Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (166. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
552.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Killer Loop

arkadaşlar bu arada benim bir sorum vardı kimse yanıtlamamış? Demek kimse ön panel yumuşak plastiği kendi temizlemiyor?
    yokmu tecrübesi olan? piyasadaki tüm beleri denicem mi yani ben

fiber bez le sildim hocam, toz moz bırakmadı, ilk günkü gibi duruyo. torbido gözünde bii tane bez bulundur mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulyunus

quote:

arkadaşlar bu arada benim bir sorum vardı kimse yanıtlamamış? Demek kimse ön panel yumuşak plastiği kendi temizlemiyor?

fiber bez le sildim hocam, toz moz bırakmadı, ilk günkü gibi duruyo. torbido gözünde bii tane bez bulundur mutlaka

var fiber bezim.. yeni aldım ama iz yaptı yumuşak plastik üstünde?
    reklam olcak ama napalım, iş görülsün, hangi marka fiber bez aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayduz

quote:

Ben arabayı yıkamıyorum bile

aaa? nasıl? tozlanmıo mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilal-i esved28

quote:

HOCAM MRB.ön paneli temizlerken genelde hafif nemli normal bir bez kullanıyorum.gayet güzel temizleniyor.iyi bir mikrofiber bez de bu işi görür.tabi biraz nemli olursa daha iyi temizliyor. yalnız bezi ilk defa kullanacaksanız önce güzelce yıkarsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız.bir de torpido bakım sütü kullanmayın derim.ben bir defa kullandım, yumuşak plastiğin anasını ağlattı.daha da kullanmadım.yardımcı olabilmişimdir inşallah.iyi forumlar.

Selam hilal-i esved28,
    Her türlü bilgi yardımdır benim için :)
    Çok saol..
    fiber aldım ama ilk kez yıkamadım tabii.. yıkıyim.. olmazsa başka marka alim benimki olmadı belki bilemiyorum? yapışıyo yumuşak plastik üzerine..

süt konusuna gelince, tabiki asla kullanmam.. şimdiye kadar hiç bir aracıma kullanmadım süt müt.. orjinalliğini bozar :)

hele ceed ime katiyen.. nazik davranıom kendilerine..

• Arkadaşlar bu arada bi duruma dikkat çekmek istiyorum.
    Geçenlerde elimde bi dergi geçti. bizim oğlana almıştım orda i30 ceed hepsini anlatıo.. dikkatimi çeken, i30 un 15 binde bir servise girdiği, ilk 15 bin de 212 tl, sonra 30 binde 500 küsür tl bakım ücreti olduğu.
    ama bende i 30 dizel vardı, 10 binde bir girerdi bakıma.. sordum yeni kasalar da 10 binde 1 miş.. dergi yanlış bilgi vermiş yani..
    ama ceed ler 15 binde bir sanırsam. kullanma klavuzuda öyle diyor.
    dergide 15 bin de 212 tl, 30 binde 500 küsür tl..
    bu rakkamlar doğrumudur? dizel 15 bin ve 30 bin km bakıma giren oldumu? olduysa kaç para verdi?
    Bu arada bizimkiler her 15 binde bir olduu için i30 sahiplerine üzülüyorum. yazık onlara.. alınmasınlar darılmasınlar
    (eski bir i30 lu olarak hafif nispet yaptım, sürçilisan olmadı işalla )

• quote:

Arkadaşlar bu arada bi duruma dikkat çekmek istiyorum.
    Geçenlerde elimde bi dergi geçti. bizim oğlana almıştım orda i30 ceed hepsini anlatıo.. dikkatimi çeken, i30 un 15 binde bir servise girdiği, ilk 15 bin de 212 tl, sonra 30 binde 500 küsür tl bakım ücreti olduğu.
    ama bende i 30 dizel vardı, 10 binde bir girerdi bakıma.. sordum yeni kasalar da 10 binde 1 miş.. dergi yanlış bilgi vermiş yani..
    bu rakkamlar doğrumudur? dizel 15 bin ve 30 bin km bakıma giren oldumu? olduysa kaç para verdi?
    Bu arada bizimkiler her 15 binde bir olduu için i30 sahiplerine üzülüyorum. yazık onlara.. alınmasınlar darılmasınlar

