Şimdi Ara

>>2GB GT540 VGA MSI İ3 Notebook 1189 TL İyi Fiyat<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
0
Favori
8.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asus i5 lerde olan olan ekran kartı var vede 2gb olarak sıcak bence

http://pcdepo.com/msi-cx640dx-659xtr-notebook-urun7126.html

>>2GB GT540 VGA MSI İ3 Notebook 1189 TL İyi Fiyat<<

• inanılmaz yaa offf :( .. daha 2 hafta oldu dell b33f23 modelin alalı (1080tl) o kadar araştırmıştım bu model 1400 tl ye yakındı iyi fiyat gerçekten şuan 1200+ 19 tl kargo .. çok iyi fırsat .. 7200 rpm 640 gb hdd var, gt540m ekran kartı, 4 gb ram...4 usb den 2 usb3.0 ... off aldığım bu dell laptopbuda kullanıyorum ama iade edemem herhalde :S :( (webdenal dan almıştım)

GCC GJQ 264P

kodu KAYIT olurken/başvuru yaparken girmeyi/söylemeyi unutmayın ;)

#gibir #turktelekom #millenicom #turknet #superonline #ttnet #vodafone #turkcell #turksat
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpugur

inanılmaz yaa offf :( .. daha 2 hafta oldu dell b33f23 modelin alalı (1080tl) o kadar araştırmıştım bu model 1400 tl ye yakındı iyi fiyat gerçekten şuan 1200+ 19 tl kargo .. çok iyi fırsat .. 7200 rpm 640 gb hdd var, gt540m ekran kartı, 4 gb ram...4 usb den 2 usb3.0 ... off aldığım bu dell laptopbuda kullanıyorum ama iade edemem herhalde :S :( (webdenal dan almıştım)

not: bu model derken ati ekran kartı vardı nvidia yoktu ..zaten galiba başka sitede de yok şuan ... iyi fırsat ...

GCC GJQ 264P

#gibir #turktelekom #millenicom #turknet #superonline #ttnet #vodafone #turkcell #turksat
  • quote:

quote:

inanılmaz yaa offf :( .. daha 2 hafta oldu dell b33f23 modelin alalı (1080tl) o kadar araştırmıştım bu model 1400 tl ye yakındı iyi fiyat gerçekten şuan 1200+ 19 tl kargo .. çok iyi fırsat .. 7200 rpm 640 gb hdd var, gt540m ekran kartı, 4 gb ram...4 usb den 2 usb3.0 ... off aldığım bu dell laptopbuda kullanıyorum ama iade edemem herhalde :S :( (webdenal dan almıştım)

not: bu model derken ati ekran kartı vardı nvidia yoktu ..zaten galiba başka sitede de yok şuan ... iyi fırsat ...

Alıntıları Göster
    güzel ürünmüşş

• quote:

Orijinalden alıntı: wonderlands

güzel ürünmüşş

Alıntıları Göster
    Özellikleri gayet iyi i3 diye çöpe atmayın derim Özellikle oyun için i3 bile yetiyor bende de benzer özellikli i3 540m laptop var hiçbir oyun kasmıyor. ( BF3 bütün özellikler açıkken ve max. iken kasıyor sadece )

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Özellikleri gayet iyi i3 diye çöpe atmayın derim Özellikle oyun için i3 bile yetiyor bende de benzer özellikli i3 540m laptop var hiçbir oyun kasmıyor. ( BF3 bütün özellikler açıkken ve max. iken kasıyor sadece )

Alıntıları Göster
    benim aldığım dell de ... i3-2330 + gt525m + 2 gb (4 gb de sonra ekledim) 5400 rpm hdd var .... test drive unlimited full de ... battlefield 3 ise orta ayarlarda (oyun kendi seçti) rahat çalışıyor ...

zaten oyun performansları laptoplarda işlemci ile değil gpu ile sınırlı ancak :D ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 18 Ocak 2012; 12:08:05 >

GCC GJQ 264P

• quote:

benim aldığım dell de ... i3-2330 + gt525m + 2 gb (4 gb de sonra ekledim) 5400 rpm hdd var .... test drive unlimited full de ... battlefield 3 ise orta ayarlarda (oyun kendi seçti) rahat çalışıyor ...

zaten oyun performansları laptoplarda işlemci ile değil gpu ile sınırlı ancak :D ...

Alıntıları Göster

Alıntıları Göster
    güel bilgisayar fiyatta iyi ama bu site acele kredi kartına peşin taksit olayına girmesi lazım...

Alıntıları Göster
    masa üstü pc olayı bitti artık bu fiyata gt540m notebook vede 7200 rpm disk hızı gerçekten çok ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0785A3856

güel bilgisayar fiyatta iyi ama bu site acele kredi kartına peşin taksit olayına girmesi lazım...

