Şimdi Ara

Türk Telekom'dan Lokum tadında İnternet hizmeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
19.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aklaşık 6 yıldır mevcut altyapısını toptan internet servis sağlayıcılara sunan ve son kullanıcılara bireysel internet bağlantısı sağlamayan Türk Telekom, yeni hayata geçirdiği Lokum hizmetiyle tekrardan bireysel internet kullanıcıları için servis sağlayıcılar arasındaki yerini alıyor.

     


    Türk Telekom'dan Lokum tadında İnternet hizmeti




     

    Lokum hizmetiyle sabit hattı mevcut fakat internet bağlantısına sahip olmayan aboneler ihtiyaçları doğrultusunda internet erişimine sahip olabiliyorlar. Daha önce hiç internet kullanmamış veya belirli sebeplerden dolayı internet erişimini sonlandırmış 6.4 milyon aboneye hitap eden bu servis kullanıcıların ihtiyaclarına göre günlük veya saatlik internet erişimi satın almanıza olanak sağlıyor.



    Kullanıcıların olabildiğince rahat bir şekilde internet bağlantısına sahip olmaları için çalıştıklarını belirten Türk Telekom CEO’su K. Gökhan Bozkurt, sabit telefon hattına sahip herkesin Lokum hizmetinden faydalanabileceğini, bunun için yapılması gereken ise abone merkezlerine veya cağrı merkezlerine bildirimde bulunmasının yeterli olduğunu basın mensuplarıyla paylaştı. Şirket, kullanıcıdan aldıkları bu talep doğrultusunda abonenin hattını ücretsiz olarak internet için uygun hale getireceklerini ve yine ücretsiz olarak kablosuz adsl modem vererek abonenin internete erişimi sağlayacaklarını belirtti.




    Türk Telekom'dan Lokum tadında İnternet hizmeti




     

    Kullanıcılar tarafında ise herhangi bir ön ödeme, sözleşme veya taahhüt gerektirmeyen Lokum, saatlik ve günlük olmak üzere iki farklı tarifeyle kullanıcılarla buluşuyor. Saatlik tafire 1 TL ile ücretlendirilirken günlük tarife 2 TL olarak belirlenmiş. Standart olarak 1 Mbit hızın sunulduğu tarifede saatlik veya günlük kota bulunmazken, abonenin aylık 6GB’lık kotasını doldurması halinde hızın düşürüldüğü ifade edildi.

     



    Bu hizmetle her fırsatta interneti bilmeyenler için daha kolay bir ortam haline getirmek istediklerini belirten Bozkurt, kampanyaya ile aynı adı taşıtan Lokum websitesi üzerinden kullanıcılar kolay kullanıma sahip arayüzü sayesinde, gündem, spor, ekonomi, sağlık ve hobi başta olmak üzere çeşitli alt başlıklarda güncel haberlere ulaşabilmekteler. Üstelik abonelerin siteden yararlanma imkanları mevcut bir ödeme planına sahip olmasalar bile devam edecek. Dileyen kullanıcılar yine bu site üzerinden hat sahibinin TC kimlik numarasını girerek günlük veya saatlik internet hizmeti de satın alabilecekler. Kullanım ücreti ise sabit telefon faturasına yansıyacak.

     

    Türk Telekom, BTK tarafından son kullanıcıya aylık internet hizmeti de sağlayabilecek izni alsa da firmanın şu an ki hedefleri arasında böyle bir plan yok. Kullanıcılardan Lokum internetlerini aylık abonelik sistemine çevirme talebi geldiğinde de şirket müşterisini diğer Internet Servis Sağlayıcılara (ISP) yöneteceğini belirtiyor. Dağıtımın ise hangi şartlarda olacağı TT ve diğer ISP arasındaki mevcut görüşmeler sonucunda belirlenecek. 




    Türk Telekom'dan Lokum tadında İnternet hizmeti




     

    Türk Telekom çalışanlarının yakın çevrelerine bu hizmetden bahsetmelerinin ardından 2 haftalık bir sürede 110.000 ön talep alındığı belirtilen toplantıda, hizmetin yarın itibariyle tüm ülkede reklam kampanyalarıyla beraber son kullanıcılara sunulacağı, yakın zamanda da bu hizmeti geliştirerek abonelere uygun fiyatlı bilgisayarlar sunarak ülkemizde internet kullanıcısı sayısının arttırılması hedeflendiği belirtildi.