Selam,

2 hafta once izmirde 15.000 bakımına girdim.
    385 ira verdim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Roving

quote:

Selam,

385 ira verdim .

hmmm.. bilgi için saol dostum.
    dergi palavra yazmış o zaaman. 212 TL banada mantıklı gelmedi.
    zaten sadece yağ değişimi 180 tl felan olmalı..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roving

quote:

Selam,

385 ira verdim .

hmmm.. bilgi için saol dostum.
    dergi palavra yazmış o zaaman. 212 TL banada mantıklı gelmedi.
    zaten sadece yağ değişimi 180 tl felan olmalı..

Arac 5.3 litere yağ alıyor , bayi fiyatı 32 lira , zaten sadece yaga 176 lira veriyorsun .
    Mazot filitresi , yağ filitresi , işçilik, klima filitresi 385 lira etti . Karbon temizlikte var.
    Farklı byilerin farklı fiyat verdiğini görüdüm ama . en az bana 385 lira verene yaptırdım .
    430 diyende oldu .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayduz

quote:

Ben arabayı yıkamıyorum bile

aaa? nasıl? tozlanmıo mu?

Şöyle anlatayım.
    Ablamı havaalanından almaya gittim. "Arabanı pisliğinden tanıdım, plakasından değil. Gerçi plakanı da bilmiyorum" dedi.
    Ben de "Gerizekalı, plakayı bilsen ne olacak? Okunmuyor ki" dedim

• :) eğer bu şekilde seviosan arabanı ne diyelim tercih senin
  • koçtaştan 25 TL verip sözüm ona fiber bez almıştım, hem iz bırakıyor, hem tüy...bim de 3 tanesi 5 TL olan fiber bezler var, şu an onu kulanıyorum torpido ve dış kuruluma için için , çok iyi iş görüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

koçtaştan 25 TL verip sözüm ona fiber bez almıştım, hem iz bırakıyor, hem tüy...bim de 3 tanesi 5 TL olan fiber bezler var, şu an onu kulanıyorum torpido ve dış kuruluma için için , çok iyi iş görüyor

evet.. bende aldım dı pahalıya işe yaramadı aynen iz yağtı :(
    süper.. bu bim dekinin markası nedir? reklam felan olur derseniz özelden atın nolur
  • Selam ,concept manuelle 5500 km yi devirdim sonunda . Ve gun gectikce ben bu arabaya daha cok
    aşik oluyorum . Bu arabalar ceed imi surekli zorluyorum kendimce inanin daha limitlerine
    bile yaklasabildigimi sanmiyorum dun on dakika boyunca 180 200 km civari hizlarda gezdim inanin
    o kadar guven veriyorki ... Sanirim uzun yillar RABBİM kaza vermesse benimle olacak ..
    Bu arada sikistirmama ragmen sehir ici ve disi karma 6,5 litreyi gecmed tuketim olarak bu da bana cok iyi
    geldi .. Sonuns kadar parasini hakeden bi arac ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N_KGüZENLER

Selam ,concept manuelle 5500 km yi devirdim sonunda . Ve gun gectikce ben bu arabaya daha cok
    aşik oluyorum . Bu arabalar ceed imi surekli zorluyorum kendimce inanin daha limitlerine
    bile yaklasabildigimi sanmiyorum dun on dakika boyunca 180 200 km civari hizlarda gezdim inanin
    o kadar guven veriyorki ... Sanirim uzun yillar RABBİM kaza vermesse benimle olacak ..
    Bu arada sikistirmama ragmen sehir ici ve disi karma 6,5 litreyi gecmed tuketim olarak bu da bana cok iyi

Kesinlikle katılıyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N_KGüZENLER

Selam ,concept manuelle 5500 km yi devirdim sonunda . Ve gun gectikce ben bu arabaya daha cok

Kesinlikle katılıyorum..

