Şimdi Ara

(Son indirim => 925 TL / Foto Eklendi) SEIKO VELATURA SRH006 ROSE GOLD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar,

Saatimin orijinal olduğunu ısrarla belirtmeyeceğim, zira her ne kadar Velatura'nın pek çok sahtesi ortalıkta dolaşsa da altın-bakır karışımı kaplama olanına en azından ben denk gelmedim. Hele ki 3-5 kuruş para için kul hakkını boynuma geçirerek Rabbimin huzuruna varmaktan yine O'na sığınırım. Burada ve çeşitli alışveriş sitelerinde referanslarım da mevcuttur. Yerim yurdum bellidir. Çalıştığım devlet kurumunun açık adresini ve telefonunu yazabilirim, teyit edebilirsiniz. Bundan daha da açık bir çek olmaz diye düşünüyorum.

İspatlayabileceğim bir fatura elimde mevcut değil malesef, çünkü ben de ikinci el olarak satın aldım. Saatin 3 yıldır kullanıldığını duyduğumda inanamamıştım çünkü ilk sahibi gerçekten çok ama çok temiz kullanmış. Ben 2-3 aydır kolumda taşıyorum. Ayrıca bir saatim daha olduğundan sürekli kullanılmadı. Dolayısıyla sizi temin ederim, sıfır ayarında bir saate sahip olacaksınız. Kılcal çizikler yok mu, tabi ki var. Ancak kasanın yapısı gereği ancak çok yakından ve sert ışık altında baktığınızda bunları görebilirsiniz. Aksi takdirde göze batan EN UFAK bir sıkıntısı yok. Kaplamada veya kasanın herhangi bir yerinde KESİNLİKLE deformasyon yok. Cam zaten safir kristalden, çizilmesi neredeyse imkansız. Silikon kayışında yine hiçbir sıkıntı yok, tokası sapasağlam.

Aşağıda teknik özelliklerini gördüğünüzde şaşırmayın. :) Zira kasası kurma kolu hariç 43,5 mm. Ancak ben ince bileklere sahip olmama rağmen emin olun hiç sırıtmadı, bilakis gayet çekici ve güzel bir aksesuar olarak kendini belli ediyor. ;)

Saatin kutusu, içindeki yastığıyla birlikte mevcut. :D Bir de saatin kendisi var. Kendimce detaylı fotoğraflarını çektim aslında. Dileyene anında gönderebilirim, ancak buraya yüklemek biraz mesele, bir türlü forumlara fotoğraf yüklemeyi zaten beceremiyorum.

Dileyen kişiye komisyon farkıyla taksit yahut olası bir güvensizlik durumunda, muhtelif alışveriş sitelerinde GET ilanı açabilirim.

Arkadaşlar fotoğraflar için yeni link aşağıda:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-seiko-velatura-srh006-rose-gold-73433380/detay/

Satışının halen aciliyet arz ettiğini hatırlatır, ölü fiyatına tekliflerle gelmemek koşuluyla pazarlığa açık olduğumu belirtmek isterim.

FİYAT: 925 TL

Teknik Özellikler:

Kalibre: 5D44
    Kinetic Direct Drive
    Bakır Kaplama
    Elle kurulabilme özelliği
    43,5 mm Kasa Çapı
    13 mm Kalınlık
    132 Gram
    Tarih ve Gün Göstergesi
    Paslanmaz çelik kasa
    100 metre su geçirmez
    Safir Çizilmez Cam
    Silikon Kordon
    Kilitli toka
    Vidalı arka kapak

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom36 -- 12 Şubat 2012; 15:22:19 >

• saat çok güzel fakat fiyat biraz pahalı gibi geldi bana. bendede srh005 modeli var. kinetic seiko'ların sahtesi yok diye biliyorum.

Mekanizma "kinetic direct drive" olduğu için 3,5 yaşında olması çok fazla önem arz etmiyor. Seiko, ben ve benim gibi binlerce insanın güvenini bu bakımdan kazanmıştır. Üstelik saatin kondüsyonu konusunda her daim sözümün arkasındayım. Gerçekten ilk günkü gibi... Solma, aşınma, yıpranma, vuruk, kırık kesinlikle yok. Fiyatı yüksek tutmamdaki en büyük nedenlerden biri budur. Yoksa kırık dökük bir şey olsa ben zaten utanırdım bu fiyatı yazmaya ve öyle bir saati elimden çıkarabilmek adına oldukça düşük bir miktardan satardım. Eğer GET ile alınırsa (komisyon olayını bir kenara koyarsak), alan kişi saat eline geçtiğinde benim söylediğimden farklı bir şey bulursa zaten onayı vermeyecektir ve ben de tüm kargo ücretini karşılayacağımı taahhüt ederim.

Ciddi alıcı olan arkadaşlarla pazarlığa açığım. Maddi durumlarına ve ciddiyetlerine bağlı olarak ortak bir noktada buluşabileceğimize inanıyorum.

• vermiş olduğunuz sahibindene ait link arızalı sanırım,sayfa hata veriyor
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.