Şimdi Ara

Samsung 64d8000 Plazma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Can hocanın önerisine uyarak dün bu tv yi aldım..Daha LCD kullana biri için İlk izlenimim çok iyi...
    Işıklar kapalı film izlemek inanılmaz keyifli oluyor...Canlı modda izlenemeyecek kadar kontras var...
    Medya uygulamaları çok iyi...Uzaktan kumandası sayesinde dokunmatik şekilde internette sörf yapabilirsiniz...
    Ölü piksel testi yaptım hiçbir sıkıntı yok...
    Yalnız tv üniteme biraz büyük geldi :(
    Görüntü ayarlarıyla daha hiç üğraşamadım standart da izliyorum...
    3d sine gelince sony hx e göre inmanılmaz iyi...Birkere hiç titreme yok gözlükler çok hafif...Gözlükleri açınca yayın otomatik 3d oluyor...
    Dün bir kaç resim çektim hafta sonu daha iyi resimler çekebilirsem koyarım...

Samsung 64d8000 Plazma

• Hayırlı olsun güle güle kullanın ... HX800 den ne memnuniyetsizliğiniz vardı acaba?
  • Hayırlı olsun tv niz güle güle kullanın, can ağbi iyi olmasa tavsiye etmez.
    Samsungdan sadece bu plazmayı tavsiye ediyor.
    Yusuf kardeş diğer başlıktaki resimler için sanada ayrıca teşekkürler.
    Gerçekten resimler çok iyi son zamanlarda formlarda gördüğüm en güzel fotoğraflar seninki.
    Sende sorunsuzca güle güle kullan panelini.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

Hayırlı olsun güle güle kullanın ... HX800 den ne memnuniyetsizliğiniz vardı acaba?

Aslinda sikayetim yoktuda 46 bana kucuk gelmeye basladigi icin degistirdim...
    Yalniz buyuk tv de 3d keyfi ayri bir guzel oluyor ve plazmalarda titreme cok daha az...
  • quote:

Orijinalden alıntı: damasyus

Hayırlı olsun tv niz güle güle kullanın, can ağbi iyi olmasa tavsiye etmez.
    Samsungdan sadece bu plazmayı tavsiye ediyor.
    Yusuf kardeş diğer başlıktaki resimler için sanada ayrıca teşekkürler.
    Gerçekten resimler çok iyi son zamanlarda formlarda gördüğüm en güzel fotoğraflar seninki.
    Sende sorunsuzca güle güle kullan panelini.
    Saygılar.

Çok teşekkürler dostum . Bazen panel öyle çoşuyorki seyretmeye doyum olmuyor Mevlam herkese memnun olacagı paneli nasip etsin.
  • hayırlı olsun güle güle kullanın,

gözlükler ssg3500 sanırım, bir sonraki gözlük seçiminiz bence ssg3300 olsun, vatan kampanya ile 99 tl ye veriyor dönem dönem,

güzel bir 5+1 ile sinemayı unutursunuz sanırım,

sinema salonunu oturma odanıza gelmiş :)

son olarak perdeyide çok beğendim ama sanki tv nin ihtişamını biraz kapatmış gibime geldi.
  • slm lar
    hayırlı olsun güle güle kullanın,
    size müsadenizle bir sorum var gerçi tv yi yeni almışsınız ama elektrik tüketimini yarım kw (450- 500 wat) gördüm.bu konuyu aydınlatırsanız sewinirim
  • Evet özelliklerindede öyle yazıyor zaten..
    Ayrıca bu tv yi değiştirdim yerine SONY 55NX720 aldım...
    Plazma alacaklar iyice alıcı gözle inceleyip araştırsınlar bende büyük heveslarle plazma aldım ama plazma bana göre değilmiş, birazda gaza geldim galiba...
    Renklerine alışamadım ve buzzing yüzünden oldukcada zarar ederek elden çıkarmak zorunda kaldım...
    Şu anda 55" e alışmaya çalışıyoruz 64" gerçekten çok güzel bir büyüklüktü...

Samsung 64d8000 Plazma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremskoda -- 27 Ocak 2012; 20:50:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremucanok

Evet özelliklerindede öyle yazıyor zaten..
    Plazma alacaklar iyice alıcı gözle inceleyip araştırsınlar bende büyük heveslarle plazma aldım ama plazma bana göre değilmiş, birazda gaza geldim galiba...
    Renklerine alışamadım ve buzzing yüzünden oldukcada zarar ederek elden çıkarmak zorunda kaldım...

Samsung 64d8000 Plazma

Arkadaşım 64D8000'i ne kadara sattın?

• quote:

Samsung 64d8000 Plazma

Yaşadığınız sorunla ilgili bilgi verir misiniz? Buzzing ve renklerine alışamamak ile ilgili.

Yakında 64D8000 almayı düşünüyorum. Bu sebeple sordum.

Buzzing garanti kapsamında olan bir arıza değil miydi ayrıca?

• Bu TV nin normalde 59D8000 olan modeli de yine plasma olarak üretiliyor aslında.

