Şimdi Ara

***KOMBİ ARIZALARI*** [ANA KONU] (436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16.679
Cevap
320
Favori
1.508.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bosch marka kombi açıldıktan bir süre sonra 70 derece gösteren ışığı yanıp sönüyor ısıtmayı kesiyor ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ts_Cihan

bosch marka kombi açıldıktan bir süre sonra 70 derece gösteren ışığı yanıp sönüyor ısıtmayı kesiyor ne yapmalıyım

Elk kartınız arızalı gözüküyor

• Merhabalar e3 hatasindan dolayi yeni 200 tl verdigim konbi bu sefer kilitleniyor ve sarteli acip kapayinca ancak calisiyor biktim artik bi termodinamikten sizce hatasi nedir bana yine pahaliya mi patlayacak bu

• Selamlar hocam,
    Sıcak su kullanılırken bazen kombi arızaya geçiyor, ateşleme yapmıyor. Bunun sebebi ne olabilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Posmort3m

Merhabalar e3 hatasindan dolayi yeni 200 tl verdigim konbi bu sefer kilitleniyor ve sarteli acip kapayinca ancak calisiyor biktim artik bi termodinamikten sizce hatasi nedir bana yine pahaliya mi patlayacak bu

çöpp bu cihaz çin malı klon cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.S.E

Selamlar hocam,
    Sıcak su kullanılırken bazen kombi arızaya geçiyor, ateşleme yapmıyor. Bunun sebebi ne olabilir?

elk kart veya ateşleme kompenentlerinden biri arızalı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kombiustası

quote:

Selamlar hocam,

Tahmini masraf ne olabilir? Kombi Baymak Luna

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kombiustası

quote:

Selamlar hocam,

Tahmini masraf ne olabilir? Kombi Baymak Luna

tesbit şart maks 200 tl tutar
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Ustam dediğin gibi galiba sorun parçalardan kaynaklı değilmiş. Demirdöküm serviste çalışan akraba var o geldi montajını falan yaptı yine sıcak su gelmiyor. Önceden mutfakta arada sıcak su geliyordu şimdi oda yok sorun nedir. Taktıktan sonra ayar falan yapmadı suyu 1.75 bara aldı o kadar. Sorun ne olabilir avrupa yakasını gelir misinz? Yada tavsiye ettiğiniz işin ehli bir tanıdığınız var mı?
  • slm

kombi ustası ve cevap verebilecek arkadaşlar.

sorunum şu. AİRFEL yoğuşmasız marka kombimin baca arızası vermesinden artık bana gına geldi. daha garantisi bitmeden beni bıktırdı. sorunumu yazarsam ;

kombinin içerisindeki hava fanının üzerine, veya şöyle yazayım; kombini, ilk dirseğinin önüne konulan baca damperi, benim kombinin hep arıza lambasını yakmasına sebeb oluyor. nezamanki baca damperini alayım, bu kez saat gibi çalışıyor kombi.

fakat o baca damperi dediğim kapağı aldımda da, kombi içerisindeki sıcaklık hemen alev yanan ocak kısmını terk ettiği için bu kez fazla yakıt yakmasına sebeb oluyor gibi geliyor bana. sebebide alev kombi bacasından alevlikte bekleyemeyişp, hemen bacadan dışarı atılması. diye düşünüyorum.

bu baca damperi, ( kapağı) takılmalımı, takılmamalımı. kombide sadece bir dirsek ve kendi standart bacası bulunuyor ekleme falan yok.

veya bu baca kapağını, damperinin, bacanın dışarıdaki son yerine taksam, alevi kombi içerisinde oyalayabilirmiyim. bu mümkünmüdür arkadaşlar.

tavsiyeleriniziğ bekliyorum.

hayırlı günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urall -- 9 Şubat 2016; 16:58:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzcndyr

Ustam dediğin gibi galiba sorun parçalardan kaynaklı değilmiş. Demirdöküm serviste çalışan akraba var o geldi montajını falan yaptı yine sıcak su gelmiyor. Önceden mutfakta arada sıcak su geliyordu şimdi oda yok sorun nedir. Taktıktan sonra ayar falan yapmadı suyu 1.75 bara aldı o kadar. Sorun ne olabilir avrupa yakasını gelir misinz? Yada tavsiye ettiğiniz işin ehli bir tanıdığınız var mı?

yokk maalesef basit bir cihaz yapılamayacak bir arıza yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: urall

slm

kombi ustası ve cevap verebilecek arkadaşlar.

