Şimdi Ara

İkinci El Bölümü - Oyuncu Ekipmanları Kısmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle yeni forum herkese hayırlı olsun, emeği geçen herkese de teşekkürler...

    Bir oyun forumu olarak ikinci el bölümünün daha aktif olmasıyla insanlara sayısız yardımı dokunacağını düşünüyorum. Sonuçta DH kapsamında birçok ürün satılıyor ve birçoğu direkt ya da dolaylı yoldan bilgisayarlarla, konsollarla ve dolayısıyla da oyunlarla ilgili. Ancak BSC, nokta atışı yapmanın daha elverişli olduğu bir ortam olabilir. Özellikle alım satımda öne çıkartılmasını düşündüğüm şeyler.

    Bilgisayarlar için:
    - Klavyeler
    - Mouselar
    - Mousepadler
    - Kulaklıklar
    - Gamepad ve Joystickler
    - Orjinal Oyunlar

    Konsollar için:
    - Konsollar
    - Konsol Ekipmanları
    - Orjinal Oyunlar

    Sistemi oluşturmak biraz sizlere kalıyor. Aynı oyunlarda olduğu gibi bir tag sistemi oluşturulabilir, ya da ikinci ele özel alt forumlar eklenebilir.

    Bunu özellikle BSC'de söylüyorum, çünkü DH'nin ikinci el bölümleri her ne kadar aktif olsa da, örneğin bir Razer Deathadder mouse ararken, ya da Creative Sound Blaster Arena kulaklık arayışına girdiğimde DH'den daha çok bazı başka oyun forumlarında bu konularda aktiflik gördüm ve alımımı o forumlar üzerinden gerçekleştirdim. Hazır böyle bir ortam yaratılmışken mutluluğu uzaklarda aramanın bir manası yok diye düşünüyorum. Aktiflik oluşunca da oyuncu ekipmanı alım satım konusunda da en üste çıkabileceğimizi düşünüyorum.

    Saygılar.







  • Öncellikle hoşgeldin musAKka,

    Evet, haklısın zaten bu konuda bir çalışmamız olacak. Forum yeni açıldığı için haliyle daha istediklerimizi tam anlamıyla aktif hale geçiremedik. Fakat ikinci el kısmı revizyondan geçeçek bölümlerden biri.

    Bu konuda önerilerinizi her zaman bekliyoruz.

    İyi günler,
  • BSC forumu, biz oyuncular için gerçekten mükemmel bir yenilik oldu, öncelikle bunu söylemeliyim. Ben de sunulan öneriyi destekliyorum. Aynı DH'deki gibi yaptığımız aramayı daha da ayrıntılı bir hale getirebilelim. Örneğin, "Konya'da satılan Xbox 360 oyunları" şeklinde bir aramayı DH'de yapabiliyorken, BSC'de ise "Konya'da satılan Gears of War 3"leri arayabilelim.

    Çabalarınız ve ilginiz için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae2096 -- 24 Ocak 2012; 12:53:06 >
  • Evet doğru bir karar, böylesi daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.