Oyun Muhabbeti'nde bu hafta konumuz "2011'in Taçsız Kralları". Yılın oyunları ödüllerinde es geçilen, satış olarak istenileni veremeyen ya da başka sebeplerden ötürü göz ardı edilen yapımları sizler için değerlendiriyoruz. Fakat bu değerlendirmeyi yaparken ilk bölümde bahsettiğimiz gibi sizin güzel yorumlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacımız var. 2011'de severek oynadığınız ama değer görmeyen 3 yapımı, yanlarına kısa yorumlarınızı yazarak sıralayın ve oyunmuhabbeti@bolumsonucanavari.com'a adresine mail olarak gönderin. İlgi çeken ve farklı oyunlara parmak basan ziyaretçilerimizin yorumlarını, programda sizlerle paylaşacağız.
Her zaman olduğu gibi BSC editörleri masa başına toplanacak, listeler alınacak ve 2011'in taçsız krallarının kulakları çınlatılacak. Oyun Muhabbeti'nin yeni bölümü, bu Pazar BSC ekranlarında karşınızda!
el cihazlarına çıkan oyunları tartışabilirsiniz mesela infinity blade veya psp vitadaki uncharted
oyunların seviyeli bir şekilde konuşulması
fanatizmden uzak şekilde zevklerin ve renklerin paylaşılabildiğini görsel olarak sunmak adına bence çok güzel bir adım attınız Teşekkürler
Bence bu programı IOS için yapın malum yeni oyunlar var ( gta 3 infinty blade 2 ..)
o değilde acaba e postayı nerden ve nasıl gönderiliyo bilmiyorumda :D
BENCE 2011 İN TAÇSIZ KRALI TROPİCO 4 KENDİNİZİ BAŞBAKAN GİBİ HİSSEDİYORSUNUZ OYUNDA ÇOK FAZLA AYRINTI VAR VE BİRÇOK YENİLİK VAR OYUNU OYNAMAYANLARA TAVSİYE EDERİM OYUNU YAPAN EKİBEDE TEŞEKKÜR EDERİMM.....
tamam buldum ve gönderdim
bn aklımda 2 oyun var warhammer hayranı olarak :) warhammer40k space marines çok hoşuma giti ama hiç bir ödül alamadı veya hiç bahsedilmedi bide rage var bn ilk başta oyunda o grafikleri çok hoşuma gitmişti o oyunda ortamlar mekanlar o grafiklerle çok hoş duruyordu rage te oyundaki çok hatalar ve buglar yüzünden oyundan herkez soğudu hiç bir şekilde ismi geçmedi.Disciples 3: Resurrection bu oyun var might and magic ile aynı tarzda bir oyun ama bn oyunla ilgili bir video bile görmedim might and magicden çok daha iyi bir oyun hala oynuyorum.L.A noire var listem baya uzun oldu ama :D :D bu oyun açık dünya olduğu ve konu yüzünden çok hoşuma gitmişti bu oyunda hiç bir ödül almadı . bu oyunlar dahah iyi incelenmesi gerekirdi bn şahsi düşüncem...
bu kadar konuşuyosunuz iyi güzelde hiç birinizi konsol yada pc başında görmedik bi kaç turnuva atsanız ve yayınlasanız fena olmaz hani
nerden atacaz
Bence kesinlikle LittleBigPlanet 2 taçsız kral
kesinlikle trine2 tartışmaya açık bile değil bu konu.
Portal 2 Wheatley :):) en iyi karakter ödülü wheatley olmalıydı :)
Şuanlık muhabbet konusu Battlefield 3 teki Punkbuster sorunu olmalı.Sabahtan beri serverlara giremiyorum.Birçok kişide forumda aynı sorundan dert yanıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: sefaMseven
bu kadar konuşuyosunuz iyi güzelde hiç birinizi konsol yada pc başında görmedik bi kaç turnuva atsanız ve yayınlasanız fena olmaz hani
ee oldu, başka? 2 de fifa yapsınlar ....saçmala arkadaşım.
Resistance 3 çok iyi ve özgün bir oyundu ama değeri bilinmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: sefaMseven
Daha önce bir kez FIFA 11 videosu yapmışlardı. Erdinç abi, Ersin abi vardı. Bir kaç kişi daha vardı ama hatırlayamıyorum.
Gönderdim ve Dreamfall mutlaka bu konuda önemli bir yere sahip diye düşünüyorum.
Dark Souls
TAÇSIZ KRAL BENCE LA NOIRE!o öyle bir oyunki hemen hemen hiç bir oyunda olmayan çoğu özellik o oyunda var.tmm herkes sevemez,çünkü ağır polisiye temalı karanlık yani (noire) bir oyun.ama özellikle polisiye sevenler için mükemmeldi bence.harika bi atmosferi vardı,heleki mimiklere bakarak kimin doğru kimin yalan sölediğini anlayabilmek paha biçilemez,etrafta kanıt aramanın verdiği o haz mükemmel!tek kusuru az aksiyon içermesi,ama içerdiği aksiyonda gayet güzel.bu oyun kesinlikle harika!