Aslında 70-00 arası tercih sebeplerinin yazarsanız benim için pek bir anlam ifade etmiyorda sizin sebeplerinizi merak ettim
Aynen. 1970-2000 arası... Hatta 1960'ı da katabiliriz...
quote:
Orijinalden alıntı: Saahin
Aslında 70-00 arası tercih sebeplerinin yazarsanız benim için pek bir anlam ifade etmiyorda sizin sebeplerinizi merak ettim
Nedenini hiç bilmiyorum sadece o yılları hayal ettiğimde orada yaşama isteği oluşuyor içimde.
İşin aksi amerikalıları hiç sevmem fakat ülkeye karşı bi hayranlık var bende ayrıca idaho, utah tarzı soğuk ve karlı yerlerinide severim
Sizden görünce bende merak ettim de öyle bir ihtimalimiz yok maalesef neyse bir gün kısmet olurda istediğimiz yerin bugün ki versiyonlarını görsekte yeter bana.
1950 lerde çok güzel geliyor bana
niye siz faşistmisiniz?
Bende 70-90 yılları arasında orda yaşayıp Sylvester Stallone'u görmek isterdim.
Bende Osmanlı döneminde yaşamak isterdim Fatih zamanı mesela
70-80 amerikası çok güzeldir.
quote:
Orijinalden alıntı: Mert103
Merak etme çok uzakta değil o günler. Ama ismi Recep zamanı olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: frt-_-ctn
quote:
Orijinalden alıntı: Mert103
Merak etme çok uzakta değil o günler. Ama ismi Recep zamanı olacak.
Hocam bırak ya ben bu adamın ismini duydukça sinirleniyorum. İnşallah o günleri görmeyiz
quote:
Orijinalden alıntı: Nirback
niye siz faşistmisiniz?
niye sen hekirmisin gardaş ? Diyecektim fakat asla söylemem
Ben hep sempati duydum. Canlarım benim.
Bırakın 70ler abd sini 90larda çocucuk olmuşum ben daha ne.
Açıkçası bende sempati duyuyorum.Şu metal müzik akımının olduğu zamanları ve o gençliğin boşvermişliği ile birlikte gezginci akımı... ahh ahhhh
bende 70li yılların amerikasını çok severim.. halada seviyorum aslında ama o zamanlar çok farklıymış.. sırf o zamanlara dönmek için psde driver 1-2 oynadığımı bilirim..