Şimdi Ara

Yeni Ford Mondeo(Fusion)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
213
Cevap
1
Favori
24.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ford'un D segmentindeki temsilcisi Mondeo yenilenen yüzüyle karşımızda. Amerika'da Fusion ismiyle yollara çıkacak olan araç Avrupa pazarında Mondeo ismiyle satılacak. Otomobilin 2013 yılının başında yollara çıkması bekleniyor.

Yeni Ford Mondeo(Fusion)

Yeni Ford Mondeo(Fusion)

Yeni Ford Mondeo(Fusion)

• Uzaktan soldan gösterseler markasını sorsalar Aston Martin derim.
  • güncel kasa daha iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Uzaktan soldan gösterseler markasını sorsalar Aston Martin derim.

Aston Martin'in Ford bünyesinde olduğunu düşünürsek tasarım paslaşmalarının olması çok normal bir durum. Bir önceki nesil beklenilen ilgiyi görmeyince Ford daha elit bir görünüm planlamış olmalıki otomobil Aston Martinvari bir tasarıma sahip çokta hoşuma gitti. sportif ve lüks görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLaren64 -- 9 Ocak 2012; 11:47:59 >
  • gerek renk gerekse çizgiler açısından çok al benili olsa da ,
    boyutlar açısından istanbul-ankara gibi yoğun trafikte kullanmak sıkıntı yaratır,
    bununla beraber uzun yolda çok zevkli olacaktır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Uzaktan soldan gösterseler markasını sorsalar Aston Martin derim.

Aston Martin'in Ford bünyesinde olduğunu düşünürsek tasarım paslaşmalarının olması çok normal bir durum. Bir önceki nesil beklenilen ilgiyi görmeyince Ford daha elit bir görünüm planlamış olmalıki otomobil Aston Martinvari bir tasarıma sahip çokta hoşuma gitti. sportif ve lüks görünüyor.

Aracın makyajsız kasasıda gayet güzel bu kasada başarılı olmuş özellikle iç görünümümü harika beni benden aldı (benim gibi sadelik sevenler için)

Ayrıca Aston martin'in Ford bünyesinde olduğunu bilmiyordum bilgilendirdiğiniz için teşşekkürler.

• Bu fotolar bayadır gezinmeye başladı nette.Kaynak varmı acaba hocam ?

Araç 10 numara bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Toyota Yaris 2012
    13 yıl önce açıldı
    Ford fusion turbo
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önde Aston Martin çizgilerine benzer çizgiler kullanılmış yan profil ise jaguar çizgilerini anımsattı bana çok şık bir araç çıkmış ortaya çok beğendim.
  • 1,6 TDi ile gelecekse...Yazın beni sıraya

Varsın az yaksın az kaçsın
  • Koca koca amerikan araçları varken bu araç amerikada satmaz.
  • Bu resim tahmini mi yoksa resmi olarak yeni Ford Mondeo tanıltıldı mı?

Bu arada araç mükemmel olmuş bence.
  • DB9 çakması olmuş, ben beğendim.
  • Uzun zamandır bu kadar güzel araba görmemiştim.
    İnş. böyle gelir.
    Şimdiki kasaya göre süper.
    İçi dışı çok şık olmuş.
  • Sol yanından bakınca bu aracın burnu bir tek banamı Mitsubishi Lancer'ı hatırlattı?? Ama güçlü bir duruşu var ben evet diyorum, tutar bu Mondeo.
  • Eğer böyle çıkacaksa çok iyi bir yerde 1.6 200 hp lik motorla geleceğini okumuştum sanki hybrid versiyonla karışık 1.6 turbo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

gerek renk gerekse çizgiler açısından çok al benili olsa da ,
    boyutlar açısından istanbul-ankara gibi yoğun trafikte kullanmak sıkıntı yaratır,

bu kanıya nereden vardınız ?
    güncel kasa passat=4769 mm
    güncel kasa mondeo=4850 mm
    güncel kasa latitute=4897 mm
    güncel kasa suberp=4833 mm
    güncel kasa 508=4792 mm

bu araçlar gayet güzel ankara-istanbul trafiğinde yol alabilirken gelecek olan mondeoda neden sıkıntı olsun. çok merak ettim.
    uzun yolda sizinle hemfikir mutlaka zevkli olacaktır fakat şehir içinde de bir o kadar zevkli kullanımı olacağını düşünmekteyim.
    bu aracı trafikte görsem inerim kendi aracımdan arabayı her gördüğümde detaylı inceleme yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

gerek renk gerekse çizgiler açısından çok al benili olsa da ,

bu kanıya nereden vardınız ?
    güncel kasa passat=4769 mm
    güncel kasa mondeo=4850 mm
    güncel kasa latitute=4897 mm
    güncel kasa suberp=4833 mm
    güncel kasa 508=4792 mm

bu araçlar gayet güzel ankara-istanbul trafiğinde yol alabilirken gelecek olan mondeoda neden sıkıntı olsun. çok merak ettim.
    uzun yolda sizinle hemfikir mutlaka zevkli olacaktır fakat şehir içinde de bir o kadar zevkli kullanımı olacağını düşünmekteyim.
    bu aracı trafikte görsem inerim kendi aracımdan arabayı her gördüğümde detaylı inceleme yaparım

Oradaki yorumum eksik kalmış....

Şöyle yazayım tam olsun: "D" sınıfı araçları genel olarak istanbul-ankara gibi yoğun trafikte kullanmak sıkıntı yaratır.

Sıkıntı yaratmaktan kasıt; dar sokaklarda kullanım ve park etme konusunda yer bulma güçlüğü yoksa rahatlık açısından zaten çok iyidir eminim.

bende geçmiş dönemde ghia bir mondeo almak üzereyken fiyatda anlaşamamıştım.

• Passat'a ciddi anlamda rakip olur artık Mondeo. Aracın içide çok hoş olmuş Mondeo yeniden radarına girecektir bir çok kişinin. Yol tutuş konfor zaten Mondeo'nun hep elinde olan birşeydi şimdi Aston Martin'e benzer tasarımıyla gerçekten cezbedici duruyor özellikle canlı gördüğümüzde daha da çok hoşumuza gideceğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.