Geriye hiçbir delil kalmamalı... Bu yalnızca sana bağlı !
Resident Evil: Operation Raccoon City ile Resident Evil 6 Arasındaki fark tam olarak nedir acaba ? Bi açıklık getirilirse oyuncular için iyi olur.
Resident Evil serisi yeni yapımlarıyla köklerine dönüyor. Bize kalan tek şey oynamak sanırım. :)
Ne ara yaptınız yahu..ANINIZDAN ÖPÜYORUMMMMM!!!
sweetyboy123
Merhaba;
RE: ORC, şayet incelemeyi de izlediyseniz RE 2 -3 ve Outbreak oyunlarında yaşanan olayları Umbrella gözünden anlatıyor. Takım oyununa dayalı. Derseniz ki "ne olayları ?" o zaman sizi RE 0 - 1 - 2 -3 ve Outbreak oyunlarını oynamaya davet ederim :) Resident Evil 6 ise ana konuyu devam ettiriyor.
Yeter ama Kaç Senedir Yapıyolar şu resident evil'ı Bi Alice(Milla Jovovich)'i baş karakter yapmadılar!
Alice oyun serisinde geçerli bir karakter değil. Sadece Film serilerinde kullanıldı ki film serileri de ne kadar aynı adı da taşısa oyunla paralel olarak ilerleyen ayrı bir senaryoya sahip.
RE 5'te beni en çok uyuz eden nişan alırken yürüyemeyişimizdi. Neyseki bunu düzeltmişler. Ayrıca takım oyununu doru düzgün yaparlarsa ortaya müthiş bişey çıkabilir.
Genel olarak anladım. Ben genellikle multiplayer olarak oynarım ve oyunun gerçekten akıcı olmasını isterim(hikaye anlamında değil genelde yüksek fps gibi). Hangisini önerirsiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Basol61
Yeter ama Kaç Senedir Yapıyolar şu resident evil'ı Bi Alice(Milla Jovovich)'i baş karakter yapmadılar!
Sen şakamısın arkadaşım?Milla denen şahıs Resident evil Serisi ile alakası yok.Filmden uydurulmuş karekter.Yeni nesil yetme!!
oyun güzele benziyor
oyundaki karakterler çok güzel tasarlanmış güzel oyun olucak.
Umarım ilk oyunlarına geri dönebilirler.
Kimse res1-2-3 gibi bişi beklemesin son yıllarda L4D tarzı oyunlar daha cok rağbet gördüğü için Sadece para kazanma amaçlı yapılmış devam oyunu ama ginede cok güzel Sevdim :))
Co-op olarak L4D serisinin yerini alacabilecek mi bakalım REORC asıl ben bunu merak ediyorum.
Gelsin sabaha kadar Live party'leri. ^_^
Sarışın bir kafaya karşı resident evil oynamak bana gayet hoş geldi :D
Apd reloaded gibi :S
quote:
Orijinalden alıntı: LimeLight
Apd reloaded gibi :S
yanlıs yazmısım burdan düzeltiyim
apb reloaded gibi (koşma, nişan alma)
ana hikaye serisi dışındaki oyunlar beni hiç sarmadı buda sarmayacak....
talha güzel hazırlıyorsun incelemeleri bastion dan beri hayranınım