Şimdi Ara

Uzmanlar bu ne hatası,arızası olabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar imzamdaki sistemi kullanıyordum yaklaşık 3-4 senedir hiçbir sorunu yoktu son altı aydır bu sorun seyrek seyrek başladı şimdi sıklaştı.
    Sorun şu ekran aniden gidiyor sonra tekrar geliyor bu gidip gelmeler esnasında görüntü aniden küçülüp ortada toplanıyor sonra sağa sola uzayarak tekrar oturuyor yani bu neye benziyor biliyormusunuz ekran kartınızın ayarını değiştirirsiniz ya 800'den 1024'e o sırada ekran gider gelir görüntü boyuna enine uzar aynı bu olay bende durup dururken sıkça oluyor. Ayrıca masa üstü ikonlarımın bazılarında alttan üsten taşmalar ve ekranda sabit çizgiler var bu ne arızası olabilir. Monitörümü başka bir bilgisayarda denedik mükemmel stabil çalışıyor yani monitörden değil .Şeytan diyor görüntü kartını at yenisini al ama ya değilse haybeye para. bu arada yeni görüntü kartı almamı tavsiye ederseniz bu sisteme hangisini önerirsiniz.
    Bu sitemi tamamen tek tek alarak sıfır kendim toplamıştım bir zamanlar. İçinizden bazıları tamire götür arkadaşım diyebilir, ama tamirciler( kesinlikle, dürüs 1,2 kişiyi tenzih ederek) , alayı sahtekar bu konuda çok maceram var adamlar bir iki vidayı ayarlayıp stabil hale getirip buyur oldu deyip elimize veriyorlar. burdakilerin çoğu böyle en azından.
    Ben o sahtekarlara para yedirmektense bu formdaki bilinçli bir arkadaşın yardımıyla hatta biraz daha fazla para harcamayı göze alıyorum. Vereceğiniz cevaplara şimdiden teşekkürler Saygılar.

    galiba imzamı değiştirmişim sistem şu

    amd 2600-epox 8kha-256 ddr 2700- G force4 mx 440/60 mb - 40 gb hdd--- phılıps 107 E







  • monitorunu baska makinede denemissin ne guzel, o baska makinedeki ekran kartini bir zahmet kendi makinen uzerinde deneyebilir misin ? yada sendeki ekran kartini o diger makine uzerinde . Anlattigina gore sorun ekran karti gibi duruyor, ama tabiki yine soyledigin gibi emin olmadan yeni kart almaya girismemek lazim, bunun da tek yolu karti baska bir yerde denemek.

    Tabii bunlardan once bir driver guncellemesi filan yap kendi makinende. Ayrica bu bahsettigin hatalar ilk boot sirasinda da goruluyor mu yoksa sadece yuksek cozunurluklu modlardan birine gecildiginde mi yapiyor ?
  • ilk once sistemi yeniden kurmayı bi dene derim...ekran kartın garantili ise sorun devam ederse servise gonder derim...olmasssa yenisi lazım...
  • hangi firma 3-4 sene garanti veriyor ? :))
  • ekran kartının garanti zamanı gelmiş sanırım. bende buna benzer sorun vardı solda üstte simsiyahtı garntiye gitti gldi duseldi
  • en son nvdia detanator driverını kur olmazsa beni ara
  • problem ekran kartı gibi alimakkayanın dedii gibi başka bi kartla deneyin olmazsa fazla uraşmayın deiştirin

    zaten mx440'la pek oyun da oynıyamazsınız
  • Öncelikle teşekkürler ilginize arkadaşlar, ekran kartını deneyemiyorum çünki diğer blg. laptop,detanötörler yeni. Sorun ana karttan olsa ikaz verir değilmi ,rodeon 9550 gibi bir marka duyuyorum bu sisteme fazlamı teşekkürler.
    Bu problem çok basit bir sayfada hatta her an oluyor. garantiler kalmadı artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustimuti -- 1 Şubat 2006 0:48:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.