Şimdi Ara

Türk yapımı korku oyunu. MEKNUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
11.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.meknun.com

    Sağ alttan başlaya tıklayın ve ilk soruları cevaplayın. 5 soruyu cevapladıktan sonra üye alımınızı gerçekleştirin cevaplar aşağıda.

    1) 4:60 yazın geçin.
    2) resimi indirin özelliklerde anahtar kısmı var "next3.aspx" yazıyorhttp://www.meknun.com/basla/next.php buraya girin ve geçin.
    3) bir resim çıkıcak yuvarlak ben ps de yaptım rengini açınca exit yazıyorhttp://www.meknun.com/basla/exit.php yazın geçin.
    4) altın oranın resmini koymnuşlar altın oran yazın geçin.
    5) tıkla diyo indiriyonuz 1453 diye sesleniyo 1453 yazın geçin.
    6) cevap 666
    7) daha yolun başındasın alim kişi meknunda kaybolacaksın
    8) haritayı alın sonra çekici alıp camı kırın cama tıkladıktan sonra yön tuşlarına sırasıyla " düz sol sol sol alt sağ üst " ve tamamdır
    9) behram? diye soruyor 931 yazın geçin. Sonra yandaki kutucuğa tıklayıp anahtarı alın.


    bulduğunuz cevapları yazarsanız hepimiz öğrenmiş oluruz. ( Numaraları paylaşmazsanız iyi olur sonra çok karışıyor )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi küÇÜK ADAM -- 18 Ocak 2012; 2:16:50 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: eroon

    quote:

    Orijinalden alıntı: Impossive

    http://www.meknun.com

    Sağ alttan başlaya tıklayın ve ilk soruları cevaplayın. 5 soruyu cevapladıktan sonra üye alımınızı gerçekleştirin cevaplar aşağıda.

    1) 4:60 yazın geçin.
    2) resimi indirin özelliklerde anahtar kısmı var "next3.aspx" yazıyorhttp://www.meknun.com/basla/next.php buraya girin ve geçin.
    3) bir resim çıkıcak yuvarlak ben ps de yaptım rengini açınca exit yazıyorhttp://www.meknun.com/basla/exit.php yazın geçin.
    4) altın oranın resmini koymnuşlar altın oran yazın geçin.
    5) tıkla diyo indiriyonuz 1453 diye sesleniyo 1453 yazın geçin.
    6) cevap 666
    7) bilinmiyor henüz.


    bulduğunuz cevapları yazarsanız hepimiz öğrenmiş oluruz

    " gçjç broyp dçükpgçukp çolj nlül öğnpygç nçbdroçeçnukp " ben burada kaldım

    1453 yazıyorum iplemiyo

    Bazen cevaplar aynı olmayabiliyor. Tıkla yazan yere tıklayın sonra da size söylediği İngilizce veya Türkçe sayıları teker teker girin.




  • ben de mp3ü indirip hızlandırıp dinledim..son 3 tanesini duyabildim sanki 987 gibi birşeyler diyor ama başındakileri çıkartamadım.enteresan.
  • Bende mp3'de kaldım :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarKLq

    Bende mp3'de kaldım :/

    +1


    + -de


  • memnun kaygısızın oyunumu o hani kaygısızlar diziseinddeki
  • su anahtarlı yerde ne yapıcas ?
  • Takip
  • Benim anlamadığım 4:60 yazdıktan sonra çıkan şeyi napcaz?
  • bakıcam kesinlikle.
  • O sesli soruda 1453 ü denk getirmeye çalışıyorsunuz. Habire tarayıcıyı kapayıp açıyıp deneyin. Media Player Classicden bi kerehızlandırdığınızda hangi sayıları söylediğini anlayabilirsiniz. Ama sadece 1453 ü türkçe söylüyor diğerlerini ingilizce.
  • ingilizce seslide bulabildiğim ama doğru olmayan cevap:847876(buraya kadar eminim)41023 gibi geliyor :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: no prayer

    ingilizce seslide bulabildiğim ama doğru olmayan cevap:847876(buraya kadar eminim)41023 gibi geliyor :S

    Hocam onu burda paylaşma çünkü herkes aynı zannedip dalıyor bir başlıyor şu böğüren adam muhabbetidir bitmiyor. Ayrı ayrı 4 müzik var sen bana pmden linkini gönder ben sana söyliyeyim.
  • Not aldım inceleyeceğim.
  • Dursun , bakarım ben buna.
  • takip
  • Kolay gelsin.Belli bir gizden sonra sabırlı olmasın diyor.24 saat sonra gizler tekrar açılıyor.Açıldıkça yazarım.

    oyunumuz:http://www.meknun.com

    14. gize kadar bütün gizlerin cevabı aşağıda vardır.uğraşıpta bulamayan ya da hiç uğraşmadan geçmek isteyen bakabilir.