  • yav he he
  • Lokum tadında interne hizmetiymiş peh.DH kusura bakmayın da ben bu haberlere tokum.

    4592x2576 çözünürlükte 3 tane resimi habere eklemiş arkadaş 1 tanesinin boyutu 2.87mbx3=8.61mb.Bu ne ya mp3 mü indiriyorum.Açılmadı sayfa gitti.(Düzeltildi nihayet)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 17 Ocak 2012; 18:13:11 >
  • s image yapaydın ya şu resimleri.
  • ttnet nerde kaldı bizim fiber hıza alış falan sonra cacık cıkmasın
  • İnternet olmadan nasıl satın alacaz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: knnkpln

    Lokum tadında interne hizmetiymiş peh.DH kusura bakmayın da ben bu haberlere tokum.

    TTNET müşteri hizmetlerini düzeltsin önce, sonra beraber yediririz lokumu !
  • abonelere uygun fiyatlı bilgisayarlar sunarak ülkemizde internet kullanıcısı sayısının arttırılması hedeflendiği belirtildi.

    Aboneler zerre umurunlarındaysa Telefon mecburiyetini, her ay saçma sapan bir sebeple alınan min 15TL sabit telefon ücretini kaldırsınlar da pek değer verdikleri müşterilerini bu mahkumiyetten kurtarsınlar. Bir şirket her hareketiyle tiksindirmeyi nasıl başarır müşterilerini onu araştırsınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 23 Ocak 2012; 9:46:02 >
  • Geçin bu TT ayaklarını, yemezler... Daha önce müşterisi olan herkes biliyor ne mal olduğunu....
  • Bu lokumlara karnımız tok..
  • yöneticinin eklediği resimlere bak hey allahım yaaa
  • yani diyor ki kulanan kullanmayan herkesi sömüreceğim kaçışınız yok diyor
  • Telekom internet cafeleri eve getirmiş resmen saati 1TL demek :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jibe -- 17 Ocak 2012; 15:17:22 >
  • lokumun bayatlamistir kesin
  • Müşteri hizmetlerinü düzeltmeli 23 aralıkta hattımı Superonline a geçitmek için başvurdum ama hep iptal yedim bilgi uyuşmuyo vs.. süperonline beni kaybetmemek için yeni abone olarak hattımı aktif etti ama bu sefer domain süperde Port TTNT te idi geçen çarşamba pendik türk telekom müdürlüğüne başvurdum başvuruda ne zaman kapanır diye sorduğumda 2 iş günü dediler perşembe cuma bekledim cuma akşam aradılar outband olarak tekrar onay istediler kapatın dedim ama bugün ayın 17 si salı ve bu saate kadar kapalı değil ''BU hıza alış Türkiye'' diyen rezil bir kurumdan başka bişi değil isterse profiterol versinler yada kaymaklı ekmek kadayıfı farketmez iyice soğudum doğrusu ve işin garibi ben nerede 1 aydır netsizim mobil netten kullanıyorum bu maduriyetimi kim giderecek soruyorum müdürlüğe gittiğim halde kapatmayan bir ttnet var hangi hıza alışayim ben...
  • Yerim ben o lokumu. Hep altyapı çalışması var arkadaş, internet bir adam akıllı çalışmayacak mı?
  • verdikten sonra milleti de lokum gibi yemesinler. Adı üstünde TTNET.
  • ben bu kadar kazıkçı, bu kadar alt yapısı kötü olan bir firma görmedim. ben böyle firmanın taaaaa ............. neyse küfüre gerek yok. bir alternatifini bulsam hemen değiştirecem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clearskies -- 17 Ocak 2012; 16:19:30 >
  • kendine yeni keklenecek popülasyon arıyor.
  • Allah bu firmayı işletenlerin yönetenlerin hepsinin cezasını versin superonline gelsin 1 sn turktelekomda kalırsam.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.