Şimdi Ara

Aion F2P 26 Ocak - 16 Şubat CBT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
0
Favori
11.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar mailime gelen mesaja istinaden konu başlığını açıyorum. Aion 26 Ocakta F2P olacak fakat bu ilk etap da kapalı bir beta şeklinde olacak, Betaya katılan herkesin üyeliği Veteran olarak Beta sonrasına aktarılacak. ( eğer eski üye değilse diye avantaj ) Beta' ya katılan diğer arkadaşlara da 20 Lvl olma durumlarında 15 günlük Gold Paket , 30 lvl olma durumlarında ise 30 günlük gold paket hediye edilecek..

İsteyen arkadaşlara Beta key temin edebilirim, iyi oyunlar.. Şu an için elimde 20 adet Beta Key mevcuttur.. Taleplerin fazla olması durumunda bende Gameforge yönetiminden ek Beta key talep edebilirim.

quote:

Greetings,

I have something for you and your legion.
    You may have heard about the Beta testphase and that you are able to win
    access to a beta key if you subscribe:
    http://www.aionfreetoplay.com/website/news/beta

Since getting beta keys is pretty hard, I have an offer for your legion as
    I suspect that according to your legion name, you are Turkish players.
    What do you think if I offer your legion a few beta keys?
    Would 20 beta keys for your legion ok?

Kind regards,
    BlackVelvet

Closed Beta ne kadar sürecek ?
    26 Ocakta başlayıp , 16 Şubatta son bulacak.

Kimler katılabilir ?
    Beta Key kazanan herkes katılabilir , Beta anahtarları Bülten aboneliklerinde ve bazı tanınmış oyun sitelerinden elde edilebilir. Beta boyunca oyun desteği sadece İngilizce olacaktır.

Nasıl yer alabilirim ?
    Eğer Key kazanabilirsen , e-mail adresine bilgilerini göndereceğiz. 26 Ocak'da Beta aşamasına katılmak için elinde ki Beta keyi doğrudan siteye girip hesap ve şifreni oluşturabilirsin. Ek olarak " Aion Client " yüklüyse herhangi bir indirme işlemi yapmana gerek yok , direk olarak oyuna giriş yapabilirsin.

Beta Key Hediyeleri :

Aion F2P 26 Ocak -  16 Şubat CBT

Kapalı Beta sonrası , karakterim ne olur ?
    Tüm karakterler test aşaması sonrasında silinecek ve gerçek Aion sürümünde kullanılamayacaktır. Ancak gerçek sürüme geçtiğimizde hediyelerini kullanabilirsin.

Not: Özel mesajlar belli aralıklarla cevaplandırılacaktır.

Not 2 :Keyler Pazartesi günü elime ulaşacaktır. İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 20 Ocak 2012; 18:30:56 >

• quote:

How long will the Closed Beta take place?
    The Closed Beta will start on the 26.01.2012 and finish on the 16.02.2012.

closed beta bu tarihler arasında olacak.
  • Pardon Hocam 02 olarak yorumlamışım dalgınlık işte Şubat değil ocak olacaktı mesajımı düzenliyorum..
  • Umarım betaya seçilirim ^^ Oynayacak doğru düzgün oyun yok zaten :S
  • Peki şimdiki account larımız ne olacak ? Bız CBT ıcıne dahılmıyız yada bızım akıbetımız ne olacak . VArsa bılgın paylasırmısın ?
  • Şimdi Ben Veteran Üyeliğim Olsun Diye Boşunamı Aldım Oyunu? Neyse
    Ayrıca Betaya Key Bulmam İçin Ne Yapmam Gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dojavue

Peki şimdiki account larımız ne olacak ? Bız CBT ıcıne dahılmıyız yada bızım akıbetımız ne olacak . VArsa bılgın paylasırmısın ?