    1. ardından sayfaya sağ tıkladığımızda oluşacak bir resim belirecek ve altında beyaz bir kutucuk o kutucuğa yazmamız gereken şey resimde görüldüğü gibi sayfaya sağ tıkladığımızda çıkacak. sağ tıklıyoruz ve ” sayfa kaynağını görüntüle ” diyoruz

    kodlamanın 14. satırında şu şekilde bir yazı çıkmakta

    ” sana indirilene ve senden önce indirilene gerçekten inandıklarını öne sürenleri görmedin mi? bunlar, tağut’un önünde muhakeme olmayı istemektedirler; oysa onlar onu reddetmekle emrolunmuşlardır. şeytan da onları uzak bir sapıklıkla sapıtmak ister “

    bu yazı nisa suresinin 60. ayetidir. yani şu şekilde tabir edilir “4:60″

    öyleyse şifremiz 4:60 tır. beyaz kutucuğa 4:60 yazıyoruz.

    2. bu aşamada karşımıza bir adet anahtar deliğine benzer bir resim çıkmakta. bu resmi bilgisayarımıza indiriyoruz. daha sonra resme sağ tıklayıp “özellikler” diyoruz. ardından “ayrıntılar” sekmesine gelip etiketlerde yazan değere ulaşıyoruz

    . o da “next3.php” şeklindedir. anahtar resminin görüntülenmekte olduğu internet tarayıcısı sekmesine gelip adres çubuğunun sonunu

    /giz2.php yi silip /next3.php olarak değiştiriyoruz.

    3. evet, yavaş yavaş test aşamalarımız bitmek üzere ve şu anki aşama ismimiz “kurtuluş”. bu bölümde karşımızda sanki kapı deliğinden dışarı bakıyormuşcasına bir görüntüyle karşılaşmaktayız. resmin altında da belli belirsiz bir exit yazısı bulunmakta. bu yazıyı yine adres çubuğumuza şu şekilde yazacağız. en son değiştirdiğimiz

    /next3.php ile biten adresin sonun bu kez

    /exit.php olarak değiştiriyoruz..

    4. da vinci ‘ nin altın oran zımbırtısı karşımıza çıkıyor, hiç kasmadan kutucuğa

    altın oran yazıyoruz

    5. ve geldik siteye üye olmadan önceki son aşamaya.. tıkla yazan yere tıklıyoruz ve bir mp3 calacak. normal bir şekilde anlamak imkansız bu mp3 deki adamın dediklerini resmen böğürmekte. bu da sesin çook yavaşlatılarak bize sunulmasından kaynaklanmakta. e biz de napıyoruz? sesi hızlandırıyoruz ? i̇nternetten küçük bir araştırmayla bulabileceğiniz ses kaydetme, hızlandırma, geri çevirme, efekt verme programları mevcuttur. ha bir tane örnek ver derseniz ben audacity kullanıyorum. bende ( tabi ingilizce olarak ) 38569721 ya da 1453 çıktı. sizde ne çıkar onu bilemem

    giz 1 - üye girişimiz sağlandıktan sonra sağ alttaki ” başlat” düğmesiyle oyuna başlıyoruz. bir çok sayı çıkacak bunlar belirli bir sisteme göre dizilmiş durumdadır. hiç kasmayın cevap 666

    giz 2 - karışık bir cümle karşımıza çıkmakta şu şekilde ” gçjç broyp dçük pgçukp çolj nlül öğnpypgç nçbdroçeçnukn “

    türkçesi “bana dokundurabilirsiniz” :d değil tabi alfabetik sıranın 3 er harf kaydığını düşünün böyle bir yazı çıkar karşımıza yani doğrusu budur ve kutucuğa bunu yazacağız

    daha yolun başındasın alim kişi meknunda kaybolacaksın

    giz 3 - şimdide gözümüzü bir odada açıyoruz en kolay bölüm bence. yatağın yanında yerde bi harita var onu alıp ok – yön tuşlarını ezberliyoruz.

    bu arada oyun müzikleri çok tırsınç. yerdeki çekici alıyoruz ve pencereyi kırıp ormana dalıyoruz. ardından sırasıyla ok tuşlarıyla ” yukarı – sola – sola – sola – aşağıya – sağa – yukarı ” yaptıkta sonra klübeye ilerliyoruz.

    giz 4 - klübenin kapısındayız. kapının soluncaki kutuya tıklıyoruz.

    karşımızda ” behram ? ” diye bu soru belirir.

    hemen google amcaya koşuyoruz behram yazıp arattıktan sonra vikide bu adamın 931 tane cinayet ilediğini görerek kıvrak zekamızla kutuya 931 yazıyoruz. sonra kutudan çıkan şeyi alıp kapıya tıklıyoruz. hoopp giz 5.

    giz 5 – yine dinlemeli bir gizle karşı karşıyayız, arapça yazının üzerine tıklayıp çıkan sesi dinliyoruz. bu bir sure ama ne, anlamak zor ters çevrilmiş. biz de ters çevirip bunun ne oldugunu bulacağız. ama siz cevirmeyin hazır çevrilmişi var. felak suresidir bu. bosluga felak yazıp diğer sırra yelken açıyoruz.

    giz 6 – geldik en zor bölüme, yani burdan okurken kolay ama bulması gercekten hayli zor güven özveri tecrübe isteyen bir durum. okumuş yazmış kültürlü bir birey olmak gerek. gelen görüntüde şu şekilde yazmakta.

