Şimdi Ara

Turkcellden Gelen Reklam Mesajları!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
8.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi sorun şu.Turkcellden bana reklam mesajları geliyor.Mesela şuanda yazan mesaj şu;Murat Bozun kalamam arkadaş parçasını 3,2 tlye yüklemek ister misin?Hattınızda yeterli bakiye yoksa taksitlendirileceksiniz.M.H : 4440100
    Buna benzer hergün 10 mesaj geliyor.İşin garibi şurada.Bu mesaj mesajlar kutusuna gelmiyor.Direk telefon ekranında gözüküyor ve allta tamam şıkkı çıkıyor.Tamama basarsan vazgeç yada tamam seçeneği çıkıyor.Tuş takımı kilitliyken bile bu mesaj ekranda gözükebiliyor.Turkceli aradım reklam mesajlarını kapattıklarını söylediler.Telefon ayarlarında hepsi kapalı.Nokia müşteri hizmetlerini aradım ve oradanda kontrol ettik.Turkcell diyorki bizde bu mesajlar kapalı ve herhangibir bir reklam paketi,oyun vs. üye değilsiniz.Bu mesajların gelmemesi gerekir.Telefon ayarlarında bilgi mesajları dahil hepsi zaten kapalı.Ben bu işi gerçekten anlamadım.Bilen biri lütfen yardımcı olsun.Bu tarz şarkı,oyun vs. gibi reklam amaçlı mesajları alan var mı.Yalnız mesajlar dediğim gibi mesaj kutusuna falan gelmiyor.Telefonun direk ekranında kendiliğinden beliriyor.Turkcell bizle alakası yok diyor ama mesajlarda onay mesajı nolarının hepsi turkcelle bağlantılı..

• aynı sorun bende de var bugün müşteri hizmetleri ile görüştüm ve telefonumun hücresel mesajlar kısmını kapattırdılar son olarak bunu denediler. Buda olmazsa yapacakları birşey olmadıklarını ilettiler. Bu konu hakkında detaylı bilgisi olan varmı ?
  • Merhaba;

Aynı sorun bende de var ve gerçekten çok sıkıcı bir durum. Gün içinde 4-5 sefer geliyor. Bilgi mesajı kapalı ama yine de geliyor. Şimdi sistem mesajlarını da kapattım, belki bu bir çare olabilir.

Dediğiniz gibi, mesaj kutusuna gelmeyip direk ekran gelmesi, dalgınlıkla kabul etmenize bile sebep olabilir. Bu kadar basit bir davranmaları hiç hoş değil.
  • ben telefonu cebimden çıkarırken yanlışlıkla bastım hemen 14 lira kestiler
    oyun yüklemişim ama telefonum eski olduğu için oyun oynamam mümkün değil
    mecburen 14lirayı ödedim faturada
  • aynı durum bende de var bir türlü iptal edemedim
  • Bu reklam mesajları konusunda Turkcell e şikayet yazdım, standart bir mail döndükten sonra ben cevap verip biraz kızınca bugün aradılar. TİM e gidip ordaki turkcell yetkilisine telefonumu ayarlatmamı söylüyorlar. Dedim hattımı bu tip şeylere tamamen kapatın gelmesin. Öyle bir uygulama yokmuş. Ayarlarından kapatılcakmış.

Hücre bilgileri de servis mesajları vs hepsi kapalı bende ama hala geliyor. Nokia 3510i, 1100, 1200 telefonlarında şu anda kapatamadım. Diğer telefonlarıma gelmiyor.
  • Ayni sorun bendede var simdi yeni bir android telefonda aldim hemen daha degisik mesajlarda gelmeye basladi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli gelen reklam bildirimi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Müşteri hizmetlerini tekrar aradım.En başta bu sorunu siz çözemezsiniz o yüzden dolayı hergangibir çözüm merkezine sorunu iletin dedim.Form oluşturup sorunu çözüm merkezine geçtiler.Bugün mesaj geldi ilgileniyoruz diye.Mesaj geldikten sonra reklam çıkmıyor şuanda.9 saattir yok.Ama şöyle garip birşey var.Ben küçük sms paketine üyeydim.O üyeliği nedense iptal ettiler.Merak ettiğim sizde ayda 30 yada 250 sms tarzı şeylere üye misiniz.Mesela 3 tlye 30,5 tlye 250 sms bedava oluyor.Sizinde bunlara üyeliğiniz varmı.Çünkü bende bunu iptal ettiler nedense.Acaba bu sms paketlerine üye olduğumuz için mi geliyordu.Onlar arayınca zaten bunu soracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kei$er$oZe -- 9 Ocak 2012; 17:31:44 >
  • Bugün ben de fırsat1gb yazıp net paketi yapıcaktım ancak dalgınlığıma geldi Fırsat yazıp 2222 ye gönderdim gelen mesaj şu şekilde İsteğiniz üzere tüm kategorilerden marka tanıtım mesajları gönderilecektir. Daha gelen mesaj yok ama inş musallat olmazlar Online işlem merkezinden baktım üye olduğum paket filan yok ?

