Şimdi Ara

6.Nesil iPod Nano İncelemesi (+2 Adet Saat Kayışı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
8.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz gibi 6.nesilde nanoyu baştan yenilemişti apple bu inceleme biraz geç olsada genede bikaç arkadaşımızı fikir sahibi yapabiliceğimi zannediyorum
    Dokunmatik konusunda bişey söylemicem zaten kendini kanıtlamış bu konuda Parmaklarınız biraz büyükse sorun olabilir ekran küçük çünkü
    Ses kalitesine gelirsek %85 lerden sonra falan sesi bozmaya başlıyor kulaklıktan ötürü. Kendi kulaklığı idare eder sizi tabi çok iyi bir ses kalitesi beklemiyorsanız
    Arka kısmında bulunan kancasıda çok işe yarıyo herhangi bir yerinize kolaylıkla tutturabiliyorusunuz.
    Eğer çelik kordonlu falan bi kayış alındığında çok rahat saat olarak kullanılabilir bence. Bende plastik olanlar olduğu onları incelemek durumunda kaldım. Kardeşime aldım oda arada sırada kullanıyo kolunda.

Gelelim fotoğraflara

• Çok detaylı değil ama giriş seviyesindekiler için umarım faydalı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende almak istiyorumda sıfırları pek avantajlı fiyatlarda değil şuan 300 TL iken yakalayamadım şuan en az 400 TL civarı tekno marketlerde . Az ama öz inceleme olmuş .
  • Güzel inceleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9312

quote:

Orijinalden alıntı: Cém

quote:

Orijinalden alıntı: Tylėr Durden

Açıklamalardan daha çok fotoğraflara önem verdiğim için bu şekilde oldu arkadaşlar teşekkürler
  • Kayışların renkleri hep böyle absurd renkler mi ? Ayrıca güzel inceleme dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Kayışların renkleri hep böyle absurd renkler mi ? Ayrıca güzel inceleme dostum

Elimdekiler bunlar hem dikkat çeker bu renkler Ayrıca sağol
  • benım ıcın öenmlı olan ses ı pod touch 3g var bende 6.nesıl de ses nasıl önemli olan buu !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: thompson

benım ıcın öenmlı olan ses ı pod touch 3g var bende 6.nesıl de ses nasıl önemli olan buu !!!

Touch'da kullandım sesleri aynı bildiğimiz ipod işte buda niye bu kadar celallendin anlam veremedim.
  • hocam bu alete program yüklenebiliyormu store dan?

bende aldım yurt dışından, şu kayışla beraber

store.apple.com
    TikTok Watchband for iPod nano 6th Gen. - Apple
    http://store.apple.com/us/product/H5087ZM/A?fnode=MTY1NDA4Mg

şarj süresi saat olarak kullanırsak ne kadar gidiyor acaba?
  • Forumdaki en kapsamlı iPod nano 6th. konusu ve bende uygun fiyata sıfır almak istiyorum yakın zamanda alan arkadaşlar nerden aldıklarını yada nereden alabilirim açıklarsa güzel olur.
  • iPod Touch'da neden radyo yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncyt

hocam bu alete program yüklenebiliyormu store dan?

bende aldım yurt dışından, şu kayışla beraber

http://store.apple.com/us/product/H5087ZM/A?fnode=MTY1NDA4Mg

şarj süresi saat olarak kullanırsak ne kadar gidiyor acaba?

Program yüklenemiyor benim bildiğim çünkü menüde store uygulaması yok.

Zaten hep saat modunda durmuyor bi süre sonra kilitliyor kendini siz saate bakmak istediğinizde kilit tuşuna basıp saati öğrenip sonra tekrar kilitliyorsunuz bu şekilde çok uzun süre gider diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Forumdaki en kapsamlı iPod nano 6th. konusu ve bende uygun fiyata sıfır almak istiyorum yakın zamanda alan arkadaşlar nerden aldıklarını yada nereden alabilirim açıklarsa güzel olur.

Sağol dostum Ben yurt dışından aldım bu arada. Sahibinden e falan baktın mı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

iPod Touch'da neden radyo yok ?

Bana mı soruyosun bunu ? Radyo uygulaması var ama wifi ile kullanabiliyosun onunda kötü yanı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

quote:

Bana mı soruyosun bunu ? Radyo uygulaması var ama wifi ile kullanabiliyosun onunda kötü yanı bu.

Bilmem siz cevaplayın işte Hocam. Acaba ben iPod Nano 5G'de Rayo açarken görmüştüm böyle mesela istasyon açarken büyük font ile istasyon frekansı falan yazıyor işte arka plan görünümü bunu iTouch'a uygulamanın yolu yok mu acaba ? Sırf o ekran için 5G almak isterdim.

• selamlar bende bu cihazdan aldım geçen gün ancak yapmak isteyip yapamadığım ve yapılıp yapılmadığını merak ettiğim şeyler var

1)Cihazı bilgisayara bağlayıp itunes den müzik atmaya çalışınca direk cihazın üzerine sürükleyerek atamıyorum önce itunes müzik kitaplığına atıp sonra eşzamanlıyorum.ipodun içindeki müziklere hiçbir şekilde müdahale edemiyorum ne silebiliyorum ne taşıyabiliyorum.

2)iPod un İçinde müzik listesi oluşturamıyormuyuz ? mesela yerli-yabancı.

3)özelliklerde voice over diye bişey gösteriyor.bu bende görnmüyor ana ekranda.

ve son olarak:) kol saati aparatını alsak taksak yağmurlu havalarda filan su geçirmiyormu bu cihaz ?
  • quote:

quote:

quote:

Bilmem siz cevaplayın işte Hocam. Acaba ben iPod Nano 5G'de Rayo açarken görmüştüm böyle mesela istasyon açarken büyük font ile istasyon frekansı falan yazıyor işte arka plan görünümü bunu iTouch'a uygulamanın yolu yok mu acaba ? Sırf o ekran için 5G almak isterdim.

Belki bi sonraki nesile koyarlar ama o dediğin 6g nanoda var neden koymadıklarını ben nerden bilebilirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Belki bi sonraki nesile koyarlar ama o dediğin 6g nanoda var neden koymadıklarını ben nerden bilebilirim

Belki bir fikriniz vardır diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: ua_raul

selamlar bende bu cihazdan aldım geçen gün ancak yapmak isteyip yapamadığım ve yapılıp yapılmadığını merak ettiğim şeyler var

1)Cihazı bilgisayara bağlayıp itunes den müzik atmaya çalışınca direk cihazın üzerine sürükleyerek atamıyorum önce itunes müzik kitaplığına atıp sonra eşzamanlıyorum.ipodun içindeki müziklere hiçbir şekilde müdahale edemiyorum ne silebiliyorum ne taşıyabiliyorum.

2)iPod un İçinde müzik listesi oluşturamıyormuyuz ? mesela yerli-yabancı.

3)özelliklerde voice over diye bişey gösteriyor.bu bende görnmüyor ana ekranda.

ve son olarak:) kol saati aparatını alsak taksak yağmurlu havalarda filan su geçirmiyormu bu cihaz ?

1'in cevabı için Müzikleri elle eşzamanla kısmına tik atabilirsiniz hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.