Kesinlikle +1

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

koçtaştan 25 TL verip sözüm ona fiber bez almıştım, hem iz bırakıyor, hem tüy...bim de 3 tanesi 5 TL olan fiber bezler var, şu an onu kulanıyorum torpido ve dış kuruluma için için , çok iyi iş görüyor

evet.. bende aldım dı pahalıya işe yaramadı aynen iz yağtı :(
    süper.. bu bim dekinin markası nedir? reklam felan olur derseniz özelden atın nolur

markasını bilmiyorum ama bimde satılıyor, bir poşette 3 tane var, 5-6 TL fiyatı var

• Selam Arkadaşlar,
    Belki hatırlar bazı arkadaşlar, bende 5500 km deyken aldım 22 nisanda aracı antalya dan istanbula getirdim. şimdi 7000 km yi devirdi. antalya istanbul yolu üzerinde sürekli basarak geldim. şehirler arası 7.2 lt yakmıştı. hız ortalaması 85 görünüyordu ama ben sürekli 160 civarı ile geldim aşşa inmedim doğrusu.. 195 ve 190 larımda vardı.
    Aracı sahbinden aldığımda 9.6 ydı yakıt ortalaması.. biraz ürkmüştüm zira benim i30 tam otomatikti oda, 7.5 -8 arasıydı şehir içi.
    Neyse, bor u koydum motora 700 km geldim.. gelir gelmezde bor otomatik şanzıman katkısını koyu verdim hoop..
    bor lardan mıdır bilemem ki motor sanmam, daha 1500 de, 3000 den sonra faidesi görünür derler hep, şanzımana koyduğum bor etkisini göstermiştir o ayrı, bugün fulledim, dibine kadar getirdim, 7.54 şehir içi.. üstelik arada köklediğimde oldu.. köprğ trafiği vs.. bence ii.. hemde oldukça ii..
    tam otomatik bir araç için.. bundan sonra 2 depo daha koyarım sonra ki yani 4 üncü depoda daha da düşmesini bekliyorum..
    ama kural belli, çok basmican, arada acaip yumuşak kullancan.. bu kurala uyarsan yakıtı normal bence.. hele hele düz vites şehir içinde, gerçi arada bastım demiş arkadaşımız, 6.5 ise otomatiğe laf yok.. zeten bizim şirket aracı ford focus station wagon da 6.2 -6.5 arası gidip geliyor..

yalnız sölemeden edemicem, benim aracım çok yakışıklı valla.. bakan bi daa bakıo, bende her geçen daha bi fazla bağlanıyorum kendilerine..

hele benim oğlan.. i30 da severdi ama ondan inerdi son durağa geldiğimizde.. şimdi inmio, gezdir gezdir die barıo.. kalkmıo bebek koltuğundan, sökemiyorum kemer,i tokatlıo valla kafamı surarımı..her gittiğimiz yerde son bi ki tur daha atıp öle indiriom valla.. yandık ii mi

