Şimdi Ara

CES 2012: Nvidia Tegra 3 işlemcili tabletler, otomobiller ve daha fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
14.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Yeni nesil teknolojilerin ve tüketici elektroniği ürünlerinin gövde gösterisi yaptığı CES 2012 Fuarı'nda şimdiki durağımız Nvidia standı oluyor. Tegra 3 işlemcili tabletlerin gövde gösterisi yaptığı standda ayrıca elektrikli otomobillerden özel oyun sistemlerine kadar dikkat çekici pek çok detay vardı. Biz debu detayları sizler için görüntüledik...

     

     



  • teknoloji ilerlesin ilerlesinde nereye kadar. Resmen kobay olduk. Biz ürünleri değil üreticiler bizi kullanır oldu.

    robot gibiyiz. şu özellik geldi, hop atla oraya. Bu özellik geldi hadi oraya zıpla...

    basit yaşamı özledim.

    hızlı, hiper teknolojik yaşam doğaya aykırı.

    eskiden daha özgürdü insanlar ....

    gidiyordun bi yerlere, cep telefonu yok, sana ulaşan yok ohh özgürdün.

    şimdi öyle mi? Afedersiniz tuvalette bile huzur yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a.f.y.

    teknoloji ilerlesin ilerlesinde nereye kadar. Resmen kobay olduk. Biz ürünleri değil üreticiler bizi kullanır oldu.robot gibiyiz. şu özellik geldi, hop atla oraya. Bu özellik geldi hadi oraya zıpla...basit yaşamı özledim.hızlı, hiper teknolojik yaşam doğaya aykırı. eskiden daha özgürdü insanlar ....gidiyordun bi yerlere, cep telefonu yok, sana ulaşan yok ohh özgürdün.şimdi öyle mi? Afedersiniz tuvalette bile huzur yok.


    kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz telefon senin özgürlüğünü mü engelliyor, televizyon seni kendine köle mi ediyor veya bilgisayar hayatını mı sanallaştırıyor ya da arabalar seni hımbıllaştırıyor mu 1 hafta boyunca hepsini birkenara koyup herşeyi insani özelliklerinle yapmayı dene bakalım nasıl olacak? ayrıca yeni birşey çıktığı zaman onu almak zorunda mısın? değilsin. örneğin benim kullandığım bilgisayar günümüzde 2000 tlye toplanabiliecek bir bilgisayarın belki 10da 1 gücünde bile değil ama daha iyisine ihtiyacım da yok zaten. çevredekilerden aşağı kalmamak için uğraşmaktansa ne kadarına ihtiyacın olduğunu belirlemek çok daha önemli bence.




  • ERDİ TEK KELİMEYLE SÜPERSİN ABİ..
    BU AÇIKLAYICI VE ANLAŞILIR TANITIMINLA SENİ DİNLEMEK AYRI Bİ KEYİF OLDU..
    UMARIM HERZAMAN BU ŞEKİLDE DEVAM EDER VE BİZLERİ KENDİNE HAYRAN BIRAKIRSIN..
    BENİM VE DİĞER ARKADAŞLARIN HIZLI VE ANLAŞILAMAYAN ANLATIMLARINDAN ÖTÜRÜ UZUNCA BİR SÜREDİR RAHATSIZLIĞI VE ŞİKAYETİ VARDI.BUNLARI DİKKATE ALDIĞINI VE ANLATIMINI DÜZELTTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM BİZİ MUTLU ETTİN ;)
    BU GÜZEL ANLATIMIN İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜRLER..
  • erdi bey bu videoda konuşma olayını düzelmtmiş bence önceki videolar gibi bu videoda standda çekildi ancak konuşmalara aldığı kötü yorumlar nedeni ile videoyu tekrar çektiler ve bu videodada görüldüğü gibi ayrı oluyor:)
  • Harika video olmuş, teşekkürler.
  • Ben zaten araba kullanırken laptobumla oyu oynuyordum çok iyi oldu bune ya
  • Yanlız dedikleri gibi yöneticiye helal olsun.


    Adam heyecan duyuyor seviyor yani işi. O heyecan olduktan sonra gerisi gelir zaten.
  • süper bir anlatım olmuş teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DigitalWorld

    Yanlız dedikleri gibi yöneticiye helal olsun.


    Adam heyecan duyuyor seviyor yani işi. O heyecan olduktan sonra gerisi gelir zaten.

    Zaten gerisi geliyor hep. Nvidia'nın hemen hemen başarısız olduğu bir iş alanı bulunmuyor. Adam elini neye attıysa başardı diyebilirim. Demek ki başarının kaynağı buymuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M@U

    quote:

    Orijinalden alıntı: DigitalWorld Yanlız dedikleri gibi yöneticiye helal olsun. Adam heyecan duyuyor seviyor yani işi. O heyecan olduktan sonra gerisi gelir zaten.
    Zaten gerisi geliyor hep. Nvidianın hemen hemen başarısız olduğu bir iş alanı bulunmuyor. Adam elini neye attıysa başardı diyebilirim. Demek ki başarının kaynağı buymuş.


    Evet önemli olan en başta her zaman istemek,çalışmak ve yaptığın işi sevmek Nvidia bunu aşılıyor tüm çalışanlarına galiba? :)
  • ben bilgisayar programciligi okuyorum.1. sinifim.Tablet bilgisayar almak istiyroum fakat tablet bilgisayar aldigimda Bilgisayar programciliignda kullandigim kod yzma programlarini kullanabilecekmiyim?
    Hangi tablet alacagim konusunda cok kararsiz kaldim.
    Yardimlariniz icin cok tesekurler.
  • Assembly ve C/C++ en temel kulanacigim bu programlari tabletlerde kullanabilir miyim.Kullabilirsem hangilerini arkadaslar onerebilirsiniz?
  • @a.f.y.
    Başkalarıda söylemiş gerçi de bir yönden sana katılıyorum.Teknoloji ilerledikçe insanoğlu bağımlı hale geliyor.Şu an elektrik kesintisi olsa bile birçok insan elektrik olmayınca özellikle akşam ve gece saatlerinde sıkıntı yaşıyor.Çünkü fırın,ocak,iletişim hizmetleri,güvenlik sistemleri,kalorifer veya merkezi ısıtma sistemleri,soğutma sistemleri ve adını eklemediğim herşey elektriğe bağlı ve benim bahsettiklerim en basidi,evet maalesef zorunlu şekilde alıştık teknolojiye,ancak kendi elimizde olan şeylerde var misal cep telefonu örneğinde bence cep telefonunu kapatıp rahat bir pazar günü geçirebilirsin veya bir birçok bölgede günlük kiralanabilen kır evleri mevcut,haftasonun da iş çıkışında atlayıp gidip kafanı dinlemek senin elinde :)
  • iletişim araçları kulanmak için araştırmadayiz

    quote:

    Ev ve ofis talımalarda öncü firma stil nakliyat olarak hizmetinizdeyizhttp://www.stilnakliyat.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.