Şimdi Ara

Xbox Live Arcade Oyunları Hakkında Sohbet ve Tavsiye Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
4.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , bu başlığı açmamda ki sebep Xbox Live arcade oyunları satın alırken yaşadığım kararsızlıklar ve vereceğim puana değecek oyunlar almak istediğim için açtım.Şu sıralar tam sürüm oyunlar yerine Arcade oyunlara bi hayli sardığım için ve almakta seçeneğimizin çok olduğu Arcade oyunları birbirimize tavsiye edebilir ve oyunlar hakkında ki görüşlerimizi bildirebiliriz.Şu zamana kadar satın aldığınız oyunları başkalarına tavsiye edebilir ve ya almak istediğiniz oyunların bir listesini yazıp Arcade oyunlar hakkında sohbet edebiliriz.İsterseniz "şu oyunu alacaktım da sonradan vazgeçtim" dediğiniz oyunları da yazın ona göre alırken bilgimiz olsun.

Ben Battlefield 1943 almayı düşünüyorum fakat oyuncu bulma gibi sıkıntılarından çekiniyorum.Bilgisi olan varsa paylaşabilir.

• BF 1943' sevdiysen al oyuncusu bol baya.Ben lara croft'u sevmiştim guardian of light bence al zevkli oyundu.Alan wake'nin yeni oyunu geliyor bu ay onu, Crysis 1'İ ve i am alive deneyebilirsin :)
  • Sinirden oyunun tüm yapımcılarından,yine onların sülalelerine kadar herkesin kulaklarını çınlatmak isteyenler kesinlikle Super Meat Boy oynasınlar.

Tower Defense oyun türünü sevenler mutlaka Plants vs. Zombies oynasınlar,gerçekten çok başarılı bir yapım.
  • Resident Evil 4 ve Crysis'i tavsiye ederim ama bu oyunlar Games On Demand kategorisi altında satılıyor.
  • Crysis 1 çok iyiydi konsollara göre,kesinlikle oynanması gerek
  • Valla şu aralar Bastion ya da Trine 2 arasında gidip geliyorum, aslında Arcade'lerin çoğunu oynamadım ama bu son çıkan 2 oyunu inceliyorum..Bastion ödül aldı zaten müzikleri ve sunumu inanılmaz bir oyun ama Trine'ın da görselliği var bilmiyorum 2'side alınmalı aslında..
  • Almak istediğim bir de Limbo var fakat 2 saatlik oyuna da 1200 puan vermek içimden gelmiyor.Battlefield 1943 dışında multiplayer'ı olan bir oyun dikkatimi çekmedi ne yazık ki.

quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Valla şu aralar Bastion ya da Trine 2 arasında gidip geliyorum, aslında Arcade'lerin çoğunu oynamadım ama bu son çıkan 2 oyunu inceliyorum..Bastion ödül aldı zaten müzikleri ve sunumu inanılmaz bir oyun ama Trine'ın da görselliği var bilmiyorum 2'side alınmalı aslında..

Bastion'u bilmiyorum fakat Trine 2'ye vereceğin puana değecektir.Biz arkadaşlarla oynuyoruz yani oyunu bırakıp saçma sapan şeylerle bile eğleniliyor bir de bulmaca çözmeyi seviyorsan tavsiye ederim.Bastion nasıl bir oyundur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arm the Homeless -- 16 Ocak 2012; 21:49:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyunlari tavsiye ederim,zaten bütün Arcade oyunlarda Trial mevcut,denersin begenirsen alirsin;

Limbo
    Bastion
    The Dishwasher Vampire Smile
    Swarm
    Trials HD
    Trine 2
    Castle Crashers
    Renegade Ops
    Splosion Man™
    Portal: Still Alive
    Shank
    DeathSpank
    Outland
    Blacklight: Tango Down
    Zeit²
    Lara Croft: GoL
    Shadow Complex

Ayrica bu 2 Arcade oyun da ücretsizdir,denemek istersen;

Harms Way
    Doritos Crash Course

Son olarak gelecek ay cikacak bu 3 Arcade oyununu da sahsen almayi düsünüyorum,tavsiye ederim;

Alan Wake:American Nightmare
    I am Alive
    Gotham City Impostors
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Bu oyunlari tavsiye ederim,zaten bütün Arcade oyunlarda Trial mevcut,denersin begenirsen alirsin;

Limbo
    Bastion
    The Dishwasher Vampire Smile
    Swarm
    Trials HD
    Trine 2
    Castle Crashers
    Renegade Ops
    Splosion Man™
    Portal: Still Alive
    Shank
    DeathSpank
    Outland
    Blacklight: Tango Down
    Zeit²
    Lara Croft: GoL
    Shadow Complex

Ayrica bu 2 Arcade oyun da ücretsizdir,denemek istersen;

Harms Way
    Doritos Crash Course

Son olarak gelecek ay cikacak bu 3 Arcade oyununu da sahsen almayi düsünüyorum,tavsiye ederim;

Alan Wake:American Nightmare
    I am Alive
    Gotham City Impostors

hocam alan wake american nihghtmare nasik bir oyun ddaha dogrusu hic alan wake oynamadim o nasik bir oyun konusu ne tur olarak korku mu ?

• Alan Wake:American Nightmare ve I am Alive'ı çıkar çıkmaz alacağım da ben asıl 4 kişi coop modu dstekleyen yeni Trials oyunu Trials Evolution'u bekliyorum geçen E3 den beri yapımı devam ediyor beklemekten gına geldi.

