Şimdi Ara

ANKARA'DA HANGİ PEUGEOT SERVİSİ-bakım yapıldı liste içerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
14.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 306'mın 10binlik bakımı geldi çattı. daha önce aracımın sanayi geçmişi bulunmayışından dolayı bende sanayiye sokmak istemiyorum servise götürcem. Şimdi söz konusu şöyle bişey, aracım sonuçta 98 model o yüzden çokda asırı para vermek istemiyorum sonuçta degişecek parçalar belli. 307mizi ilk aldıgımızda hep görala götürüyorduk son 2 bakımını Fatih Peugeot servisinde yaptırdık. aslında 306'nında bi Fatih geçmişi var, o serviste kontagı değiştirtmiştim aldıgımda.
    Kısmet olursa önümüzdeki hafta içi bırakcam aracı, size sorum siz hangi peugeot servisini önerirsiniz? Ve bu periyodik bakımda araca genel check-up yapılıyor mu şayet tüm hortumları falan kontrol ettirmek istiyorum içimin rahat etmesi açısından ? Bu arada unuttuğum bir şey var arkadaşlar 3-5 kuruş ucuz olacak diye işçilik kalitesinden vaz geçemem çünkü bu konuda cidden çok titizim ona görede yorum bekliyorum..



    NOT: Konuyu markalar ve modellerinde PEUGEOT bölümünde açmıştım ama hiç cevap alamadım o yüzden burayada açmak istedim kusurum varsa affola..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burglar08 -- 20 Ocak 2012; 18:37:56 >



  • Başkent sanayi sitesinde Ankara oto var Battal usta Yetkili serviste 600 lira tutan 3008 bakımını yağ filtresi dahil 260 tl ye yapıyor 10 numarada işciliği var tavsiye ederim.www.ankaraototamiri.com bilgileri alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.