Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: The Darkness II Demo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
20.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farklı oynayışı ve karanlık atmosferi ile The Darkness II demo karşınızda.

• Enfesssss...
  • Burdan bakıncada kontroller baya zor gibi duruyo aynı anda yaratığı kontrol etmek bi yandan elimizde silah ama bastıra bastıra kontroller kolay dediğine göre kolaydır :)
  • su kotu playerınıze koymasanızda adam gıbı bır youtube gıbı bır seye yuklesenız acılmıyor ne hd sı ne normalı

edit acıldı sonradan.. herkez yuklenıyormu ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHARISMATIC -- 19 Ocak 2012; 18:57:08 >
  • oyun baya guzel duruyor.Anlatım ıcın de tesekkurler
  • 6:26'dan sonra video ilerlemiyor. İlgilenirseniz sevinirim. :)
  • Özlediğim türde bir aksiyon içeriyor oyun. PC oyuncusu olarak ilk oyunu oynamamıştım, ikincisi çıkmadan birşekilde ilkini de oynayıp bitirmek lazım.

Anlatım ve tanıtım gayet güzel olmuş, emeğinize sağlık Erdinç ve Talha.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süpermiş gerçekten steam'e gelsin hemen satın alacağım Demosuda kısaymış Erdinç abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CixKuzu

undefined

Sayfayı yenileyince düzeldi ama ha bire takılıyor. Artık video oynatıcınızın değişme vakti gelmiş.
  • HD Playerda sorun var,hata verıyor nedense.
    Oyunun demosu 25 ocakta steam'e gelicek ozaman deneyecegım , büyük ihtimal alırım oyunu.
  • ilk oyunu bilmediğim için alıp almamakta kararsızdım, videoyu izledikten sonra almaya karar verdim. hemen Steam'den emcürüyorum...
  • ben dün indirdim oynadım hiç beğenmedim korku ounları zaten tarzım diil biraz da saçma geldi bana ama herkesin oyun anlayışı farklıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenErkman

undefined

çizgi romandan uyarlanan bir oyuna saçma demek paha biçilemez olsa gerek...
  • Demo ps store'a gelmiş mi diye baktım bakımdaydı göremedim.Geldi store'a?
  • Neden playerınızı değiştirmiyorsunuz en azından söyleseniz ? eziyetten başka birşey değil
  • 10 Şubat doğum günüm annem Roma'ya yer ayırtmıştı roma da ucuzdur belki bulursam alırım hemen ordan :)
  • Bu senenin sürpriz yapımı olacak.
  • İlk oyun PC'de yokmuş umarım sonradan çıkar.
  • Benim başım bağlı bu konuda konuşmak istemiyorum :D sesli güldüm ellerinize sağlık.
  • bu oyunu oynama sebebim kan dehşet ve karanlık taraf süper bişey :)))kesinlikle alıcam :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.