Şimdi Ara

Turkcell Menu iptal etme (Sony Ericsson)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony ericsson t700 için denenmiş ve hiçbir problem ile karşılaşılmamıştır.
    öncelikle aşağıdaki adresteki dosyayı indirip klasöre çıkarttıktan sonra ggsetup-2.2.0.5.exe programını kur.

http://hotfile.com/dl/141466805/52f4f73/a2uploader.rar.html

çıkarttığın klasörden a2uploader.exe programını çalıştır ve FileSystem tool tıkla
    telefonu kapat ve sonra C tuşu basılı iken Usb kablosunu tak, telefonla bağlantı kurulmasını bekle(3-5 saniye)

http://img718.imageshack.us/img718/3440/t700turkcellmenuiptali.png

(1. Aşama)
    /tpa sağ tıkla ve set RW access tıkla
    /tpa/preset/system/menu yolunu izleyerek menu.ml dosyasına ulaş

(2. Aşama)
    menu.ml dosyasını sağ tıkla ve read tıkla
    menu.ml dosyası A2uploader i çalıştırdığınız klasör içerisindeki ph_out klasörü içerisine atacak
    menu.ml dosyasını belki ilerde lazım olur diye yedekle
    menu.ml dosyasını burada sağ tıklayıp herhangi bir metin editörü ile aç. ben notepad++ kullanıyorum

(3. Aşama)
    resimde bulunan kodu bul ve resimdeki gibi işaretli yerden sil ve değişiklikleri kaydet.

(4. Aşama)
    telefonun içerisindeki menu.ml dosyasını sil
    ph_out içerisindeki menu.ml dosyasını sürükleyerek A2uploader içerisine resimdeki görüldüğü yere bırak

(5. Aşama)
    Son :) çıkmak için Shutdown FS manager tıkla

A2uploader programını kapatıp ardından telefonu açtığınızda Turkcell Menunun tarihe karıştığını göreceksiniz.
    ve böylece agresif kurnaz programcıların telefonunuza bu menü aracılığı ile gönderdiği, tuş kilidinizi bile devre dışı bırakan,
    telefonunuzun ışığını siz Tamam veya iptal tuşlayana kadar bazen saatlerce açık tutan bu karın ağrısı istenmeyen reklamlara son.

a2uploader uzmanı değilim. burada uygulayacağınız şeylerin sorumluluğu size aittir. ben sadece yol göstermeye çalıştım.
    değişik model sony ericsson telefonlar için menu dosyasını gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
    t700 ile ilgili bu konu için takıldığınız yer olursa cevaplamaya çalışırım
    iyi günler...

• son derece gerekli bir bilgi olmus tesekkürler. zamanınız varsa sony ericsson forumunda da paylasabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple tv 4 ve Nokia 8000
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.