Şimdi Ara

KONU SİLİNSİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkccn -- 4 Ocak 2015; 21:28:58 >

• sağol dostum.
  • SAKIN KULANMAYIN BUNU BEN VERDİM HERKEZE bu yazılımı kulanan herkezin yaklaşık 1 ay içinde yazıcı sı uçacak bilginiz olsun gercek upd dosyası bende onun içindeki upd dosyası hazılanmış güncelemeye acık bir dosya ve kulananların bilgisine yazıcını %100 bozulacak garanti veriyorum
  • generator lerin hiçbir şekilde upd dosyalarnda serino olmaz bilginiz olsun arkadaş lar seri no olan upd dosyaları günceleme alır ve dosya uzanyısı hd deyil yd dir
  • ben bısy anlamadım kardesım bıraz acarmısın
  • bu arkada şın yayınladığı generatörün içinde başka bi yazıcı için hazırlan mış dosya varr program onun üzrindeki seri noyu deyiştirip sana kendi yazdığın seri noda hd dosyası hazırlıyor yanlız için deki karnel yazılımı sürekli sabit kalıyor bu da yazıcının günceleme almasını sağlıyor günceleme alınca yazını versiyonu yükselir ve yazıcının içinde oynanmış yazılım olduğu için yazıcının flas chip yanar ve size bi yazıcı parasına malolur
  • :))))))))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu silinebilir mi
    8 yıl önce açıldı
    Yanlışlık oldu Konu Silinsin
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BUDA ONLİNE OLANI

http://fix-free.ru/
  • slm bıraksalar birbirinizi bıçaklayacaksınız :) frkccn milllete sarmışsında düne kadar sende bu programla fix üretip satmaya çalışıyordun forumda işlerin kötü gidince milletin işini kesme girişiminde bulunmuşsun anladığım kadarı ile birde öyle resimde ccam.cfg dosyası filan unutma malum digitürk benzeri paylaşımların maddi yaptırımları var başın ağrırsa 1660 v34 üde koymuşsun satma şansında yok mardine geri dönüş yapmak zorunda kalma :)
  • miletin işine deyilde bunu indirip kulanan lara yazık olucak resimde yayın ladığım resimdeki 1660v34 orjinal generatör dür herkezin bilgisine

KONU SİLİNSİN LÜTFEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkccn

BUDA ONLİNE OLANI

http://fix-free.ru/

burdaki generatörler sağlam yanlız yazıcınız update alır yani update acık kalıyor update almadğı sürece sorun cıkmaz yanlız yazılım sakat
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkccn

quote:

Orijinalden alıntı: firmwareci

slm bıraksalar birbirinizi bıçaklayacaksınız :) frkccn milllete sarmışsında düne kadar sende bu programla fix üretip satmaya çalışıyordun forumda işlerin kötü gidince milletin işini kesme girişiminde bulunmuşsun anladığım kadarı ile birde öyle resimde ccam.cfg dosyası filan unutma malum digitürk benzeri paylaşımların maddi yaptırımları var başın ağrırsa 1660 v34 üde koymuşsun satma şansında yok mardine geri dönüş yapmak zorunda kalma :)

Kanıtla o zaman.Şimdiye kadar bir çok arkadaşa dosya gönderdim bi tanesi desinki bu adam benden para aldı.daha bu senin ikinci mesajın ayıp yaa.Başka profiller açıp millete çamur atmayın.Ayrıca digiturk olayı benim sorunum seni ilgilendirmez.Mardine giderim heryerede iki dakika insan ol 20 lira için yeni profil açıp çakallık yapmayın

sende insanları kandırıp durma paylaşmak güzel ama doğru şeyler baylaşmak lazım insanlara mallarına zarar getirecek şeyler deyil

• aynısımı neresi aynı göstersene diyer yazan da ben deyilim neyse senin seviyene düşecek halim yok çoluk çocukla uğraşamam yalan cının mumu yasiya kadar yanar kim yalan söylü yo çıkar meydana
  • resimle siyah laştır dığın yerde ne yazıyo midas resetmi hee benden almışın işte
  • şimdi biz bu dediğini uygulasak frkccn makineye bişey olacak mı? daha önce uygulamış olupta zarar gören ya da memnun olan var mı? Forumların en sevmediğim yönü belirsizlik
  • ben adamın bi şüpen varsa ac msn yi de görr neden engledin adamlığımdan mı kortun birde o firimware nikli kişi ben deyilim sennin gibi insanları kandıramıyorum senin gibi yalan söyleye miyorum bu yayınalgığın yazılımın madurlarının günağı senin boynuna yaşın 35 olmuş ama hala yalan söylüyorsun kendin farklı farklı msn kulanıp farklı nikler kulanıp insanalrı kandırı yorsun

frcacina@hotmail.com
    f.cacina@hotmail.com
    bu arkadşa ait mail adresleri kandisi insanalra dosça yakalşıp işibiti ği zaman kötülemeyi seven biri herkein dikatine
  • NE YAPARSAN yap bu yayınaldığın sahte generatör için deyil bu kadar mesaj para kazanmak için bu işide yapmıyorum gir wep siteme bak bakim yazılım satı yormu yum elimde 45 adet generatör 1 tane için neden uğraşayım ama yayınlicak san adam gibi doğru şeyler yayına insanlar faydalan sın
  • BÖYLE dosya bul onu yayınala sahtekarlık yapma

KONU SİLİNSİN LÜTFEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer-cevcev

şimdi biz bu dediğini uygulasak frkccn makineye bişey olacak mı? daha önce uygulamış olupta zarar gören ya da memnun olan var mı? Forumların en sevmediğim yönü belirsizlik

ben 1 aya yakındır kullanıyorum sıkıntı olmadı arkadaşlardanda şikayet hiç olmadı.
  • ahmet1987 arkadaşım bu işin ticaretini yapıyor sanırım o yüzden biraz mualefet olmuş konuya frkccn arkadaşıma teşekkür ediyorum paylaşımı benim sorunumu çözdü. 1660 v34 te sorun yaşayan arkadaşlarımhttp://fix-free.ru/ bu adresten sorunlarını çözebilirler emeği geçenlere teşekkürler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.