Şimdi Ara

1000-2000 TL ARASI VİDEO KAMERA ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1000-2500 tl arası full hd,karanlıkta iyi çekim yapabilen ve uzun pil ömrü olan bir video kamera arıyorum.Önerisi olan varmı?

• Canon LEGRIA HF M36
  • Merhaba. Canon'un Legria modelleri, sabitken oldukça güzel çekimler yapabiliyor; ancak kamerayı hareket halinde kullanırsanız (yürürken, hızlı dönüşlerde...) görüntü kaymasıyla karşılaşabiliyorsunuz. Üstelik hiç de azımsanmayacak bir kayma. Ben de hemen hemen aynı fiyat aralığında bir kamera arıyorum. Hemen herkes farklı bir model önerse de Panasonic'in modellerinin fiyat/performans açısından oldukça iyi olduğu kanısı hakim. Yine de titreşim duyarlılığı konusunda net bir yorum ya da değerlendirmeye rastlamadım. Bilgilerini paylaşan olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
  • Canon en iyisi.
  • Handy camlarda Sony ve Panasonic Canona göre daha başarılı en azından şimdiye kadar karşılaştığım örneklerde
  • panasonic de tavsiye de bulunacaginiz bir model var mi? teknosada panasonic in 800 1000 tl arasinda modelleri var tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

panasonic de tavsiye de bulunacaginiz bir model var mi? teknosada panasonic in 800 1000 tl arasinda modelleri var tavsiye edermisiniz?

sd90
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max. 800 TL Telefon Önerisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Uzun zamandır yaptığım araştırmalar sonucunda 1 ay kadar önce Panasonic HDC-SD90'ıma kavuştum. Bilinen bir elektronik mağazasında 999 TL'ye bulmak mümkün; ancak diğer pek çok yerde fiyatı 1300-1500 TL arasında değişiyor. Tavsiyem sabırla beklenmesi ve kampanya yakalandığı anda kaçırılmaması. Kameradan oldukça memnunum. Renkli gece çekimi ve görüntü sabitleme konusunda başarılı. Buna rağmen, henüz kameranın sınırlarını zorlayacak vaktim olmadı. Forumda bana yardımcı olan MaDMaxiBo ve inzu'ya teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.