Şimdi Ara

Leptopum Oyunları İyi Çalıştırır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
2
Favori
5.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün kendime yeni bir leptop aldım özellikleri : 8 GB Ram 2 GB Ekran kartı win.7 64 bit

Artık külüstür pcden kurtuldum oyunları çalıştırmıyordu mozillayı açmıyordu bile şimdi bu aldığım pcye oyun yüklemek istiyorum bana tavsiye edebileceğiniz güzel oyunlar varmı FPS Tarzı Cod, BF3 gibi leptopumun kaldırabileceği bu arada markası Casper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duayen00 -- 27 Ocak 2012; 8:28:49 >

• Ekran kartının tam modeli ne ?
  • Wolfteam a bakabilirsin ben uzun süre sıkılmadan oynadım insan ve kurt modların var zevkli bir oyun gerçi ben okadar oynadımki zevki kalmadı ama sana tavsiye edebilirim zaman geçirirsin

Knight Online yi hiç sevmesemde sanırım tarzım değil ama sen bir bak

Silkroad 5 Yıl oynadım e artık beni sıksın ama sen bence bilmyorsan kesn başla mükemmel dir skiller acıyorsn canavar kesip lvl atlıyorsn eventler var pvp filan var suan 110 mu 120 mi ne lvl le sınırlı

Cs 1.6

Cabal online de silkroad tarzıdır onada bak level filan kasıyorsun canavar kesip.

Zombi Rock joygame nin yeni oyunu gitarist , beyzbolcu , boksör , itfayeci veya forvet birini seçip zombilerle savaşıyorsun altın kasıp bişeyler alıyorsun adamına 4 vs 4 online pvp leri fln da var bende yeni başladım.

Cengiz Han2 var şuan kapalı beta 4 şubat ta açık beta ya geçecekler googleden bak süpere benziyor sabırsızlıkla bekliyorum.

• Cs 1.6 ve Ko oynuyorum şuanda sorun yok BF3 Veya Cod mw3 kaldırır mı sizce ?
  • up
  • Ekran kartının ramine bakıp da pc alan bir toplum olduk çıktık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Ekran kartının ramine bakıp da pc alan bir toplum olduk çıktık...

Aynen öyle. Adama sordum az önce ekran kartı modelini cevap yok. Ama kesin GT 425M falandır.

@duayen00
    Büyük ihtimalle klavyenin alt kısmında yazıyordur. Yazmıyorsa da GPU-Z indirip bakabilirsiniz. Ona göre cevap veririz.
  • 2 gb ekran kartı :) ekran kartın eski bir şeyse 2 gb olması ne işe yarar . İyi bir ekran kartı al 1 gb olsun . Ekran kartının modeli önemli onu söyle .
  •  Leptopum Oyunları İyi Çalıştırır mı ?
  • Onboard

Casper'den Ne Bekliyoruzki
  • Casper'da hem onboard var hem de nvidia'nın var. Yani genelde öyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loonatic -- 22 Ocak 2012; 14:27:36 >
  • Yani ?
  • Laptop alıyosun özelliklerini bilmiyosun kurban olduğum yaradan size ne çok para veriyor yaaa bide gösteriş yapar gibi laptop aldım gelin diye başlık atıyosun sanki kimseye 3 kuruş faydası var senin laptop'unun Görmemiş ve Laptop 'unu görmek için gelin beyler
  • Lan 8GB Ram - 2GB Ekran Kartı ikilisinden anlamıştım.Sonuna bakmadan anladım Casper oldugunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

Cs 1.6 ve Ko oynuyorum şuanda sorun yok BF3 Veya Cod mw3 kaldırır mı sizce ?

Cs 1.6 ve Ko oynadığına göre kesin Bf3 ve Mw3'ü kaldırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost41

Laptop alıyosun özelliklerini bilmiyosun kurban olduğum yaradan size ne çok para veriyor yaaa bide gösteriş yapar gibi laptop aldım gelin diye başlık atıyosun sanki kimseye 3 kuruş faydası var senin laptop'unun Görmemiş ve Laptop 'unu görmek için gelin beyler

Ha şöyle ver talkını

• adam bir laptop almış, hevesle gelmiş buraya bir şey danışmış, adamın ne görmemişliği kalmış ne özelliklerini bilmediği. yapmayın abi böyle hemen adam bilmiyor diye. :)

kardeş laptopunu onboard olmayan bir sistemle değiştirme imkanın vardır. iyi ekran kartı olan bi laptopla değiş daha sağlam oyunlar oynarsın. bu sekılde pek oyun oynayamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

Cs 1.6 ve Ko oynuyorum şuanda sorun yok BF3 Veya Cod mw3 kaldırır mı sizce ?

Cs 1.6 ve Ko oynadığına göre kesin Bf3 ve Mw3'ü kaldırır

• Onboard Pc Oyun Oynamak İçin Değildir.Onboard İnternette Gezinmek,İşlerini Halletmek vs. Gibi İşler İçin İdeal'dir.

Oyun Oynamak İçin İyi Bi Ekran Kartına İhtiyacın Var Dostum.Git Değiştir.
  • Oyun Oynamadığımızda Güç Tasarrufu İçin PC Onboard'u Kullanıyor,Ancak Oyuna Girdiğimizde Harici Ekran Kartı Devreye Giriyor.Yeni Laptopların Çoğunda Bu Şekilde.
    Bakın Benimkide Toshiba A660-1EK NVidia GT330M Ekran Kartı Var.Çalıştıra DxDiag Yazdığımda İntel HD Grafik Kartını Gösteriyor,Ancak NVidia Denetim Masasına Geldiğimde Sistem Bilgilerin Harici Ekran Kartı Gözüküyor,Arkadaşında Durumu Böyle Ondada Muhtemelen GT520M Falan Vardır Piyadaki Laptoplarda Bu Ara Çok Kullanılıyor.NVidia Denetim Masasından Ekran Kartı Modeline Bak ve Buraya Yaz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.