Alıntıları Göster
    Özellikler güzel, fiyat da iyi sayılır. Gerçi işletim sistemi yokmuş, galiba kurulumu alan kişi yapıyor.

Orijinalden alıntı: fatsuncuk

masa üstü pc olayı bitti artık bu fiyata gt540m notebook vede 7200 rpm disk hızı gerçekten çok ilginç

Alıntıları Göster
    harbiden on numara pc miş kacırmamak lazım fiyatta uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: M60!

Özellikler güzel, fiyat da iyi sayılır. Gerçi işletim sistemi yokmuş, galiba kurulumu alan kişi yapıyor.

Alıntıları Göster
    Bunun tam olarak modeli nedir? Sitelerinde bulamadım

Orijinalden alıntı: -SaLiH

Bunun tam olarak modeli nedir? Sitelerinde bulamadım

Alıntıları Göster
    linke tıklayınvca direk gelior bende

Orijinalden alıntı: exelans23

Alıntıları Göster
    iyi fiyat

Orijinalden alıntı: exelans23

Alıntıları Göster
    güzel laptopmuş.benim cihaz nerdeyse aynı özellikte.ekran kartı aynı 750 gb harddisk var i7 işlemcisi var ama 1800 e aldım.fiyatta dağlar taşlar kadar fark var ama.benim cihaz yerine 2 adet alınır.

laptop üstünde gelen işletim sistemini kullanan var mı haalaa ... hee var deseniz bile amatör biri bu laptop u almıycağı için önemli değil ... oyuncu biri laptop içinde gelicek işletim sistemini zaten ultimate falan çeviricektir (yada sıfır kurulum yapıcaktır) yani işletim sistemi gereksiz olurdu bu laptop a... şuan dell laptop u (2 haftalık) iade edebiliyomuyum bilmiyorum ama edebiliyosam iade edip bu msi ı alırdım ... (((bu laptop modelini nette arattım pek yok gibi ... bi kaç bilinmiyen sitede var onlarda da stokta yok!!))) (fiyattada bi yanlışlık olabilir yada başka bi sorun çünkü çok iyi fiyat yaa :D )

++ gt525m ekran kartını msi afterburner programı ile overclock ettim gt540m den daha iyi hale geldi ama tabi gt540m alıp onu overclock etmek daha iyi olurdu ... ..gt525m 25W gt540m 35W elektirik harcıyo ... gt525m li olan sonuçta daha iyi pil sunuyo bide ben 1 aya kadar bu laptop u babama vericem o yüzden çok dert etmiyorum (kendimi avutuyom :P )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 18 Ocak 2012; 13:37:07 >

GCC GJQ 264P

• quote:

quote:

laptop üstünde gelen işletim sistemini kullanan var mı haalaa ... hee var deseniz bile amatör biri bu laptop u almıycağı için önemli değil ... oyuncu biri laptop içinde gelicek işletim sistemini zaten ultimate falan çeviricektir (yada sıfır kurulum yapıcaktır) yani işletim sistemi gereksiz olurdu bu laptop a... şuan dell laptop u (2 haftalık) iade edebiliyomuyum bilmiyorum ama edebiliyosam iade edip bu msi ı alırdım ... (((bu laptop modelini nette arattım pek yok gibi ... bi kaç bilinmiyen sitede var onlarda da stokta yok!!))) (fiyattada bi yanlışlık olabilir yada başka bi sorun çünkü çok iyi fiyat yaa :D )

++ gt525m ekran kartını msi afterburner programı ile overclock ettim gt540m den daha iyi hale geldi ama tabi gt540m alıp onu overclock etmek daha iyi olurdu ... ..gt525m 25W gt540m 35W elektirik harcıyo ... gt525m li olan sonuçta daha iyi pil sunuyo bide ben 1 aya kadar bu laptop u babama vericem o yüzden çok dert etmiyorum (kendimi avutuyom :P )

Alıntıları Göster
    Pcdeponun kargo ücretleri çok kazık. kargo dahil diğer sitelerden pahalı olabiliyor. Dikkat edin.
    Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Pcdeponun kargo ücretleri çok kazık. kargo dahil diğer sitelerden pahalı olabiliyor. Dikkat edin.

ben bi ara almaya yakındım ama kargo 20 tl olunca vazgeçmiştim .. diğer sitelrde max 6 tl

GCC GJQ 264P

• quote:

Alıntıları Göster
    genede pahalı 1400 küsüre asus aldılar geçen dartyden

quote:

ben bi ara almaya yakındım ama kargo 20 tl olunca vazgeçmiştim .. diğer sitelrde max 6 tl

Alıntıları Göster
    9,10 veya 12 taksit 1300 tl bence sıcak değil ayrıca kargo ücreti 20 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 18 Ocak 2012; 15:22:55 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.