Şimdi Ara

HTC Sensation XL video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
58.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Bu videomuzda HTC'nin Beats Audio ses çözümüne yer verdiği yeni akıllı telefonlarından biri olan ve 4.7 inç boyutlu ekranıyla da farklılık yaratan telefonu Sensation XL'yi sizler için inceliyoruz.

     




  • HTC Sensation XL video inceleme


  • quote:

    Orijinalden alıntı: cwr

    HTC Sensation XL video inceleme

    Hayırdır inşallah?..



    Konuya gelirsek ; XE modeli varken bunu almak için bir sebep yok, SGS II dururkende XE almak için bir sebep yok. Zaten CES fuarı yeni bitti, önümüzde MWC var, gidipte XL, XE, SGS II gibi telefonlara şu dakikadan sonra para yatırmanın manası yok çünkü yeni nesil telefonların piyasaya çıkış dönemindeyiz 2012 itibariyle.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cwr

    HTC Sensation XL video inceleme


    dizinin sınırları dışında bir öğesine erişilmeye çalışılmış :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeMachine -- 15 Ocak 2012; 1:04:57 >
  • tekonolojinin bu kadar israf edildiği ve hor kullanıldığını ilk defa görüyorum. anladık teknolojiniz var, canınız sıkıldıkça karışık kuruyemiş gibi telefon çıkartıyorsunuz da olmuyor. bari içine biraz daha şam fıstığı koyun, kaju koyun. ama hep leblebi birader.

    yeni teknoloji demek farklılık demektir. içindeki hangi donanımı farklı ki bunu alalım?

    bu telefondaki hangi özellik başka telefonlarda yokki?

    büyüklük dersen note alır.
    hız dersen s2 alır
    ram 1gb bile değil? işlemci tek çekirdek? zaten ara sınıf olduğu belli.

    amiral gemisi değil htc nin gözünde. nokia'laşmayın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mako3e -- 15 Ocak 2012; 1:31:24 >
  • rezerve
  • Okadar da fena değil telefon ama param olsada almam:)
  • HTc biraz daha senseni optimize et tepkime süresi 1 saniye sonra algılıyor resmen.Sense 3.5 de tam optimize olmaya yetmemiş.Donanım ve çözünürlüğünü değinmiyecem.Zaten sensation XL bölümünde yazmıştım.(Androidse ilk donanımına bakarım ve yetersiz kim nederse desin ileriye dönük bir telefon değil.) GTA III te kasmalar(Takılmalar) mevcut. Birde videoda telefonun ekranında üsten aşağıya çizgiler iniyor.Diğer incelemelerde böyle bir sorun yoktu.
  • bilader bu htc yemin etmis herhal rami yükseltmemeye, la farkini verekde sunu 1gb yap la, töbe töbe.
  • Htc dalgamı gecıyor yoksa banamı oyle gelıyor 4.7 ınc 480x800 199 ppi 768 mb ram ve ustune ustun 1600 mAh batarya ve çok yuksek fıyat bır tek beats ıcınde yapılmazkı kardeşim
  • 4.7imç ekrana 800x480 çözünürlük koymuş milattan önce kalma olan andreno 205 gpu var artık çözünürlük okadar yetersiz kalmışki ikonlar bile büyük büyük çıkıyor htc lerin tarayıcısını hiç sevmiyorum zaten kaydırmayı gerçekten çok abartmış bi kez parmağını yukarıdan aşağı doğru kaydırdığın zaman sayfa sonuna kadar iniyor.Ram desen 768mb yetmez ileride güncelleme yönünden önü açık bir cihaz değil Birtek müzik olarak güzel ama bu parayı buna vereceğime gider arkama bakmadan s2 alırım ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: genc34

    bilader bu htc yemin etmis herhal rami yükseltmemeye, la farkini verekde sunu 1gb yap la, töbe töbe.

