Giriş | |
|
|
|
9 Şubat 2006; 23:21:23
|
|
|
ısınma rahatsız edecek kadar değil. bu bilgisayardan karar kılınır.ancak biraz araştıdım sitelerde yok satıyor.
|
|
9 Şubat 2006; 23:41:59
|
|
|
ısınma söyle bir şey bu makinalarda çalışan lektronik her ale azda olsa ısınır bu modellerde alt kısmında rahatsız etmeyen bir sıcaklık var ama önemsiz bence
|
|
10 Şubat 2006; 0:31:27
|
|
|
Merhaba, HP NX6125'i bugün Nova Bilgisayar'dan aldım. Firma ismini yazıyorum çünkü Ankara çapında yaptığım araştırmada en uygun fiyatı oradan aldım. Bilgisayar sessiz çalışıyor, bu konuda sanırım hemfikiriz. Isınma durumuna gelince, cihaz ısınıyor ama bu ısınmadan dolayı henüz bir rahatsızlık hissetmedim. Baktığım bir çok dizüstü bilgisayarda hem yanda hem de tabanda fan hava ızgarası bulunuyor. NX6125'te ise sadece yanda hava ızgarası bulunuyor. Tabanda hava ızgarası bulunmadığından dolayı o bölgede sıcaklık yüksekmiş gibi geliyor. Bana göre tabanda hava ızgarası bulunmaması büyük bir avantaj çünkü kullanmak için illa temiz ve düz bir satıh istemiyor. Kullandıkça yorumlarımı eklemeye devam ederim. Yaklaşık bir aydır dizüstü cihazları araştırıyordum, bugün bu cihazı yaklaşık 5 saat civarında kullandım, bu kullanım itibariyle ben de cihazı almayı düşünenlere tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
10 Şubat 2006; 3:29:02
|
|
|
amd turion islemcilerle ilgili inceleme pcworld'un subat sayisinda yer almis. arada kalanlar icin iyi bir referans olabilir
|
|
10 Şubat 2006; 10:12:08
|
|
|
pili kaç saat gidiyor birde 6 cell sanırım pili 8cell olarak ikinci bir pil çıkıyormu içinden sanki hp nini sayfasında öyle birşey yazıyor tam anlamadım.
|
|
10 Şubat 2006; 16:54:38
|
|
|
pcworld şubat sayısını aldım bayiden, amd64 bitli diz üstü bilgisayarları incelemişler. İnternette yayınlayacaklarını sanmıyorum hemen...
|
|
10 Şubat 2006; 17:40:32
|
|
|
|
ya arkadaşlar bu modelde ön bellek 512 kb'ymiş yerlerde sürünüyo adeta...
|
|
|
|
|
10 Şubat 2006; 18:40:57
|
|
|
forumdakii yorumlara ve kullanan kişlere göre bu makiada ısınma sorunun olmadığını söylüyolar - bende almak istiyorum ama bi bunun sempron 3100 var bide turion 1,8 li modeli acaba hangisni alsam
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: beyazkartal ya arkadaşlar kafayı yiyecem nerden kalktım şu laptop alma işine anlamadım gitti önce acer 5032 bakıyodum olumsuz eleştirilerden sonra msı 635 e kaydım o da hd rpm ve ilemci yüzünden vazgeçtim.bu sefer centrinoya dönüyüm dedim acer 4104 lci ondada dvdrw yoktu neyse bu sefer hp dönüyüm dedim bu 1.8 modelindede ısınmalar olduğu söyleniyo...ya ne iş anlamadım gitti.ml işlemci o kadar kötümü gerçekten çok mu ısınıyo yada bu ısınma ileride bi rahatsızlık verirmi sisteme acaba..
|
|
|
10 Şubat 2006; 18:44:21
|
|
|
2,5 aydır kullanıyorum 1,6GHZ 512 RAM modelini, kesinlikle alınır bir laptop, yeniler daha ii hatta, hız o kadar farketmez ama 1 GB ramle uçar bu alet, ayrıca laptopta stabiliteyi de göz önünde bulundurun düşünürken, henüz ne hata mesajı aldım ne de mavi ekran
|
|
|
10 Şubat 2006; 20:44:52
|
|
|
ya gerçekten ön bellek turion 1,8 modeline 512kb mi???
|
|
|
10 Şubat 2006; 20:51:56
|
|
|
YANLIŞ MI DEMİŞİM ACABA quote:
Orjinalden alıntı: serpantin quote:
Orjinalden alıntı: beyazkartal ya arkadaşlar bu modelde ön bellek 512 kb'ymiş yerlerde sürünüyo adeta... yani bu yorumu yapmışsınya sana bişi demiyorum.
|
|
|
|
|
10 Şubat 2006; 20:59:31
|
|
|
|
bu laptopa sahip arkadaşlar hiç tasarım programlarını falan denedinizmi örneğin.dreamweaver flash frehend photoshop cs2 9 gibi performansı nasıl cihazın acaba bu programlarda..
|
|
|
|
|
10 Şubat 2006; 23:10:57
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: beyazkartal YANLIŞ MI DEMİŞİM ACABA quote:
Orjinalden alıntı: serpantin quote:
Orjinalden alıntı: beyazkartal ya arkadaşlar bu modelde ön bellek 512 kb'ymiş yerlerde sürünüyo adeta... yani bu yorumu yapmışsınya sana bişi demiyorum. AMD işlemcilerin ön bekkeği ile pentium işlemcilerinkini bir birine karıştırmayın. Amd 1 mb işlemcileri 3700+ ile başlıyor. ama emin ol 512 kb olan bile 2 mb lık pentium işlemciye 10 basar.
JAVA, C# , XML, ASP --- ACER 5652 kullanıcısıyım C# Bilinler Burda Toplansın: http://forum.donanimhaber.com/m_6117740/tm.htm XML Hakkında Bilgiler / DERS: http://forum.donanimhaber.com/m_1252949/tm.htm
|
|
|
|
|
11 Şubat 2006; 17:04:47
|
| | | |