Bildirim
Mario & Sonic at the London 2012 - Video İnceleme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Artık wii ömrünü doldurdu:( _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
video incelemesi için tesekkürler... _____________________________ PSN: CILGIN_TURK_96 -
Sonic her türlü tokatlar. _____________________________ -
inceleme için teşekkürler POKEMONCU :) _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
oyunun içindekiler çok çeşitli güzel gözüküyor ama demek kaliteli yapamamışlar en kısa zamanda deniyeceğim indirmiştim =) _____________________________ -
Bu oyunlar bana hitap etmiyor artık. Çocuklar için wii ömrünü doldurmayı bırak. ' ÖLDÜ ' :)) _____________________________ -
Zaman kaybı. _____________________________ Steam ID = KrMDc (Ki|ler E×clusive™) -
PC'de bir deneyelim Dolphin ile _____________________________ Gerçeği bulacaksınız ve gerçek sizi özgür kılacak. -
denedim denildiği gibi güzel değil pek emek verilmemiş _____________________________ -
Güzel olacağını düşünmüştüm ama gelen yorumlar pek öyle demiyor. Denemekte fayda var... _____________________________ 2012 OPEL ASTRA CLASSIC III 1.3 HB -
japonlar için yeterli! _____________________________ -
Ben denedim ve beğendim, ancak Wii Remote çok iyi kontrol edemiyor. Wii Remote Plus olsaydı daha iyi olabilirdi. Grafikler oldukça iyi, yine de biraz daha özen gösterilebilirmiş. _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler