayide
  • araci aldigim borusan elemani mart-nisan aylarinda 1 serilerinin geri cagirilip yazilim guncellenmesi yapilacagini soylemisti,asli var midir?
  • naviasyon professional tüm bmw modellerinde opsiyonel ve aynı zamanda en pahalı donanım. 3 serisinde 4500 eur gibi bir fiyatı olması lazım vergiler ile. 1 serisinde biraz daha uygundur tabi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ery80

    sonradan da yapılıyor mesela mert elektronik orjinal şekilde yapıyor bostancı oto sanayide

    garantiyi bozuyor mu bu dediginiz?
  • daha araba tr ye yeni geldi , mert elektronik yazan kişi ilk mesajını atmış. muhtemelen reklam amaçlı bir mesaj. şu an tr de herhangi bir firmanın bu uygulamayı yapabileceğini hiç sanmıyorum . ayrıca sadece bmw değil birçok marka araca park sensörü bile taksan garanti dışına alırlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barisyilmaz79

    daha araba tr ye yeni geldi , mert elektronik yazan kişi ilk mesajını atmış. muhtemelen reklam amaçlı bir mesaj. şu an tr de herhangi bir firmanın bu uygulamayı yapabileceğini hiç sanmıyorum . ayrıca sadece bmw değil birçok marka araca park sensörü bile taksan garanti dışına alırlar.

    yok arkadaşım forumu hep takip ederdim ama yeni kayıt oldum reklam amaçlı değil bende 2012 320d lci coupe me yaptırıyorum yakında burda fotolarını paylaşcam tv vardı aracımda ama navi yoktu birinci sınıf yapıyolar mesela f1 vites yaptırcaktım anlattıkları bana saçma geldi şanzuman sıkıntı çıkarır gibi geldi yok vitesten kablo çekicem yok torpidodan işte oyüzden ama tok satıcılar telefonda güzel konuşuyolar indirim yapıcaz diyolar soyup yolluyolar ben 3000tlye navigasyon programı ve beyni taktırcam yakında tv - navi için garanti veririm ama diğer işlere pek güvenme ayna katlama hariç yaptıran arkadaşlarım tavsiye etti bende yaptırıyorum yoksa adamlarla alakam yok aracım fotolarını koyunca görürsün




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayanka

    quote:

    Orijinalden alıntı: ery80

    sonradan da yapılıyor mesela mert elektronik orjinal şekilde yapıyor bostancı oto sanayide

    garantiyi bozuyor mu bu dediginiz?

    trdede bu uygulamayı adamlar daha önceden yapıyolardı bende e90 320d vardı onda ön-board yoktu ekran tv navi için 11000tl istediler ekler üstüne o paraya ekranlısını alırım dedim gittim coupe ekranlı aldım zaten gene işim düştü garanti dışı bi olay ama sıkıntı çıkarcak iş değil çok yaptıran var şanzuman vs gibi şeylere girmedikçe tv ekran navi bunlar sıkıntı çıkarmıyor çünkü zaten arabanın altyapısında bu tesisata uygun düzeneklik alan var bende ona güvenerek yaptırıcam borusan bana garanti dışı olur dedi ama servisteki yakın arkadaşım olan elemanın dediği gibi yaptırırsam sıkıntı çıkmazmış detaylı öğrenir burda paylaşırım uygun montajı tavsiye ederim garantıilik sıkıntı çıkarmaz BENCE ve arabana ayrı hava verir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ery80 -- 27 Ocak 2012; 22:36:53 >




  • ortada bir yanlış anlama var. arkadaş yeni 1 serisi için sormuş. sizin bahsettiğinize göre sizin aracınızda zaten TV ekranı mevcut. siz mevcut sisteme navi eklemekten bahsediyorsunuz. arkadaşın bahsettiği 1 serisinin ekranı ile bmw prof.navi ekranı farklı boyutta. böyle birşey mümkün olsa dahi o ekranın karoserden komple sökülüp yenisinin takılması gibi bir uygulama gerekir ki , bence imkansız gibi birşey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barisyilmaz79

    ortada bir yanlış anlama var. arkadaş yeni 1 serisi için sormuş. sizin bahsettiğinize göre sizin aracınızda zaten TV ekranı mevcut. siz mevcut sisteme navi eklemekten bahsediyorsunuz. arkadaşın bahsettiği 1 serisinin ekranı ile bmw prof.navi ekranı farklı boyutta. böyle birşey mümkün olsa dahi o ekranın karoserden komple sökülüp yenisinin takılması gibi bir uygulama gerekir ki , bence imkansız gibi birşey.



    aynen öyle yapıyolarda bunu zaten ve gerçekten adamları sevmiyorum berk var benle konuşan orda burdan okuyosa diyorum ben eray 06ery80 nin sahibi yaptırcam bende ama sıcak davranıp orda soyuyolar internet sitelerinden yada sahibinden sitesinden bak ordaki ilanlarda var başarılı yapıyolar ama işte tam garanti veremem yaptıranlar memnun bende olucam inşallah ve göze alıncak kadar önemli bişey




  • yani sadece yazilimla cozulecek bisey degil.Ekran mevcut evet arabada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayanka

    yani sadece yazilimla cozulecek bisey degil.Ekran mevcut evet arabada.

    ne yazıkki yazılımla sadece güncellenir ekranda degişcek beyinde ama gerçekten değer
  • Yeni aracınıza böyle bir işlem yaptırmak (radyonunda değişmesi gerekiyor) aracınızın eğlence sistemini tamamen garanti dışı bırakır ve çok pahalıya patlar. Yetkili servislerde yapılan bu işlemin anlaşılamaması gibi bir olasılık yok. Keşke aracı sipariş ederken bu opsiyonuda ekletseydiniz.
  • Peki bu geri cagirip guncelleme yapma olayi yalan midir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.