Şimdi Ara

SATILIK AUDİO TECHNİCA CK303M KULAKİÇİ KULAKLIK 40 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
6
Favori
16.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

*Merhaba Arkadaşlar

Elime sınırlı sayıda audio technica ath-ck303m modelinden geldi , siyah , beyaz ve gri olmak üzere 3 renktir , kulaklık sıfır kutusundadır , kutu içerisinden taşıma çantası ve yedek silikonları çıkmaktadır , kulaklığın midd ve tizzleri dengeli olup bassları orta seviyededir , kendi fiyat aralığındaki diğer marka kulaklıklar gibi ses kumlu puslu perdeli değildir vokaller net ve temizdir en güzel yanlarından biri de budur , kulaklık halen amazon da 20 dolara satılmaktadır , benim fiyatım ise 40 tl dir , bu fiyata kaçırmamanızı birer tane de yedek almanızı tavsiye ederim.

* Kulaklıklar yurtici kargo ile her hafta pazartesi gunu toplu olarak kargo yapılacaktır.Kargo aliciya aittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaughter74 -- 4 Ocak 2018; 19:53:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cks 90 ı kullanmış, hatta yakın zamana kadar da bir miktar satmış biri olarak şöyle bir öneri de bulunabilirim; dilerseniz buluşalım, kulaklığı deneyeyim.
    Eğer dediğiniz gibi orjinalse bir tane alayım. Hem buradan almayı düşünüp kafasında soru işareti olan arkadaşlar varsa onlara da yardımcı olmuş olurum.

Siz bilirsiniz tabii. İyi satışlar.
  • tabiki herzaman buluşabiliriz ankarada pm attım size yer konusunda karar verelim ilginize teşekkürler....

• Arkadaşlar, Orçun Bey le buluştuk. Kulaklığı denedim, aldım, almayı düşünen arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirler.

Orçun Bey de bu konularda en az benim kadar bilgili/meraklı bir kişi zaten, sattığı ürüne benim referans olmama da ihtiyacı yok.
    Sadece almayı düşünen arkadaşlara bilgi/referans olması açısından yazıyorum bunları.
  • Orçun kardesimden 1 adet cks 90 ve fiio e3 aldım.gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.hem ilgili hem bilgilidir.Hayirli satışlar dilerim kardesim.
  • cks90 için pm atıldı...
  • pm cevaplandırıldı ilginize teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum herşey iyi güzelde neden tek uçla geliyor cks90 kulağımıza uymazsa napıcaz:S
  • Orçun kardeşimden sipariş ettiğim cks90'ım ertesi gün (yani bugün)elime ulaştı.

sennheiser cx 200 street II'den sonra muhteşem bir sonuç diyebilirim (ki daha burn in süreci malum)

elbette bu noktada daha önce kullandığım creative zen stone plus mp3 çalardan cowon c2'ye geçmem de etkili ama şunu diyebilirim, ağzım açık kaldı :)

kulaklık şahane arkadaşlar. hem ürüne hem de Orçun kardeşime yüzde yüz kefilim. alışveriş sürecinde sağolsun o da çok cana yakın ve ilgili davrandı. sorularımı tek tek üşenmeden içtenlikle yanıtladı.

kendisine çok çok teşekkür ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kondansatır

Orçun kardeşimden sipariş ettiğim cks90'ım ertesi gün (yani bugün)elime ulaştı.

sennheiser cx 200 street II'den sonra muhteşem bir sonuç diyebilirim (ki daha burn in süreci malum)

elbette bu noktada daha önce kullandığım creative zen stone plus mp3 çalardan cowon c2'ye geçmem de etkili ama şunu diyebilirim, ağzım açık kaldı :)

kulaklık şahane arkadaşlar. hem ürüne hem de Orçun kardeşime yüzde yüz kefilim. alışveriş sürecinde sağolsun o da çok cana yakın ve ilgili davrandı. sorularımı tek tek üşenmeden içtenlikle yanıtladı.

dostum sadece üzerindeki silikonlar varmış. Kulağına oturdumu. 3 boy halinde gelse daha iyi olmazmıydı. Birde cx200 ün uçları uymuyor değilmi kulaklığa. Bende vibe 2 ve cx300 ün adaptörleri var acaba uyarmı dedim. Çekinceliyim kulağıma uymazsa paranın boşa gidebileceğinden. Eğer kendine has uçlarsa temin etme şansımızda yok gibi. Tek sorun bu

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: kondansatır

Orçun kardeşimden sipariş ettiğim cks90'ım ertesi gün (yani bugün)elime ulaştı.

dostum sadece üzerindeki silikonlar varmış. Kulağına oturdumu. 3 boy halinde gelse daha iyi olmazmıydı. Birde cx200 ün uçları uymuyor değilmi kulaklığa. Bende vibe 2 ve cx300 ün adaptörleri var acaba uyarmı dedim. Çekinceliyim kulağıma uymazsa paranın boşa gidebileceğinden. Eğer kendine has uçlarsa temin etme şansımızda yok gibi. Tek sorun bu

dostum üzerinde gelen silikon orta-küçük boy. dolayısıyla benim kulağıma cuk oturdu. sorun yaşamadım. bu arada bende de cx 200 vardı. ve bir sürü yedek ucum mevcuttu. denedim, oldu ama çok sağlam durmuyor. en küçük darbede düşecekmiş gibi eğreti takıldı. ben de kendi silikonlarını geri taktım ve öyle kullanıyorum.

• pm
  • sennheiser cx 400 II den sonra nasıl olur bu kulaklık? aynı sınıf gibi sanırım.
  • pm cevaplandırıldı ilginize teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: kronik

sennheiser cx 400 II den sonra nasıl olur bu kulaklık? aynı sınıf gibi sanırım.

Merhabalar sennheiser cx 400 II den sonra daha doygun şiddetli basslara ve daha geniş bir sahneye sahip olabilirsiniz cks90 ile sevgiler...

• Arkadaşlar merhaba en geç 10 gün içinde kulaklıklar geliyor , ayırtmak isteyenler pm den iletişime geçebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaughter74 -- 17 Ocak 2012; 1:20:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slaughter06

Arkadaşlar merhaba en geç 10 gün içinde kulaklıklar geliyor , ayırtmak isteyenler pm den iletişime geçebilirler.

gelsin artık zaten fiio e17 yola çıktı yetişsin bari kulaklıkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 17 Ocak 2012; 10:54:43 >
  • Merhaba,
    Beats tour, cks90 ya da M4 ten birini alacagim, cok kararsiz kaldim. Hangisini tercih etmeliyim sizce?
  • Merhabalar cks 90 bass ağırlıklı bir kulaklık aradığınız özellik doygun ve güzel bir bass ise kesinlikle tercih etmelisiniz.Marka olarak bakılırsa zaten diğer markalardan kulakiçi konusunda bir adım önde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim teşekkürler...

• bende su silikon olayına takıldım yoksa alıcam,orjinal bir bu tarz kulaklıkta 3 çeşit silikon cıkmazmı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.