Şimdi Ara

clio hb hangisi iyidir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 13000 tl bütçem var. Bir çok araç arasında gidip geldik ama en son bütçe bu rakamda kaldı. Bu yüzden bu paralara en iyisi ve 2-3 sene sonra satınca fazla değer kaybetmeyecek bir araç istiyorum. Renault markasına karşı ön yargım vardı ancak bunu kırdım. Zaten bu fiyata bu araçlardan başkası zor görünüyor... İnternette araştırdığım kadarıyla 1.6 motorlara güzel diyorlar. full olanları da rxt olanlarıymış.. Bir tane bulunduğum şehirde buldum 99 model 1.6 rxt 91 binde fiyatı 13500. Fiyatı bana uygun geldi tabi pazarlık yaparak fiyatı biraz daha aşağıya çekmek mümkün olabilir. Ama 99 modeldeki araç alınır mı? çok mu eskidir yaş olarak? ayrıca kmside çok az geldi bana bir hile yoktur umarım. Aracı resimlerde gördüğüm kadarıyla söylüyorum diri ve temiz duruyor.. Sizce alınır mı bu araç?



  • Clio parasına göre iyi bir araçtır ama çok şey beklememek lazım. Renault motor olarak gayet kendini kanıtlamış bir marka fakat donanım,kaporta vs olarak ben pek beğenmiyorum. Bende yakın zamanda 2006 clio III hb vardı 67500 km de sattım. Dizel 1.5 dci idi.
    99 model 13500 fazla gibi geldi ama bilemiyorum tabi. Biraz daha çıkıp daha yeni bir model alın diyeceğim ama kilometre olarak temizini bulmak zor olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.