Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Isparta
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respect_89 -- 19 Ocak 2012; 22:22:46 >

• pm
  • Vaybe vita heeee denediğiniz cihaz varsa yorum yapabilirmisiniz?
  • evet şu anda pm yağmuru var. denemedim ki daha kutuları bile açılmadı.
  • Kardeş resim koyar mısın ve pm
  • Ben respect_89.Bir yanlışımdan ötürü geçici ban aldım malesef.İlgilenen arkadaşlarımız yukarıdaki üyeliğime pm ile isteklerini belirtsinler.Çok fazla pm geldi şu an sadece 9 adet var elimizde.Yakında daha fazlası,uncharted golden abbys bundleli paketler de gelecek.Zaten şu an için fiyatlar da tam olarak netleşmedi ancak ilk belirttiğim 1000 tl civarı olacak.Satış sadece donanimhaber.com'a özeldir başka forumlarda veya e-ticaret sitelerinde satışım yoktur bilginize.Bir de son olarak bu üyeliğime pm atılmasın lütfen haftaya tek tek ilgilencem bütün herkes ile.Saygılar, sevgiler herkese..
  • Dostum value pack gelecekse alabilirim uygun fiyat olursa. Eğer gelir ise istanbuldan tanıdığınız varsa tanıdığını ayrıcılıyla value pack i alabilirim. yada ptt yle de olabilir. Value pack 1000 veya 900 lira olursa mutlak alabilirim. Peki ne zaman gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouthPark_Konsol delisi -- 14 Ocak 2012; 12:52:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    9 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum bekliyorum ban süren doldu hadi giriş yap :D merakla bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.