    Hocam bu zaten orta sınıf bir telefon 768mb koyması normal.Asıl sorunu üst seviye modellerinde koymaması HTC sensation XE de de 768mb ram var. Ve boş ram miktarı 250mb(Şaka değil gerçek)
    Ve galaxy SII nin çözünürlüğünee laf edenler bu telefon hakkında ne düşünüyor merak ediyorum.
    4.7 inc ve 800*480 çözünürlük.SII de pixel sayanlar bunda pixel oyunu oynarlar artık android markette var Xe mi tepkime süresi ve telefonda hafif kasmalar olduğu için satmıştım.Bu telefondada tepkime süresi dandik.Müzik seçiyor.Müzik çalıyor.Müzik player a 1 saniye sonra giriyor.OPTİMİZASYON yerlerde.Androidte tek yapacağınız şey optimizasyon onuda beceremiyorsunuz.Zaten işletim sistemini hazır alıyorsunuz.




  • Çözünürlük sorun değil gerçi ama işlemci çift çekirdek olsa iyi olacaktı galaxy note ile arasındaki fiyat farkına değerdi.Teknik olarak özellikleri az daha taşınabilir büyük ekran daha ucuz Ama XL yazısına yakışır bi şekilde ekranı 4.3 ten 4.7 çıkarırken özellikleri hiç değilse aynı kalsaydı
  • Daha detaylı inceleme beklerdim konu htc telefonlara gelince hiç olumsuz noktalara değenilmiyor.Galaxy s2 incelemesinde daha lafa başlamadan ekran çözünürlüğünden yakınan dh bu incelemede 4.7" deki 480x800 çözünürlük için tek olumsuz birşey söylememiş ram konusundada öyle.Bu videoyu izlerken bile yavaşlıyan gta oyununu rahat ve akıcı bir şekilde oynatıyor denmiş.Bana göre yanlı bir video olmuş.F/P ürünü değil kesinlikle.
  • Yakında 1100 lira civarına düşer bu telefonun fiyatı demedi demeyin...
  • elma alma armut al eheh
  • Arkadaşlar bu kadar kötülemeyin incelemeyi.Emeğinize sağlık deyin geçin.Bazı şeyleri de kendiniz anlayın biraz.Belliki aşırı premium elegant Xl modeli satışlarda dibi gördü.Haliyle bi inceleme ürünü gönderildi,belki satışlar biraz artar diye.Dh de napsın mecburi bi incelemeyle (ki bence harika olmuş,anlayana fazlasıyla herşeyi anlatıyo,anlamayan da hala çözünürlük ram diye ortalıkta söyleniyo) isteneni yaptı.Olay bundan ibaret.

    htc evo 3d 1950tl civarı bir fiyat ile başladı şuan 1150 tl lerde müşteri arıyo kendine.
    Sensation XL de 2000tl (haftasonları 1750tl civarı ) fiyat ile başladı.Fiyatının yakında ne olacağını tahmin etmek çok da zor olmasa gerek...
  • S2 cikali 1 sene olucak nerdeyse hala en kral telefon 2 sene daha gider bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esqhia

    Arkadaşlar bu kadar kötülemeyin incelemeyi.Emeğinize sağlık deyin geçin.Bazı şeyleri de kendiniz anlayın biraz.Belliki aşırı premium elegant Xl modeli satışlarda dibi gördü.Haliyle bi inceleme ürünü gönderildi,belki satışlar biraz artar diye.Dh de napsın mecburi bi incelemeyle (ki bence harika olmuş,anlayana fazlasıyla herşeyi anlatıyo,anlamayan da hala çözünürlük ram diye ortalıkta söyleniyo) isteneni yaptı.Olay bundan ibaret.htc evo 3d 1950tl civarı bir fiyat ile başladı şuan 1150 tl lerde müşteri arıyo kendine.Sensation XL de 2000tl (haftasonları 1750tl civarı ) fiyat ile başladı.Fiyatının yakında ne olacağını tahmin etmek çok da zor olmasa gerek...

    ciddi olamazsın, bu telefona 2000 lira mı istiyorlar? yukarda bir arkadaş orta seviye demiş XL için, orta seviyesi bu fiyatsa, üst seviye hiç çıkarmasın htc..




  • Şu Google Maps in lagsız çalıştığı bir telefon varmı? Cihazın pili gerçekten çok büyükmüş biraz daha ufak yapsalardı bari şaka gibi. Birde şu DH nin video oynatıcısı ileri geri sardırırken ve ses ayarı yaparken takılıp kalıyor çok sorunlu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.