Bunun hakkında bilgim yok CBT neden yapıldı dersen tamamen kişisel görüşüm şudur ki ; gerçek Hesapların Gameforge sunucularına aktarılması uzun zaman alabilir , bu zaman dilimi içerisinde oyunu kapalı tutmaktansa Beta yayınlayıp oyuncuları oyunda oynatmayı planlıyor, tabi biz beta oynarken hesaplarımız Gameforge sunucularına transfer edilecek ve sunucu iyileştirme çalışmaları yapılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

quote:

Peki şimdiki account larımız ne olacak ? Bız CBT ıcıne dahılmıyız yada bızım akıbetımız ne olacak . VArsa bılgın paylasırmısın ?

Bunun hakkında bilgim yok CBT neden yapıldı dersen tamamen kişisel görüşüm şudur ki ; gerçek Hesapların Gameforge sunucularına aktarılması uzun zaman alabilir , bu zaman dilimi içerisinde oyunu kapalı tutmaktansa Beta yayınlayıp oyuncuları oyunda oynatmayı planlıyor, tabi biz beta oynarken hesaplarımız Gameforge sunucularına transfer edilecek ve sunucu iyileştirme çalışmaları yapılacaktır.

Oncelıkle cvp verdıgın ıcın tesekkur ederım . Pekı bu surec ıcınde bız eskı kullanıcılar CBT oynayabılecekmıyız yoksa yıne bıızmde key e felan mı ıhtıyacımız var .

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueDangeR

Şimdi Ben Veteran Üyeliğim Olsun Diye Boşunamı Aldım Oyunu? Neyse

http://www.aionfreetoplay.com/website/newsletter/ Buradan kendini kayıt ettirebilir ya da mmorpg.com gibi oyuncu sitelerini takip ederek Key elde edebilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

Oncelıkle cvp verdıgın ıcın tesekkur ederım . Pekı bu surec ıcınde bız eskı kullanıcılar CBT oynayabılecekmıyız yoksa yıne bıızmde key e felan mı ıhtıyacımız var .

Malesef , eski oyuncuların Beta girmesi kesin değil , Beta keyler tanınmış lejyonlara ve oyuncu gruplarına gönderiliyor.

quote:

Since getting beta keys is pretty hard
    Beta key bulmak zor olacağından diye başlayan bir cümle var ilk mesajda ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlueDangeR

Şimdi Ben Veteran Üyeliğim Olsun Diye Boşunamı Aldım Oyunu? Neyse

http://www.aionfreetoplay.com/website/newsletter/ Buradan kendini kayıt ettirebilir ya da mmorpg.com gibi oyuncu sitelerini takip ederek Key elde edebilirsin.

Teşekkürler.

• f2p olcaksa olsun artık ortalıkta bota bağlamış kasjdklsjakldja şeklinde nicklere sahip karakterler görmek istiyorum
  • Güzel haber, oyunsuzluktan bildiğiniz knighta sarmıştım.
  • Be Happy elimde 20 beta key var diyorsun ben ve bir dostum cb katılmayı düşünüyoruz bize yollama gibi bir iyilik yapabilirmisin.
  • Beta key dağıtımı henüz başlamadı, bundan dolayı key' ler elime ulaşmadı..

Gerekli paylaşımlarda bulunacağım.
  • http://www.aionfreetoplay.com/website/featuresdetails/ Özellikle instance cooldownları ilgimi çekti, Gold üyeliğin en büyük farkı burada olmuş, veteran bile olsan 3 günde 1 er kere instanceları yapabileceksin :) Abyssler ise 5 günde 1 gibi bişey.
  • Beta keylerden birine talibim Be Happy ^^
  • Şimdi biz eski üyeler 1 ay oyun oynayamicak mı yiz ? Anlaymadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fistan

http://www.aionfreetoplay.com/website/featuresdetails/ Özellikle instance cooldownları ilgimi çekti, Gold üyeliğin en büyük farkı burada olmuş, veteran bile olsan 3 günde 1 er kere instanceları yapabileceksin :) Abyssler ise 5 günde 1 gibi bişey.

İşte bu yuzden CD sıfırlayıcı scroll ların broker fıyatını bı dusnmek ıstıyorum .. Sımdı stok yapıp ilerde nasıl paraya cevrılebılecegı burda bellı oluyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dojavue -- 20 Ocak 2012; 12:52:06 >

• Beta key alma şansın varsa banada 1 tane plz !!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.