    ” ben çölde tek başına seyahat eden bir yolcuydum… ta ki o kitabı okuyana kadar. bir kaç sayfası yetti delirmeme. ben yazdım o kitabı. bana yazdırdılar… babil üstüme yıkıldı… bir öğle vakti şehrin önünde görünmeyen varlıklar tarafından parçalandım… “

    amerikalı korku yazarı howard phillips lovecraft diye bir amca var. bu amca değişik korku karakterleri yaratmış hayal gücü baya yüksek bir bireydir. çoğu zamanda yazdıklarının bir kısmını yaşamış derler.

    yazdıkları gerçekte var derler falanlar filanlar. neyse bu adamın hayali bir kahramanı var bazı kitaplarında yer vermiş. bu adam babil’de yaşayan bir maceracı gizemci. büyü kitapları falan yazmış.

    ilgili yazıda bahsi geçen şahıs ta o dur. ismi abdul alhazred.

    sayfaya tıklıyoruz ve açılan kutucuğa abdul alhazred yazıp enter’e basıyoruz. sıradaki bilmeceye yelken açıyoruz.http://www.soruyeri.com

    giz 7 – çok kastırıcı bir giz arkadaşlar, duvarlarda yön tuşlarıyla gezerken harfleri toparlıyoruz. aynı zamanda da kaydediyoruz.

    çıkan harfler şu şekilde soldan sağa , yukardan aşağıya metin gibi sıralarsak “kenofobı” yani kenofobi karanlık korkusu.

    ikisini de yazdım olmadı. ama karanlık yazınca oldu.

    yön tusları ile duvarın dışına çıkıp kutucuğa karanlık yazıyoruz ya da korku.2sinden birisidir.

    giz 8 – parmak iziyle karışmış bi pramit resmi rakamlar belirmekte altındaki satırda da kodu yazacağımız bölge bulunmakta rakamlar bize aslında günlük hayatta çok fazla kullandığımız bir şey aracılığıyla verilmiş. cep telefonu tusları. çıkan sayılarda görüldüğü gibi şu şekildedir.

    7777299932 55777255544 türkçe meali de sayda kralı olmakta.

    peki kim bu sayda kralı hiç bosuna arastırmayın hazır araştırılmışı mevcut

    cevap: abdalonymos

    giz 9 - çıkan boşluğa "edouard-leon scott de martinville" yazın

    giz 10 - fatiha -enam -maide -araf -enfal -ibrahim -hicr -enbiya -tevbe -hac
    bunları deniyin

    edit:
    giz 11
    1.bölüm-dante alighieri
    2.bölüm-"acheron"-"charon"
    3.bölüm-onbirinci kanto
    4.bölüm-saligia
    5.bölüm-venüs
    6.bölüm-asmodeus
    7.bölüm-ouroboros
    8.bölüm-hera
    9.bölüm-toybadım
    10.bölüm-akhilleus
    11.bölüm-nisan


    giz 12 hakkında ipuçlarına bakınca

    vigerene tablosundan faydalanacağız
    kelime:?
    anahtar kelime:muhammed
    şifreli yazı:euugdqeo

    buradan tabloya bakarak kelime sangreal yani kutsal kase çıkıyor.kutsal kase de meryem ana ile ilgili.bu yüzden cevap yerine ''meryem'' yazıp 13. gizi bekliyoruz.


    13.giz
    ipuçlarına bakınca iki ileri bir geri,viyana var.buradan osmanlı ya da türklerle ilgili bir şey olduğunu anlıyoruz.mozart viyana'da türklere duyduğu hayranlıktan dolayı türk marşı (özgün adı: rondo alla turca) (k. 331) besteler.
    kısacası kutucuğa ''k.331'' yazın geçin.


    giz14

    burada cinleri çağırmamızı istiyor onları okuyarak cinleri çağıyoruz(okumadan geçin) cinlerin geldiğini farz ederek en sona geldiğimzde 2 bölüm olacak.üstteki bölüme cin gönderme suresini yazıyoruz.bu sure
    bismillahirrahmanirrahim. insarifû ilâ mekâniküm bârakellahü minküm ve aleyküm yâ ervâhıl ulviyetti ves süfliyyeti insarifû ilâ mevâtıniküm ve cealnâ min beyni eydiyhim sedden feağşeynâhüm fehüm lâ yübsırûn, bârakellahü minküm ve aleyküm

    ... kez yerine de 3 yazın

    15.giz

    cevapları deneyin bunlardan birisidir mutlaka:

    13.derece
    33.derece
    29.derece
    10.derece
    24.derece



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend007 -- 1 Şubat 2012; 0:16:54 >




  • Arkadaşlar giz2 de kaldım ” gçjç broyp dçük pgçukp çolj nlül öğnpypgç nçbdroçeçnukn “ yazan yerde. Bana dokundurabilirsiniz yazdım ama sonraki gize geçmedi ne yapmalıyım?
  • daha yolun başındasın alim kişi meknunda kaybolacaksın bunu yaz.Cevaplar yukarıda var.
  • Giz12 deyim -,-
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.