• Arcade'i falan geçin yarın Geow dlc günüdür, dlc'lere aksın paralar
  • Limbo (1200)

Ben 600 puana düştüğü zaman almıştım, bu yüzden süresi sorun olmadı:) Ama yine de 1200 puanı hak eden bir oyun.

Trials HD (1200)

İlerledikçe çok zorlaşsa da, süper oyun. En azından demosunu deneyin.

Trine 2 (1200)

Beraber oynayacağınız 2 arkadaşınız varsa, mutlaka alın. Yoksa fiyatının düşmesini bekleyin.

Plants vs Zombies Tower Defense (1200)

İndirim olsun olmasın, türü sevenlerin kaçırmaması gereken bir oyun. Yazın 2-3 hafta sadece bu oyunu oynamıştım.

Toy Soldiers:Cold War Tower Defense (1200)

Türe farklılık getiren yapısıyla kesinlikle oynanmalı.

Defense Grid Tower Defense (800)

Yine Tower Defense oyunu:) 4-5 gündür indirimdeydi, yarın tekrar 800 puana satılacak ama, bu puana da değer.

South Park Tower Defense (800)

Defense Grid ile beraber aldım 400 puana. Türü ve diziyi sevenler için 400 puan çok iyi bir fiyattı. Yarından itibaren yine 800 puan olacak. Türü ve diziyi sevenlere öneririm, diziyi sevmeyenler Defense Grid i tercih etsin.

Aklıma geldikçe yazarım yine

• quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Almak istediğim bir de Limbo var fakat 2 saatlik oyuna da 1200 puan vermek içimden gelmiyor.Battlefield 1943 dışında multiplayer'ı olan bir oyun dikkatimi çekmedi ne yazık ki.

quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Valla şu aralar Bastion ya da Trine 2 arasında gidip geliyorum, aslında Arcade'lerin çoğunu oynamadım ama bu son çıkan 2 oyunu inceliyorum..Bastion ödül aldı zaten müzikleri ve sunumu inanılmaz bir oyun ama Trine'ın da görselliği var bilmiyorum 2'side alınmalı aslında..

Bastion'u bilmiyorum fakat Trine 2'ye vereceğin puana değecektir.Biz arkadaşlarla oynuyoruz yani oyunu bırakıp saçma sapan şeylerle bile eğleniliyor bir de bulmaca çözmeyi seviyorsan tavsiye ederim.Bastion nasıl bir oyundur ?

Trine 2 biraz da Coop gidiyor tek olduğundan Basiton'u daha öne koyuyorum zaten Bastion oldukça masalsı bir oyun grafikleri zaten ortada üstüne asıl özelliği her şeyi anlatan bir anlatıcı var oyundaki o asıl masala dönüştürüyor oyunu onun dışında sağlam bir Soundtrack var oyunda Best Downloadable game ödülünü aldı zaten VGA'de büyük ihtimal onu alacağım..Limbo veya Trine'ın ucuzlamasını bekleyeceğim..

• Trine 2 ve Limbo oyunlarını öneririm bende
  • Alan Wake:American Nightmare
    I am Alive

kesinlikle alınmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Arcade'i falan geçin yarın Geow dlc günüdür, dlc'lere aksın paralar

GEOW 3 DLC zaten listemde, banko yani.

Paralar oyunlara akıyor ama değişik yerlerde harcayacaz yaz gelsin hele bi.
  • Bu aralar ben de arcade oyunlara sarmış durumdayım. Tower defense türü seviyorsanız kesin Toy Soldiers serisine göz atın. 2 oyun da çok zevkli. Normal tower defenselerin aksine kurduğunuz birimleri de kullanabiliyorsunuz. Uçak olsun tank olsun.

Ekstradan şu oyunları tavsiye ederim.

Castle Crashers
    Renegade Ops
    Splosion Man
    Shank
    DeathSpank serisi (En geyik oyunlardan biridir)
    Defense Grid
    South Park (En az 2-3 kişi oynanmalı yoksa 5-6. bölümden sonra zulüm oluyor)
    Shadow Complex
  • Battlefield 1943, Castle Crashers ve bir kaç tane daha trial denedikten sonra Dishwasher VS ve oynamayı çok istediğim fakat puanıma kıyamadığım Limbo oyunlarını aldım.Artık Alan Wake gelene kadar harcama yapmayacağım..
  • Tilt seviyorsanız Pinball FX2'de şahanedir beyler. Ben de tüm masaları var son çıkan 2-3 masa hariç. Oynamak isteyenler ile Live'da kapışabiliriz. ^_^
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Bu aralar ben de arcade oyunlara sarmış durumdayım. Tower defense türü seviyorsanız kesin Toy Soldiers serisine göz atın. 2 oyun da çok zevkli. Normal tower defenselerin aksine kurduğunuz birimleri de kullanabiliyorsunuz. Uçak olsun tank olsun.

Ekstradan şu oyunları tavsiye ederim.

Castle Crashers
    Renegade Ops
    Splosion Man
    Shank
    DeathSpank serisi (En geyik oyunlardan biridir)
    Defense Grid
    South Park (En az 2-3 kişi oynanmalı yoksa 5-6. bölümden sonra zulüm oluyor)
    Shadow Complex

2 oyun çok kötü bence cold war. Oyunda fps düşüşü acayip derecede.Oynanmıyor bazı yerlerde kasılıp kalıyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.