Ama acaba Türkiye de hiç bir yerde satılmıyor mu, ya da gelmeyecek mi? Boyut olarak çok ta kullanışlı aslında..
  • quote:

Samsung 64d8000 Plazma

Üstad tam 64D8000 de karar kılmışken konunuzu gördüm. Bu modeller arasında kaldım. Tavsiyeniz var mı acaba?

1-55LW650S (pasif 3D aklımı başımdan aldı ama iğrenç bir dizayn ve aslında 60" ve yukarı istiyorum
    2-64D8000 Plazma. Fiyat iyi büyük ama karanlık plazma ekran ve aşırı güç sarfiyatı. Led lerin 4 katı güç çekiyor.
    3-55HX920 3D performansı iyi ama pasif kadar değil. Harika bir dizaynı var. HD ve SD görüntüsü çok iyi . 60" yok 65" çok pahalı
    4-60NX720 fiyat çok iyi ama teknolojisi sanırım geride kaldı , HX serisi ile karşılaştırılınca. Ekran boyutu tam bana göre.

• up
  • Arkadaşım hayırlı olsun ama renklere alışamadım demişsin.. Allah aşkına bi plazmadaki renklerin güzelliğine bak bide yeni led tv deki resimdeki kişilerin sanki yüzlerine pudra sürmüşte beyazlamış gibi renklere bak.. Bence renklerden dolayısıyla değiştirdin ise hata etmişsin.. Bu arada kaça sattın.. Özelden cevap yazarsan sevinirim.. Çok merak ettim.. Yeni 60" inc plazma aldım bende..
  • ilk mesajda öve öve bitirememişsin, sonraki mesajında yerden yere vurmuşsun, anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

ilk mesajda öve öve bitirememişsin, sonraki mesajında yerden yere vurmuşsun, anlamadım gitti.

Çünkü tv akşam kuruldu ve ev kalabalıktı...Bu yüzden gündüz performansını test edemedim haftasonu ise detaylı inceleme fırsatım oldu...Ayrıca bu doğal bir psikolojik durumdur, ilk aldığınız herşeyin sadece iyi yanlarını görürsünüz zamanla daha tarafsız ve ayrıntılı gözlemler sonucu doğruyu bulursunuz...Umarım anlamışssındır...

