Şimdi Ara

CD-ROM DURDUK YERE AÇILIP KAPANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim LG CD-RW hiçbir şey yokken kendiliğinden açılıp kapanıyor...trojan ya da onun gibi birşey olabileceğini düşünerek avastla ve adaware ile tarattım fakat bir şey çıkmadı...bi de şöyle bir durum war trojan olsaydı sanırım bilgisayar ilk açılırken (windows açılmadan) CD-ROM açılıp kapanmazdı değil mi..?



  • Cd rooma açılışta kendiliğinden açılmaz. Başka bir makinede deneme imkanınız varsa deneyin. Orada da açılıyorsa cd room arızası, eğer yapmazsa powersupply sorunudur. Bunlardan önce powersupply den çıkan başka bir elektrik kablosuna da takarak deneyebilirsiniz...
  • yani bilgisayatin acilmadan trojan cd rom unu aktive edemez buyuk ihtilalle cd rom unun acma kapa ma dugmesi takili kalmis istersen bi bak bakalim tozdan felanda takilmis olabilir onkapagini c1kartip disfircasi yada ufleyerek tozzunu al derim ben
  • LG markasının Çin malı olduğunu daha yeni öğrendim. Benimde LG cd rom 9 ay içinde bozuldu.Kaldırıp attım. Yeniden almak için gittiğimde bana LG cd-rom un ömrü 6 aydır. 9 ay kullandıysan daha ne istiyorsun dedi. Üstelik kendisi de LG cd-romu 30 YTL ye satıyordu.
  • LG ürünlerini ki özellikle cd rom ve rw lerini uzuzn süreli kullanıyorum ve hiçbir sorun ile karşılaşmadım.. sorun ve yorum ilginç.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: huysuzihtiyar

    Cd rooma açılışta kendiliğinden açılmaz. Başka bir makinede deneme imkanınız varsa deneyin. Orada da açılıyorsa cd room arızası, eğer yapmazsa powersupply sorunudur. Bunlardan önce powersupply den çıkan başka bir elektrik kablosuna da takarak deneyebilirsiniz...



    quote:

    Orjinalden alıntı:apocaliypse

    yani bilgisayatin acilmadan trojan cd rom unu aktive edemez buyuk ihtilalle cd rom unun acma kapa ma dugmesi takili kalmis istersen bi bak bakalim tozdan felanda takilmis olabilir onkapagini c1kartip disfircasi yada ufleyerek tozzunu al derim ben


    hocam farklı bi kabloyla denedim..ama sorunu çözemedim...tuşun takılı kalmış olma olasılığını gözönünde bulunduruyorum fakat önünü açmayı denemedim..birazdan dener sonucu burada paylaşırım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iloveanarchy -- 2 Şubat 2006 10:43:23 >




  • ön kapağı açıp tozunu almayı denedim fakat sorun devam ediyor..

    @huysuzihtiyar

    power supply'da (kablolar da demiyorum) problem olsa diğer sürücülerin de sorun yaşaması gerekiyor değil mi..?

    umarım soru psu'da değildir...cdrom alınır da psu çok uğraştırıyor...
  • power kablosundan yapmaz, hiç alakası yok. cd romun eğer bir virüs veya trojan tarafından böyle davranmıyorsa mekanik bir arıza var demektir. toz olayı da değil bu arada.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: arescom

    power kablosundan yapmaz, hiç alakası yok. cd romun eğer bir virüs veya trojan tarafından böyle davranmıyorsa mekanik bir arıza var demektir. toz olayı da değil bu arada.


    eywallah hocam sağolasın..demek ki bir DVD-RW alma zamanı geldi..ne zamandır alıcam diyordum almıyordum..şimdi zorunda kaldık..
  • hayatta herşeye bir sebep vardır. dvdrw hayırlı olsun şimdiden
  • cdrom sensörü bozulmuşta olabilir garantisi varsa bi baktır derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.