sorunum şu. AİRFEL yoğuşmasız marka kombimin baca arızası vermesinden artık bana gına geldi. daha garantisi bitmeden beni bıktırdı. sorunumu yazarsam ;

kombinin içerisindeki hava fanının üzerine, veya şöyle yazayım; kombini, ilk dirseğinin önüne konulan baca damperi, benim kombinin hep arıza lambasını yakmasına sebeb oluyor. nezamanki baca damperini alayım, bu kez saat gibi çalışıyor kombi.

fakat o baca damperi dediğim kapağı aldımda da, kombi içerisindeki sıcaklık hemen alev yanan ocak kısmını terk ettiği için bu kez fazla yakıt yakmasına sebeb oluyor gibi geliyor bana. sebebide alev kombi bacasından alevlikte bekleyemeyişp, hemen bacadan dışarı atılması. diye düşünüyorum.

bu baca damperi, ( kapağı) takılmalımı, takılmamalımı. kombide sadece bir dirsek ve kendi standart bacası bulunuyor ekleme falan yok.

veya bu baca kapağını, damperinin, bacanın dışarıdaki son yerine taksam, alevi kombi içerisinde oyalayabilirmiyim. bu mümkünmüdür arkadaşlar.

tavsiyeleriniziğ bekliyorum.

hayırlı günler dilerim.

sök at fan bileziğini birde ön kapakta ralık bıraz oksijeni iyi çeksin

• Daha önce de buraya yazmıştım, 2+1 80 metrekare evde oturuyorum,7 senelik bir bina, demirdöküm kalisto kombi kullanıyorum fakat ne yaptıysam oturma odasındaki petek ısınmıyor. hiç ısınmıyor, diğer peteklerin bazıları çok iyi, bazıları ise üst sıcak alt soğuk fakat ısınıyor , ama oturma odasındakinde tık yok.
    dönüş filtrelerini temizledim, kombinin suyunu banyodaki boşaltma vanasında 4 kez boşaltıp tekrar doldurdum, bir nebze olsun temizlenir diye. sonra peteklerin tek tek havasını da aldım fakat yine ısınmıyor ? sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ? ne yapmam lazım ?
  • Hocam merhaba baymak kombi LX 24 var bende ekrandaki tüm rakamlar yanıp sönüyor yani 88 gibi bir sey çalışıyor sesi var ama petekler ve sıcak su yok nedir hatası ve bize ne kadara mal olur yarın servisi aricamda kazık yemiyelim teşekkürler
  • merhaba 15 gün kadar kapalı kaldı kombi şuan arkadaşım gitmiş eve 1-2 odanın petekleri yanıyor dedi onlarda kombiye yakın olan odalar..
    diğer odaların petekleri ısınmıyormuş neden olabilir? hava da yok dedi peteklerde kontrol etmiş.
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Bileziği atma fanı sokup uç kanatları temizle

• version53 kullanıcısına yanıt
    Filtreyi temizle o ıkı petegın vanalarını bırer tur aç sonuna kadar açma @version53

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Güzel bi petek temizliği ve petek ayarı sıkıntını çözer hergun senın gibi bir ıkı kısıye gidip bu sorunu çözüyoruz @system electronıc

• Kombicik K kullanıcısına yanıt
    bar düşük kalmış sanırım yükseltince düzelmiş 1.5 civarıydı 2 ye çıkarmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Daha önce de buraya yazmıştım, 2+1 80 metrekare evde oturuyorum,7 senelik bir bina, demirdöküm kalisto kombi kullanıyorum fakat ne yaptıysam oturma odasındaki petek ısınmıyor. hiç ısınmıyor, diğer peteklerin bazıları çok iyi, bazıları ise üst sıcak alt soğuk fakat ısınıyor , ama oturma odasındakinde tık yok.
    dönüş filtrelerini temizledim, kombinin suyunu banyodaki boşaltma vanasında 4 kez boşaltıp tekrar doldurdum, bir nebze olsun temizlenir diye. sonra peteklerin tek tek havasını da aldım fakat yine ısınmıyor ? sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ? ne yapmam lazım ?

Evet, akşam eve döndüğümde kombi kapalı idi, su basıncı sabah temizlik işleminden sonra 1.5 bar basmıştım fakat akşam baktığımda su basıncında düşme vardı bende biraz daha su bastım kombiye, 1.5 barın biraz üzerine, 50 derece de çalıştırdım kombiyi ve ısınmayan en uzaktaki petek anında sıcacık oldu, hemde tüm peteklerin ,tüm vanaları sonuna kadar açık iken. Yani hiçbir ayar yapmadan petek vanalarına. En kısa zamanda birde peteklere ayar yapınca hiçbir sorunum kalmayacak. Tabii şimdilik , malum demirdöküm kalisto kullanıcısıyım :)

• 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.