Şimdi Ara

Hücum oyuncularına krampon tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
24.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size bu konumda oyuncuların mevkilerine göre krampon tavsiyelerinde bulunucam.Nike ve Adidas olmak üzere 2 marka üzerinden tavsiyelerde bulunucam avantaj ve dez avantajlarını anlatmaya çalışıcam.

Öncelikle orta saha için krampon tavsiyeleri

1-Nike CTR360

Top kontrolünde büyük bir avantajı var.Ayak üstündeki pedleri sayesinde pasları isabetli kılar ve orta saha oyuncusuna en büyük avantajı sağlar.

2-Adidas Predator

Üst bağcık sistemi ile topa daha rahat hakim olmayı sağlar.Ayak içi paslarda ve şutlarda isabetliği arttırır.Dişleri dengeyi sağlar ve rahat hareket edebilme olanağını arttırır.

Sağ/Sol Açık/Kanat Oyuncuları için krampon tavsiyeleri

1-Adidas F50

Kanat oyuncuları için en ideal kramponlardan biri.Dünya'nın en hafif kramponu.Hızınıza hız katacak ve topla temasınızı hassas hale getirerek top kontrolünüzü artıracak.

2-Nike Mercurial

Bana göre en büyük özelliklerinden biri çivileridir.Dengeyi arttırır ve top ayağınızdayken hareketlerinizi kolaylaştırır.Hızlı oyuncular için vazgeçilmez nike ürünüdür.

ve Forvet oyuncuları için krampon tavsiyeleri

Nike T90

Harika konfor sağlayan bir krampon.Şut isabetlerinde çok fazla artış sağlıyor.Tamamen şut için tasarlanmış bir krampon.Forvetler için vazgeçilmezlerden biri.

Sizinde fikirlerinizi almak isterim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan5911 -- 15 Ocak 2012; 1:59:20 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hücum Oyuncuları İçin En İyi Krampon Tavsiyeleri

Hücum oyuncusu olarak, sahadaki her hareketinizde size destek olacak doğru kramponlara sahip olmak çok önemlidir. İster ceza sahasında gol atmaya çalışan bir forvet olun, ister kanattan rakip savunmayı zorlayan bir kanat oyuncusu olun, ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir krampon seçmek çok önemlidir.

Forvet İçin Kramponlar

Forvet oyuncuları için en önemli şey, top kontrolü ve vuruş gücüdür. Bu oyuncular, güçlü bir topa sahip olmak ve hassas vuruşlar yapabilmek için iyi bir tutuş ve denge sağlayabilecek kramponlara ihtiyaç duyarlar.

İşte forvet oyuncuları için önerilen en iyi kramponlardan bazıları:

• Nike Mercurial Superfly: Hızlı ve çevik hücum oyuncuları için tasarlanan bu kramponlar, mükemmel top kontrolü ve hafif bir yapı sunar.
    • Adidas X Speedportal: Yüksek hızlarda iyi bir tutuş ve stabilite sağlayan, saldırgan oyuncular için bir başka mükemmel seçenektir.
    • Puma Ultra Ultimate: Bu kramponlar, hafiflikleri ve güçlü destekleri ile şut gücünü ve hassasiyetini artırır.

Kanat Oyuncuları İçin Kramponlar

Kanat oyuncuları, hızlı, çevik ve top sürme konusunda yetenekli olmaları gerekir. Bu oyuncular, sahanın her iki tarafında da hareket edebilmelerini ve hızlı dönüşler yapabilmelerini sağlayan kramponlara ihtiyaç duyarlar.

Kanat oyuncuları için önerilen en iyi kramponlardan bazıları şunlardır:

• Nike Phantom GT2: Hassas paslar ve güçlü şutlar için tasarlanan bu kramponlar, her iki ayağında da iyi bir top kontrolü sağlar.
    • Adidas Predator Edge: Topun üzerinde daha iyi bir kontrol sağlayan ve pas aralığını artıran bölgesel kontrol alanlarına sahiptir.
    • Puma Future Z 1.3: Çeviklik ve hız için tasarlanan bu kramponlar, rakiplerini geçmek için mükemmel bir seçimdir.

Kendinize en uygun kramponları seçerken, oyun tarzınızı, oyun yüzeyini ve kişisel tercihlerinizi dikkate almak önemlidir. Farklı modelleri denemek ve farklı markaların sunduğu özelliklerini karşılaştırmak, ihtiyaçlarınıza en uygun kramponları bulmanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mercurial var bende de hala giyiyorum çok memnunum ama daha sağlam bi ayakkabı alıcam CTR 360 gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

Mercurial var bende de hala giyiyorum çok memnunum ama daha sağlam bi ayakkabı alıcam CTR 360 gibi

Bence nike alma benim tavsiyem adidas.Bende şu an nike giyiyorum fakat bundan sonra asla nike almam :)
  • şimdi ortada şöyle bir durum var.Bizler toprak yada çim sahada değilde halı sahada top koşturduğumuzdan bu ayakkabıların 300tl ve üzeri prof. serilerini

zaten almıyoruz.100-150tl aralığındaki yarı prof ve amatör modellerde ise f50 ve mercurial'in alt versiyonları gerçekten giyilmeyecek kadar kötü.

Benim tavsiyem ise adidas predator x, nike ctr360, puma powercat üçlüsü tercih edilmeli
  • SKIPPER84 puma hiç denemedim aslında halı sahada nike mercurial o kadarda kötü değil halı sahada mercurial kullanıyorum ctr360 kullandım gerçektende halı saha için ideal halı saha diyebilirim.puma hiç denemedim giyen arkadaşlarım var gayet memnunlar fakat bizim maçlarımız suni çimde olduğu için konuyu ona göre açtım.bilgilerin için teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu siteden daha önce alışveriş yapan var mı ?

http://www.prodirectsoccer.com/default.aspx
  • Bu hafta almayı düşünüyorum ama hala karar veremedim Ctr 360 mı mercurial mı galiba Ctr 360 alacam orta saha oynadığım için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halı saha da krampon olayı
    2 yıl önce açıldı
    halı saha taktikler
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çocukluğumdan beri hep f50 almısımdır bana göre dünyanın en iyi kramponu
  • Nike Tiempo takıntısı var bende de, ama son halı sahada bileğimi döndürdüğümden beridir oynayamıyorum. Bir süre daha da oynayamayacağım sanırım.

Bu var bende, bundan önceki 2 kramponum da Tiempo'ydu fakat bunlarda dil dışarda olduğu için pas-şut atarken istenmeyen şekilde gidebiliyor. Yeni nesillerinde dil yok dışarıda, bu eskidiğinde artık onlardam alacağım.

• s.a arkadaslar ben saha ıcersınde sureklı hareket halındeyım bellı bı yerım yok fakat varsa ben cozemedım sureklı kosarım ve sut severım suan ayagımda neymarn ayagndakınden var ama memnun degılım dıslerı kırıldı arkadan 2 tane . KOSMAYI VE SERT SUT OLAGINI SAGLAYAN BI ayakkabı onerırmısınız ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.