Bildirim
Sıcağı Sıcağına: GTA 3 10th Anniversary İnceleme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İnceleme için teşekkürler _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
Rockstar kalitesi işte budur.Mobil ve tablet e çıkarması bile yeterli iken sen bu oyuna 1-2 birşey daha ekleyip , grafiklerini biraz daha cilalayıp piyasaya çıkartman senin bu işi ne kadar ciddiye aldığını gösterir.Helal olsun Rockstar. _____________________________ -
ben kendi sgs2'im de oynuyorum oyunu son derece stabil ve oynanışlı.. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 11 Ocak 2012; 19:14:50 >_____________________________ -
Sıcağı sıcağına derken ?
_____________________________ -
Güzel inceleme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 12 Mart 2012; 18:38:02 >_____________________________ -
apple store fiyatı 5$.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ write is write -
Rockstar farkı... _____________________________ -
bence pc deki gta 3 ten daha iyi ya sanki hd mod gibi yansımalar falan ya bi de gerçek hayatta bir araba ters döndüğü zaman patlar mı deneyen varmı :D _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
GTA harika bir seri.Umarım GTA V Türkçe olur.Sabırsızlıkla bekliyorum. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
güzeel _____________________________ -
Rockstar Games farkını her zaman olduğu gibi görüyoruz, artık GTA V ile ilgili bilgi falan ver ROCKSTAR _____________________________ -
Teşekkürler _____________________________ Gerçeği bulacaksınız ve gerçek sizi özgür kılacak. -
abi bu oyun efsanedir ömrümü bu oyuna verdim bea hele o müzikler yok mu.ama videoda verilen puanı kabul etmiyorum.bu oyuna 9.9 verilse daha iyi olurdu :D _____________________________ ... -
harika bir inceleme olmuş başarılarınızın devamını dilerim sizin sayenizde ipad oyun incelemelerinide izliyoruz teşekkürler _____________________________ -
fbi arabasini calip surmeyi cok seviyorum. _____________________________ UStoTR -
inceleme için teşekkürler...bence oyun firmaları rockstar gibi eski oyunlarını tabletlere uyarlamaya başlar yakında bence mantıklı bir iş olmuş _____________________________ -
Duygulandım be.. _____________________________ -
yuhh yıl 2012 ben hala 3310 kullanıyorum bu oyunlar ne
-
Girişteki müzik mükemmel. Adını bilen varsa söyleyebilir mi?
Güzel inceleme olmuş._____________________________ PS3Grand Theft Auto 4 | Pes 2008 | Motor Storm: Pacific Rift | Mortal Kombat vs DC Universe | Fifa 09 | Call of Duty: Modern Warfare 2 | Assassin's Creed 2 | Assassin's Creed Brotherhood | Pes 2010 | Grand Theft Auto 4: Episodes From Liberty City | Red Dead Redemption | Gran Turismo 5 | God Of War: Collection | Uncharted 2: Among Thieves | Killzone 3 | Pes 2011 | Crysis 2 | Uncharted 3: Drake's Deception | God Of War 3 | Uncharted Drake's Fortune | Assasin's Creed Revelations | Max Payne 3 | Assasin's Creed 3 | Fifa 13 | Call Of Duty Black Ops 2 | Gof Of War: Ascension | The Last Of Us | GTA 5PS4GTA 5 | The Order:1886 | Bloodborne |
Benzer içerikler
- bf6 sistem gereksinimleri
- mobil valorant
- black ops 7 ne zaman çıkacak
- fm 25 mobile
- mortal kombat legacy collection
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı