Şimdi Ara

Acer Notebook Aspire 5032WXMi, AMD Turion 1.6GHz,XP Home TR 939$+KDV, pcdepo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
6.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS5032XTXH

-ATI Radeon® XPRESS 200M chipset
    -AMD TURION™ 64bit ML-30 işlemci (1.6GHz / 1MB / 400MHz) (35W)
    -14.1™ WXGA Acer CrystalBrite TFT LCD, 1280x800 çözünürlük, 16.7 milyon renk
    -128MB ATI Mobility Radeon 200M PCI Express paylaşımlı ekran kartı
    -512MB (2*256) DDR-I 333MHz (maksimum 2048MB, 2 adet bellek yuvası ile)
    -80GB Ultra ATA 100
    -DVD Dual Double Layer (DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, CD-RW, DL DVD+R)
    -MS Sound uyumlu S/PDIF ses sistemi, bütünleşik STEREO hoparlör ve mikrofon
    -Entegre 56K ITU V.92 data/faks modem, Wake-on-Ring
    Entegre 10/100 Mbps fast ethernet, Wake-on-LAN
    Entegre Acer InviLink? 802.11b/g WLAN kablosuz ağ desteği, Wi-Fi

-6 cell Li-Ion pil; 3-pin 65W AC adaptör

939$+kdv

Yorum yapanlardan birisi ekran karti x300 demis dogru mu bilmiyorum.
    Ses karti AC97 mi yoksa iyi birsey mi ona bakmak lazim.
    Onun dsinda fiyat acisindan iyi geldi bana siz ne dersiniz?

Forumda ve baska yerlerde sorun yasayan arkadaslar zannedersem Acer'in Sempron CPU kullanan modellerinde sorun yasiyorlardi.

• Bende batarya olayına kafayı taktıydım..şöle 4-5 saat olsadı pekseldi mobilite lazım bana
  • psdepo nun fiyatına aldanmamak lazım. piyasadaki diğer firmalardan genelde 50 -100 $ daha ucuz gözüküolar ama dolar kurunu yüksek tuttukları için ytl ye çevirince hiç bir fark kalmıo. dikkatli olmak lazım. fiyat aynı oldukdan sonra da makinayı görerek almayı tercih ederim.
    benzer bir durum şu anda hp pavlion 975ea lar içinde geçerli. makimeyi dolar olarak piyasadan 55$ ucuza satıolar ama ytl çevirince fiyat aynı.
  • 939 x 1.18 (kdv) x 1.335 (dolar) = 1479 YTL faln ediyor. Linkte de 1.494 YTL diyor. Vatan 1.335 diyor kura oradan hesapladim, asa yukari ayni gibi zannedersem.

Bi de Acer'in sitesinde 9 cell batarya faln da satiyoruz gibi bisey vardi yanns hatirlamiyorsam aksesuar olarak.
  • uzun vadede düşünürsen ddr 2 olan bir model almanda fayda var
  • Hocam CPU degismeden nasil bagliyacaz onu?

P.Bell R3451 almayi dusunuyordum, Vatanda kalmamis (%8 zavazingosundan oradan alacaktim).
    PCdepo World'e 6 taksit yapiyor, Vatan en azindan 8 taksit yapiyordu.

Bunlar disnda alet ile sorun yasayan okuyan faln var mi?
  • Ati x200 chipseti x300 grafik çekirdeğini barındırıyor...Paylaşımlı olarak tabiki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACER TravelMate p4 2.800GHZ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikp

psdepo nun fiyatına aldanmamak lazım. piyasadaki diğer firmalardan genelde 50 -100 $ daha ucuz gözüküolar ama dolar kurunu yüksek tuttukları için ytl ye çevirince hiç bir fark kalmıo. dikkatli olmak lazım. fiyat aynı oldukdan sonra da makinayı görerek almayı tercih ederim.
    benzer bir durum şu anda hp pavlion 975ea lar içinde geçerli. makimeyi dolar olarak piyasadan 55$ ucuza satıolar ama ytl çevirince fiyat aynı.

