Şimdi Ara

Hyundai'dan Forza 4 İçin Bedava DLC !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Forza Motorsport 4'de galerinizi tazelemek ister misiniz ? O zaman bu fırsatı sakın kaçırmayın ! Xbox Live'da yayınlanan Hyundai Velostar Booster Pack DLC'si bedava olarak oyunculara 2 yeni araba sunuyor2013 Hyundai Velostar Turbo ve 2011 Rhy Millen Racing Hyundai Velostar.
     
        İlk kez Detroid Oto Fuarı 2012'de gösterilen 2013 model Hyundai Velostar Turbo, asimetrik 3 kapılı tasarımıyla dikkat çekmişti. Bir diğer aracımız 2011 model Rhy Millen Racing ise 2800 paundluk 500 beygir gücünde bir canavar.




  • Normalde Hyundai marka araçlardan çok hoşlanan biri değildim ama otomobil sektöründe son zamanlarda yaşanan ciddi çekişmelerle her firma kendi çizgilerini kazanıyor yavaş yavaş bunların içinden de kendine en özgün olarak sıyrılanlardan biri de Hyundai, böyle bir oyunda görmek eminim oynayanlar için kaçırılmayacak bir fırsat :)
  • Araçlar çok güzel modellenmiş, görünüş ve yol tutuş çok güzel ama toz yutuyorlar, çok yavaşlar. Turlamak için kullanılabilir ama yarışlar için çöp bu paketteki tüm araçlar, tabi beleş olduğu için sorun yok.:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.