• anladım.. çok saol bilgi için.. gidip bi bakim en kısa zamanda
  • Arkadaşlar Selam,
    Bugün rot balans ustama gittim. Hiç bir derdim yoktu ama yinede gittim. aracın altını inceledik. usta hmm ladı hoommm ladı inceledi. birlikte inceledik.. sonra bi ara ben çıktım aracn altından, baktım o şangır şungur bişiler yapıo.. baya bi sürdü.. noldu ustam sorun mu buldun dedim.. yooo dedi. aracın alttı tek kelime ile başarılı yapılmış dedi.. golf ile aynı.. bmw, audi tarzı.. arka tekerler bağımsız, yetmiyormuş gibi rot ayarı koymuşlar arka tekerlere dedi.. çok sıkı yapmışlar, ben biraz gevşettim, daha iyi olacak dedi.. anlamadım.. umrumda da deil.. çok güvenirim kendisine.. sonra önlerde de biraz çalıştı.. kesinlikle golf benzeri, kopyalamışlar teknolojiyi muhtemelen dedi.. ama kusursuz.. zira altına pütür atmışlar, hatta plastik korumaların altında da pütür var, golfte bu yok dedi.. sadece egzos un geçtiği yerlerde pütür yok, riskli olur sıcak çünkü, ama onun dışına aracın altını korumaya almışlar extra pütürlemene gerek yok dedi.. hatta öncesinde pütürü sen mü attın diye sormuştu. tabi ben atmadım..
    sonra beğendim başarılı dedi. aracın içinide inceledi.. beğendi.. onun elinden geçen araçların haddi hesabı yok.. en lüksünden en eskisine ve klasiğine kadar.. yorum onun benim değil..
    bu arada bana bu aracı yoldan çıkaramazsın, 195 le giderken şerit değiştirmenin sebebi ile virajlara iyi oturması bağımsız süsbansiyonlar ve özellikle 4 bağımsız rot ayarı olmasından dedi.. yani her teker yola yol durumuna göre tam oturuyor.. vsc esc vs.. gibi özellliklerle de bu pekişiyor..
    sonra yola çıktım.. 120 ye ulaşamadım pek ama sanki daha bi düz gidio gibi geldi, bilemedim tabii.. banada öyle gelmiş olabilir

ama şu bi gerçek, bu kalitede bu özellikte alman malı isterseniz, 70-80 bini gözden çıkaracaksınız..

Herkese ii h.sonları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer Loop -- 11 Mayıs 2013; 16:55:23 >

• quote:

Arkadaşlar Selam,
    Bugün rot balans ustama gittim. Hiç bir derdim yoktu ama yinede gittim. aracın altını inceledik. usta hmm ladı hoommm ladı inceledi. birlikte inceledik.. sonra bi ara ben çıktım aracn altından, baktım o şangır şungur bişiler yapıo.. baya bi sürdü.. noldu ustam sorun mu buldun dedim.. yooo dedi. aracın alttı tek kelime ile başarılı yapılmış dedi.. golf ile aynı.. bmw, audi tarzı.. arka tekerler bağımsız, yetmiyormuş gibi rot ayarı koymuşlar arka tekerlere dedi.. çok sıkı yapmışlar, ben biraz gevşettim, daha iyi olacak dedi.. anlamadım.. umrumda da deil.. çok güvenirim kendisine.. sonra önlerde de biraz çalıştı.. kesinlikle golf benzeri, kopyalamışlar teknolojiyi muhtemelen dedi.. ama kusursuz.. zira altına pütür atmışlar, hatta plastik korumaların altında da pütür var, golfte bu yok dedi.. sadece egzos un geçtiği yerlerde pütür yok, riskli olur sıcak çünkü, ama onun dışına aracın altını korumaya almışlar extra pütürlemene gerek yok dedi.. hatta öncesinde pütürü sen mü attın diye sormuştu. tabi ben atmadım..
    sonra beğendim başarılı dedi. aracın içinide inceledi.. beğendi.. onun elinden geçen araçların haddi hesabı yok.. en lüksünden en eskisine ve klasiğine kadar.. yorum onun benim değil..
    bu arada bana bu aracı yoldan çıkaramazsın, 195 le giderken şerit değiştirmenin sebebi ile virajlara iyi oturması bağımsız süsbansiyonlar ve özellikle 4 bağımsız rot ayarı olmasından dedi.. yani her teker yola yol durumuna göre tam oturuyor.. vsc esc vs.. gibi özellliklerle de bu pekişiyor..
    sonra yola çıktım.. 120 ye ulaşamadım pek ama sanki daha bi düz gidio gibi geldi, bilemedim tabii.. banada öyle gelmiş olabilir

ama şu bi gerçek, bu kalitede bu özellikte alman malı isterseniz, 70-80 bini gözden çıkaracaksınız..

Herkese ii h.sonları..

Bende bu arabayı neden yoldan cıkaramıyorum diye soylenip duruyordum :)
    Bundanmış demekki :)

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.