edit: online işlem merkezinden bulamadım ama iptal fırsat yazıp 2222 ye gönderdim artık gönderilmeyecktir dedi ucuz mu yırttık ne :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A16821E96 -- 9 Ocak 2012; 18:21:31 >
  • Ben sorunumu sanırım hallettim. Mesaj ayarlarından "servis mesajları"nı kapattım ve 3 gündür hiç bir şekilde o mesajlardan gelmiyor. Her gün en 4-5 tane geliyordu ve çok rahatsız edici bir durumdu. Bir kaç gün daha bekleyip görmek istiyorum tamamen bittiğini.
  • HTC sense 3.0 upgrade yapdıktan sonra 50 ve 55 olmak üzere iki tane hücre yayını kendiliğinden açıldı. İkisini de kapadım, sorun kalktı.

Android kullanıcıları için (HTC Sense):
    Settings --> Call --> Cell broadcast settings
  • aynı sıkıntı bende de var. Telefonu kırdıracaklar bana o olacak.
  • bana hic msj gelmiyor nerdeyse reklam msji 0. cok sasiriyorum cok msj geliyo diyene
  • gözlemledigim kadariyla nokia'nin s60 sistemli telefonlarina gelmezken, s40 gibi standart sistemleri olan telefonlara geliyor genelde. Bizim evdekilerin de telefonlarina geliyor. mobil tv gibi turkcell kaynakli reklamlar olmasina ragmen mus. hizmetleri bunu halledemiyor. Iyice sacmalamaya basladi bu turkcell. Hem gönder, hem de bunu kapatmak icin hicbir secenek sunma. Denemedigim yöntem kalmadi, yine geliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

gözlemledigim kadariyla nokia'nin s60 sistemli telefonlarina gelmezken, s40 gibi standart sistemleri olan telefonlara geliyor genelde. Bizim evdekilerin de telefonlarina geliyor. mobil tv gibi turkcell kaynakli reklamlar olmasina ragmen mus. hizmetleri bunu halledemiyor. Iyice sacmalamaya basladi bu turkcell. Hem gönder, hem de bunu kapatmak icin hicbir secenek sunma. Denemedigim yöntem kalmadi, yine geliyorlar.

benim telefon s60 bana da geliyordu faturalı iken şimdi önödemeli turkcel kullanıyorum. Aynı telefon aynı numara mesaj gelmiyor sadece faturalılara geliyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

quote:

gözlemledigim kadariyla nokia'nin s60 sistemli telefonlarina gelmezken, s40 gibi standart sistemleri olan telefonlara geliyor genelde. Bizim evdekilerin de telefonlarina geliyor. mobil tv gibi turkcell kaynakli reklamlar olmasina ragmen mus. hizmetleri bunu halledemiyor. Iyice sacmalamaya basladi bu turkcell. Hem gönder, hem de bunu kapatmak icin hicbir secenek sunma. Denemedigim yöntem kalmadi, yine geliyorlar.

benim telefon s60 bana da geliyordu faturalı iken şimdi önödemeli turkcel kullanıyorum. Aynı telefon aynı numara mesaj gelmiyor sadece faturalılara geliyor sanırım

demek ki telefon farketmiyor. Bu arada bizim evde hem faturali hem de faturasiz var ikisine de geliyor.

• quote:

quote:

quote:

demek ki telefon farketmiyor. Bu arada bizim evde hem faturali hem de faturasiz var ikisine de geliyor.

Bu saçmalığın mantıklı bir açıklaması yok zaten.
    İnsan telefonun tuşlarına yanlışlıkla dokunursam diye korkar mı yahu. Bana gelen mesajların en azı 14 TL lik mesajlardı. Buna da türkcel çözüm bulamıyor.

ilginç

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu saçmalığın mantıklı bir açıklaması yok zaten.
    İnsan telefonun tuşlarına yanlışlıkla dokunursam diye korkar mı yahu. Bana gelen mesajların en azı 14 TL lik mesajlardı. Buna da türkcel çözüm bulamıyor.

ilginç

turkcell komisyon alıyordur bu işten

• Ben Online işlem merkezinden bir sürü şeyi engelledim mesaj gelmemesi için ve 1 seneye yakındır rahatım.
  • nokia 6300 ım var turkcell faturasız online işlemlerden her türlü mesajı ve servis aboneliğini engelledim.yine geliyor.hayır yanlışlıkla tıklamayı geçtim.çok şarj yiyor.o kadarda araştırdım bir çözüm bulamadım.vodafone a geçicem sırf bu yüzden böyle giderse. servis mesajlarıda kapalı.

ayrıca online işlemler web siteleride çok dandik chrome la açtım işlem yapamadım.firefox ile açtım yine yapamadım.ubuntu kullanıyorum bide internet explorer ne? bir web sitesi 2012 de 2. ve 3. pazar paylarına sahip web tarayıcılarını nasıl desteklemez.virtual box da sanal xp vardıda ordan internet explorer ile hallettim.her tarafı saçmalık bu turkcell in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xghostxd -- 17 Şubat 2012; 13:22:41 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.