Şimdi Ara

CES 2012 : Xerox'dan kablosuz mobil tarayıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CES 2012 : Xerox'dan kablosuz mobil tarayıcı





     

    Elektronik sektöründe pek çok yeniliğin öncüsü Xerox, hem taşınabilir hem de kablosuz mobil tarayıcısı Mobile Scanner ile CES fuarında ziyaretçilerin karşısına çıktı.



    Piyasada taşınabilir formatta pek çok yazıcı ve tarayıcı ürünü mevcut. Ancak Xerox firması patenti Eye-fi firmasına ait kablosuz yongaya sahip Eye-Fi hafıza kartı ile taramalarınızı anında masaüstü veya mobil cihazınıza aktararak kablo derdini ortadan kaldırıyor.



    Eye-Fi teknolojisi kameranızdaki fotoğrafları çevrimiçi hedeflere veya diğer cihazlara anında kablosuz olarak gönderebilmenizi sağlayan bir teknoloji. Xerox bu teknolojiden ürünlerinde tam olarak faydalanmayı planlıyor.



    Xerox mobil tarayıcı ile birlikte harici bir batarya ve şarj adaptörü ile Eye-Fi hafıza kartı da sunuluyor. 5cm x 6.5cm x 26cm boyutlarıyla ultra taşınabilirlik sunan tarayıcı ücretsiz mobil uygulaması ile Android veya iOS cihazınıza gönderdiği PDF veya JPG formatında belgeleri ardından PC veya bulut depolama üzerine kaydedebilmenizi de sağlıyor.



    Kullanımı da oldukça kolay olan tarayıcıya belgeyi koyduktan sonra patentli AutoLaunch teknolojisi tarama butonuna basmanızla anında algılıyor ve seçtiğiniz formatta JPG veya çok sayfalı PDF olarak yayınlıyor.



    Xerox Mobile Scanner ABD'de tüm perakendecilerde satışa sunuldu ve fiyatı 249.00$. Ayrıca CES fuarındaki standında da incelemek mümkün.








  • oo XEROZ üretmişse zaten iyidir ve gerçekten güzel bir alete benziyor.
  • XEROX üretimişse iyidir lafı şu devir için yanlış. Bilinçli tüketici olmak için en büyük firmalara bile güvenmiyeceksiniz.

    Telefunken in tarayıcısı hem ufak hemde işlevsel. Bu çok kaba kalmış wifi olması bir avantaj değil zaten portatif bir makine istediğiniz yerde kullanabiliyorunuz kablolu olması sorun olmazdı . Telefunken olan model vatanda 160 liraydı bundan 3 yada 4 ay önce görmüştüm.
  • aman apple duymasin
  • aynen teknolojide fazla güven iyi değil özellikle teknoloji gelişmesiyle rekabet ortamı fena zaten karşılaştırmadan araştırmadan direk bir markaya bel bağlarsan çok ah keşke dersin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jehan

    aman apple duymasin

    Ne alaka ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.