Şimdi Ara

RE: Operation Raccoon City - Video Ön İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
29.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geriye hiçbir delil kalmamalı... Bu yalnızca sana bağlı !

• Resident Evil: Operation Raccoon City ile Resident Evil 6 Arasındaki fark tam olarak nedir acaba ? Bi açıklık getirilirse oyuncular için iyi olur.
  • Resident Evil serisi yeni yapımlarıyla köklerine dönüyor. Bize kalan tek şey oynamak sanırım. :)
  • Ne ara yaptınız yahu..ANINIZDAN ÖPÜYORUMMMMM!!!
  • sweetyboy123

Merhaba;

RE: ORC, şayet incelemeyi de izlediyseniz RE 2 -3 ve Outbreak oyunlarında yaşanan olayları Umbrella gözünden anlatıyor. Takım oyununa dayalı. Derseniz ki "ne olayları ?" o zaman sizi RE 0 - 1 - 2 -3 ve Outbreak oyunlarını oynamaya davet ederim :) Resident Evil 6 ise ana konuyu devam ettiriyor.
  • Yeter ama Kaç Senedir Yapıyolar şu resident evil'ı Bi Alice(Milla Jovovich)'i baş karakter yapmadılar!
  • Alice oyun serisinde geçerli bir karakter değil. Sadece Film serilerinde kullanıldı ki film serileri de ne kadar aynı adı da taşısa oyunla paralel olarak ilerleyen ayrı bir senaryoya sahip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=blue]Yakuza 4 İnceleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RE 5'te beni en çok uyuz eden nişan alırken yürüyemeyişimizdi. Neyseki bunu düzeltmişler. Ayrıca takım oyununu doru düzgün yaparlarsa ortaya müthiş bişey çıkabilir.
  • Genel olarak anladım. Ben genellikle multiplayer olarak oynarım ve oyunun gerçekten akıcı olmasını isterim(hikaye anlamında değil genelde yüksek fps gibi). Hangisini önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basol61

Yeter ama Kaç Senedir Yapıyolar şu resident evil'ı Bi Alice(Milla Jovovich)'i baş karakter yapmadılar!

Sen şakamısın arkadaşım?Milla denen şahıs Resident evil Serisi ile alakası yok.Filmden uydurulmuş karekter.Yeni nesil yetme!!
  • oyun güzele benziyor
  • oyundaki karakterler çok güzel tasarlanmış güzel oyun olucak.
  • Umarım ilk oyunlarına geri dönebilirler.
  • Kimse res1-2-3 gibi bişi beklemesin son yıllarda L4D tarzı oyunlar daha cok rağbet gördüğü için Sadece para kazanma amaçlı yapılmış devam oyunu ama ginede cok güzel Sevdim :))
  • Co-op olarak L4D serisinin yerini alacabilecek mi bakalım REORC asıl ben bunu merak ediyorum.

Gelsin sabaha kadar Live party'leri. ^_^
  • Sarışın bir kafaya karşı resident evil oynamak bana gayet hoş geldi :D
  • Apd reloaded gibi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimeLight

Apd reloaded gibi :S

yanlıs yazmısım burdan düzeltiyim

apb reloaded gibi (koşma, nişan alma)
  • ana hikaye serisi dışındaki oyunlar beni hiç sarmadı buda sarmayacak....
  • talha güzel hazırlıyorsun incelemeleri bastion dan beri hayranınım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.