Benim asıl sıkıntım ise buzzing ve gün ışığında izlenememesi idi...
    Bir arkadaşların renklerden bahsetmiş zevk meselesi ama ben soluk görüntü istemiyorum...Ama çok isterseniz kullandığım tv de cinema moduna o silik lenkleri alabilirim...
  • Merhabalar bu tvden bende aldım, yaklaşık 20 gün oldu. Büyük ekran bi tv alma amacındaydım. Lg pz950'yi takibe başlamıştım, yabancı forumlarda performansına dair negatif yorumlar okuyunca arayışa geçtim. Samsung ps64 d8000 ve panasonic 65 vt 30'u incelemeye başladım. Panasonic şu anda 65 vt50'nin arzı endam edilmesine rağmen ülkemizde hala 10000 TL ve üstü civarında. Bende yurtdşı forumlarında 65 vt30 ile kıyaslana ve f/p oranı olarak memnun edici bulunan ps64 d8000'i takibe başladım. Forumdonanım da yazan albani'yede sorduğum da samsungun f/p olarak alınabilecek bir modeli olduğunu söyledi ve bütçeme göre uygun bir zaman bekledim. Vatan bilgisayarda 2011 sonunda 6600'e düşmüştü, tatile çıkmıştım dönünce alırım, vatan ne de olsa gene kampanya yapar dedim ama ondan sonra ellerinde stoğa bir daha girmedi. En son mayıs ayında teknosanın internet sitesinde gördüm. 5999 Tl + 1 gözlük hediye ve 1 ay sonra hesaba yüklenmek üzere 500 TL hediye çeki veriyodu.İlk hafta kampanyasında şöylemiydi böylemiydi derken alamadım kaçırdım. Umarım bi daha kampanya yapar derken bir sonraki hafta kampanyayı görünce gece hiç beklemeden siparişi verdim. Cihaz 2 gün sonra ups kargo ile geldi, samsungu aradım ve kurulum için randevu aldım. Cihazın yanında +1 gözlük hediyesi kutu içeriğinden çıkmadı. Allahtan kurulumu yapan arkadaş gözlük sormasaydı aklıma gelmeyecekti, kurulumdan sonra tuttuğu raporada gözlüğün çıkmadığını yazdı. Teknosa'yı aradım birkaç kere ve bana tam 18 gün sonra raporu fakslamam gerektiğini söyledilerki işlem yapabilsinlermiş. Bekliyoruz bakalım hayırlısıyla. Gelecek gözlüğün ne olacağı hakkındada bir bilgim yok şu an. Bu arada ebyadan da 4 adet ssg 4100 siparişi verdim. 4'ü toplam 80 dolar ve kargo bedava. Gözlükler gelirse 3d hakkındaki yorumları anlatacağım ayrıca alım prosedürünü de bir başlık açarak anlatacağım. TV'ye gelirsek, tüplü tvden büyük ekran bir tvye geçiş yapınca bi bakıma devrim oldu evde. TV'nin görselliği son derece ,y, bence.İlk geldiğinde gözüm devasa gelen boyutlarına alıştım şimdi tabiki.Tüplü tv de hd olmayan receiverda dsmart izliyodum ve daha hd receivera geçemedim. Dsmarta resti çektik bakalım, olursa dsmart hd alıcam. Normal sd yayında görüntü gözüme ilk bakışta çok yorucu geldi, gözü odaklamada zorluk çektim ama şimdi görüntü gözüme batmıyor. Yani izlenemeyecek berbat bir görüntü kesinlikle yok. Hani HD olmasada idare eder gibi geliyor. Fakat ntv, star gibi kanallarda görüntülerde sanki kırmızılık varmış gibi geliyor. Cihazın kendi alıcısına kıyasla dsmarttan aldığım görüntü daha iyi gibi geldi. 12 katlı apartmanın 3. katında oturuyorum ve merkezi anten artı ev içinde de 10 m kablo var. Bunlarda sinyal kalitesini kötüleştiriyor. Bunuda dikkate almak lazım. Cihazın kendi receiveri aracılığı ile trd hd den görüntü alamadım.Sinyal zayıf yada yok diyor. İndirdiğim filmlerdeki görüntüler benim için son derece tatmin ediciydi. Film izlerken resim ve sesi sinema moduna alıyorum görüntüler oldukça iy bence. 3d konusunda dediğim gibi henüz bir tecrübem yok. Cihazda dlna var ve cep telefonumdan görüntüleri tvden görebiliyorum. Wireless var ve web browser felan kullanabiliyorsun. 3d keşfet kısmı, youtube,twitter ve facebook var. Sadece internet bağlantısını denedim ve sıkıntı yok. Smart kısmını başarılı buldum. Cihazı ilk açtığımda güncellemeleri otomatik olarak kendisi yaptı.Cihaz kurulduktan sonra ertesi gün ekranda siyah bir nokta gözüme çarptı. TV nin resim kontrol sayfasına baktığımda görünmeyen siyah nokta tv izlerken ortaya çıkıyodu ve ekranın tam görünen bir noktasında olduğu için de şahsen benim gözüme batıyordu. Sonrasında siyah nokta gitti ve dahada geri gelmedi. Fakat bir ikidir dikkatimi çeken bir nokta var. Ekranın orta alt tarafına doğru ekran kapalıyken ve siyah bir görüntü varken el kadar büyüklüğünde bir kirlilik var gibi. Kutusundan çıkan temizleme beizini kulladım fakat geçmedi. Ekranda herhangi bir görüntü varken kesinlikle anlaşılmıyor. Akşam ışıkları kapattığımda siyahlarda da belli olmadı. Sadece tv kapalıyken yakından bakıldığında anlaşılıyor. Fakat gündüz yansıma yaptığında göze çarpıyor. Kurulum yapılırken ekran üzerinden çıkan naylondan kalan diye düşünüyorum ama emin değilim, umarım yanma felan değildir. TV'nin bir negatif noktası ise akşam lambalar açıkken o kadar değil ama gündüz kapalı perdeden bile geçen ışıktan gelen yansıma rahatsız edici oluyor. Gerçi ben film izlemek için heves ttim, dolayısıyla yansıma çok da beni rahatsız etmiyor, zaten gündüz evde değilim

Yeni çıkan fakat daha türkiyeye gelmeyen modelin yabancı forumlarda, çok birşey kendine katmadığı. Hareket sensörü ve sesli algı gibi donanımsal zenginleştirmeye gittiğini görüntü, resim kalitesinde %10'luk bir iyileşme olmuş değerlendirmesi, yeni model almak için o kadar para baymaya gerek olmadığı fikrini oluşturdu. Ha panasonic 65 vt 50'nin 65 vt 30'a kıyasla gerçekten fark yarattığı yazılıyor. Param var diyosanız 65 vt 50'yi bekleyin. Ama bu yeni modellerin satış fiyatları yurtdışı forumlarında samsung için 3699, panasonic 65 vt 50 için 3999 dolar yazıyodu. Milletime atılan kazığa bakın siz işte.

Neticeye gelirsek, tv'den memnunum. Büyük tv almak istiyorsanız kesinlikle iyi doğru düşünce diyorum. Işıkları kapatıp 3 metreden film izlemek bir harika. Şimdi hedefim bir ses sitemi kurmak.Almak isteyenlere tavsiye ederim.

• tvnin ve görüntülerden bikaç foto çektim ama her sayfada yalnız 1 tane yükleyebilirsinizi diyor. Bir yolu var mı paylaşabilmek için?
    Yalnızca sd yayında trt den bir görüntü yükledim. Diğer görüntüleri nasıl paylaşabilirim?

Samsung 64d8000 Plazma
  • samsung ES 8000 alicam bununla karsilastirabilecek var mi?
  • Bende yeni tv almak istiyordum ama karar veremiyorum yardım lütfen!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.