Şimdi Ara

Disk yönetiminde silinen bölümü geri getirme-Çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Disk yönetiminde bir bölümü formatlamam gerekirken yanlışlıkla recovery bölümünün olduğu alanı sildim(formatlamadım). Ayrılmamış alan olarak görünüyor şimdi. Eski haline çevirebilir miyim?
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    Sorunu çözdüm(sanırım, şu an için bir problem görünmüyor). Yardımcı olması açısından yazayım dedim.
    Bu konudaki talimatları uyguladım, recovery bölümü bilgisayarımda normal bir bölüm gibi göründü. Hatta içinde neler olduğunu bile gösterdi. Açılışta recovery bölümü çalışmadı. Yine disk bölümüne girip bölümü etkin olarak işaretle dedim, açılışta recovery bölümünden başladı. Her şeyi "kutudan yeni çıkmış" gibi seçeneğini seçtim. Artık eskisi gibi. Tam olarak bakamadım ama şimdilik bir sorun görünmüyor.
    Not:
    1- Bu programı sadece silinmiş(formatlanmamış) bölüm için denedim.
    2-Sizin (recovery bölümünü silmediyseniz) her şeyi sıfır duruma getirmenize gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 25 Ocak 2012; 4:08:35 >

• belki diski eski haline getiremezsin ama silinen dosyaları r-studio programıyla kurtarabilirsin..
    Hocam kurtarmayı nasıl yaptınız acaba anlatımı bulamadım,bende diski sildim komple format attım recovery gitti sanırım kurtarma yöntemi lazım yardımlarınızı bekliyorum

Orijinalden alıntı: melihgezer

Hocam kurtarmayı nasıl yaptınız acaba anlatımı bulamadım,bende diski sildim komple format attım recovery gitti sanırım kurtarma yöntemi lazım yardımlarınızı bekliyorum

"Bu" adlı yazıda link var ancak ben formatlamadım. Diskin içinde recovery sapasağlam vardı ancak benzetme yapacak olursam adresi olmadığı için yerini bulamıyordum. Sizinkinde parça parça da olsa recovery kurtarılır ancak verim açısından yüksek ihtimalle sorunlu bir bölüm elde edeceksiniz. Peşini bırakın demiyorum ancak kurtardığınız bölüm harcadığınız emeğin karşılığını vermeyebilir, fazla umutlanmayın.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.