Şimdi Ara

Apple Mart ayında iPad 3, Ekim ayında iPad 4 modelini piyasaya sürebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
12.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple Mart ayında iPad 3, Ekim ayında iPad 4 modelini piyasaya sürebilir






    Apple'ın Mart ayında tanıtması beklenen yeni iPad modeli için son dönemlerde pek çok iddia ortaya atılıyor. Farklı kaynaklardan gelen iddialar birbirini tutmasa da genelde Asyalı tedarik zinciri firmaların nabzını tutan DigiTimes bu iddiaların kaynağını oluşturuyor. Aksi görüşler olsa da site halen Apple'ın iki farklı iPad modelini 2012 yılında piyasaya süreceğinde ısrarcı.




    Tayvanlı bileşen tedarikçisi kaynaklarına dayanarak haber yapan siteye göre iPad 3 Full HD ekranla Mart ayında piyasada olacak. 1536 x 2048 piksel çözünürlüğündeki ekran daha uzun kullanım süresi sunan batarya ile desteklenirken diğer donanım özelliklerinde göze çarpan bir değişiklik olmayacağı belirtiliyor. 




    iPad 3'ün çıkışı iPad 2 fiyatlarını 399$'a düşüreceğinden Apple büyük bir avantaj elde edecek. Özellikle 300$-400$ aralığına konumlanan Sony, Motorola ve Samsung gibi devlerin tabletlerini rekabetin dışına itecek.




    2012 ilk yarısında Google'ın da kendi tabletiyle piyasaya girmesi pazarı ısıtacak. Ancak asıl rekabet Windows 8 ve Intel Clover Trail platformunun beklendiği 2012 ikinci yarısında iPad 4'ün piyasaya girişiyle yaşanacak. 




    9.7 inçlik iPad 4 gelişmiş donanım özellikleriyle piyasadaki diğer rakipleriyle sıkı bir rekabete girecek.




    Mart ayına yakınlaştıkça gittikçe yoğunlaşan yeni iPad dedikoduları ne kadar gerçeği yansıtıyor bilemiyoruz. Ancak yeni iPad modelinde A6 işlemci ve Full HD ekran olması gerektiğini tüm otoriteler ısrarla belirtiyor. Ayrıca yeni iPad modeli çıktığında iPad 2 modelinin fiyatının indirime girmesi kaçınılmaz. Ancak iPhone 4S çıkışından sonra çok yüksek miktarlarda iPhone 4 modeli satılmamıştı. iPad 2'de de aynı süreç yaşanacaktır.

     









  • Yemeyin bizi. Martta iPad 3, Ekim'de iPad 4 çıkacakmış. Sırf haber olsun diye de işkembeden sallanmaz ki. Seneye Şubat-Mart gibi de iPad 4 çıkar. Son zamanlarda sırf laf olsun, sayfa dolsun diye çok fazla yalan yanlış haber yapmaya başladınız.
  • 1536 x 2048 full hd den fazla değil mi bu çözünürlük :)

    güzel gelişme
  • Tanıtabilir sürülebilir yapabilir
  • Tek kelimeyle : YALAN...
  • milemilirmiş ama milemilemilirmişte oyle iste.
  • ipad3 ün ardından 4'ün çıkacağına pek inanmıyorum.
    ipad 2'yi alıp, yüksek çözünürlü ekran eklerler, kameraları iyileştirirler, al sana ipad 3 diye piyasaya sürerler.
    bence apple tıkandı, iphone 5 ve ipad 3 ürünlerini nasıl tasarlayacakları konusunda kararsızlar.
  • Yakın zamanda iPad 2'den daha üstün bir iPad modeli çıksın, başka birşey istemiyorum.
  • Valla guzel olur... Android veya Windows 8 li tabletlerin de citasini yukseltir... Artik Aple urunleri disinda da Retina Ekran li tabletlere ihtiyac var...

    Acer full hd li modeli resmi olarak dogrulandi ve cikmak uzere... Darisi Samsung Htc Lenovo vs.
  • Şimdi aldığımız bir bilgiye göre, aç tavuk kendini arpa ambarında sanabilirmiş.
  • Adamlar yabancı kaynaklardaki söylentileri yazıyorlar kafalarından uydurmuyorlar ki yorum yazarken dikkat edelim lütfen arkadaşlar....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myhotyro

    Yemeyin bizi. Martta iPad 3, Ekim'de iPad 4 çıkacakmış. Sırf haber olsun diye de işkembeden sallanmaz ki. Seneye Şubat-Mart gibi de iPad 4 çıkar. Son zamanlarda sırf laf olsun, sayfa dolsun diye çok fazla yalan yanlış haber yapmaya başladınız.

    bu yazıya sonuna kadar katılıyorum
  • Her duyulan haber de yazılmaz ki! Eğer haberin doğru olduğuna yürekten inanıyorsan kaynağını da belirt de biz de görelim. Açıkcası DonanımHaber gün geçtikce kötüye gidiyor benim gözümde. Cep telefonu ve Apple haber sitesi oldu gitti...
  • bu apple tarafından bilinçli yapılan birşey yani ortada hiçbirşey yokken dedikodularla hem gündemde kalıyorlar hem de tekrar tekrar reklam yapıyorlar sonunda noluyor koca bir hüsran... aklı olan varsa böyle dedikodulara umut bağlayıp da hayal kurmasın bunca habere rağmen apple gider bir iki ufak eklemeyle aynı standart çözünürlükte ipadi piyasaya sürerse hiç şaşmam çünkü adamların kimseye eyvallahı yok resmen ne yaparsa yapsınlar ürünlerinin satacağından eminler ve kimseyi sallamıyorlar, eleştirilere göre kendilerini düzeltmiyorlar. insanları onca zaman bekletip dalga geçer gibi 4si piyasaya sürmeleri bunun en büyük örneği... ben açıkçası o olaydan sonra artık zerre kadar apple haberlerine itibar etmiyorum ne zaman ürün çıkar o zaman konuşulur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 6 Ocak 2012; 17:12:41 >
  • ayrıca böyle içi boş haberleri paylaşarak hiç ama hiç iyi etmiyorsunuz bence apple ile ilgili somut haber dışında hiçbir haber yayınlanmamalı bu forumda
  • Güzel haber.
  • valla yalan dolan herkez biliyoki bir model çıkaracaksın 6 ay sonra onun satışlarını düşürecek bir model daha çıkaracaksın Apple den bahsediyorum. Martta Ipad 3 çıkar eylül ekim gibide Iphone 5 çıkar.
  • haberi okumadan yorumlara geçtim. herkes benim gibi mi düşünüyor diye. bu kadar işkembeden de atılmaz ki :)
  • Daha saçma ve sallama bir haber olabilir miydi bilmiyorum.
  • Aynı sene içinde 3 ve 4 ?

    Akıl var mantık var Apple bunu daha önce hiç yapmadı, mantık ararsak zaten Apple a uygun bir politika değil.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.