Haklısın arkadaşım bariz diğer firmalardan daha fazla kur uyguluyorlar, mesaj attım farklı firmaların ve merkez bankasının kurlarını ekledim ve dedim ki neden arada bu kadar dağlar var?Ucuz satmanızın bi anlamı yok? Bu hafta attığım diğer dört mesaj gibi bu mesaja da cevap gelmedi ve emini gelmez de..Böyle işte bu kadar ülkemizin müşteriye saygısı birini överiz ama onun da bi eksiği olur..En iyisi gidip görüp pazarlığını yapıp doğru dürüst iletişim kurup almak..Bunu kısmen yapıyor olsalar da pcdepo nun varlığı sanırım en çok anadolu daki arkadaşlara yarıyor, ucuz kolay ulaşım, güvenli ödeme ama müsteri desteği işlerine gelince var..olmadı..Bu arada x300 bilgisini ekleyen benim pcdepo ya..aman sorup soruşturmadan sövmeyin toplum hizmeti yapıyoruz:) 9 hücreli pili de açıkladım..ACER a resmi mesaj atmanız gerekiyor piyasada bulamazssınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 31 Ocak 2006 0:55:42 >

• Hocam gerce topic acilmis ben goremedim de szan gibi atladim hemen o ayri.
    1494'e satiyorlar. Vatanin 1.335 kurundan faln cok fazla degil yani,
    Hani ciddi sorun yasayan faln var mi acaba, Acer Sempronlarda isinma, fan sesi, tikirti, wi-fi cekmemesi gibi sorunlar okudum. Servis vs. faln gitmis gelmis, en sonunda degistirmis (3005 wlmi).

Olacagina pek ihtimal vermiyorum da benzer sorun vs. faln var mi yani. P.Bell R3451 almayi dusunuyordum, uygun fiyatli pek biyerde kalmamis. Sonra bunu gordum, ozellikleri acisindan (ekran bi 14.1 o kadar) P. Bell'den az biraz daha iyi (x300 ve dvd-rw). En gec 15 gune kadar bi alet satin almam gerekiyor.
  • yook kurları yuksek degılkı daha ucuza yok zannedersem
  • 929$+kdv(1478ytl)ye cekmisler fiyatları
    bide taksit seceneklerini arttirsalar
  • Az once baktim 919'a cekmisler simdide :P
    1462 YTL
    World'e faln 6 taksit.
  • bundan aşağıda daha düşmez herhalde
  • Bu fiyati ile, P.Bell R3451'e bence sıkı bir rakip. Ayin 7'sine kadar biraz daha asagi duserse yada fiyatlarda degisim olmaz ise kesin almayi dusunuyorum (kardesime alicam bunu ama adam akilli test ederim, tabi o zmana kadar diger arkadaslar da almis olur karsilastirma sansi olur)
  • acer daha iyidir
  • acer daha iyi bir seçim olur p. bell i hiç sevmedim
  • Yahu bi test yapan yok mu hala, biri bi oyun faln kursunda takilmiyor faln diyecegeine kac fps veriyor default olarak onu yazsin, alacam kac gundur ya daha iyi bi fiyat/perf. orani olan bisey bulur muyum, ya biraz daha paraya kiyip daha iyi bi ekran kartli bisey mi alsam diyorum.

Yokmu Q3, CS, UT vs. faln bisey kurup timedemo yapan.
    3dmark 2001 se de olur.
  • peşin fiyatına 15 taksit yapmaya başlamışlar hal böyle iken ramde ilave ettirip 15 e böldürebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: acer

peşin fiyatına 15 taksit yapmaya başlamışlar hal böyle iken ramde ilave ettirip 15 e böldürebilirsin

hangi firma acaba 15 bölen...?
  • pcdepo ya bak üste komple banner yapmışlar kocaman

quote:

Orjinalden alıntı: G774

quote:

Orjinalden alıntı: acer

peşin fiyatına 15 taksit yapmaya başlamışlar hal böyle iken ramde ilave ettirip 15 e böldürebilirsin

hangi firma acaba 15 bölen...?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.