Özellikle Microsoft'un yeni nesil konsolu hakkında uzun süredir dedikodular dolaşıyor. Hatta konsolun bu yıl içerisinde kendini göstereceğine kesin gözüyle bile bakılıyor diyebiliriz. Fakat görnüşe göre Sony'de bu yarışa çok geç katılmayacak.
MCV sitesinin haberine göre hem Sony hem de Microsoft, yeni nesil konsollarını önümüzdeki Haziran ayında yapılacak olan E3 2012 fuarında duyuracak. Bu yıl çıkması imkansız gözükse de tıpkı Wii U'nun geçen yıl yaptığı gibi her iki konsol hakkında ilk bilgilerin E3 fuarında geleceği rapor edilmiş. öğrenmek için tek yapmamız gereken beklemek olacak.
Bencede işallah ikisiside tanıtılır. Rekabet süper olur biz oyunculara yarar. Ms ve Sony kapışacak. Benim Favorim Sony valla Ps 4 e God of war 4 veya Uncharted 4 veya başka kaliteli bir exc oyun sunsun vede bunlar tükçe olsun nolursa olsun Sony yanındayım.
Birazda resmin bütününe bakmak lazım Sony hala yeni exc oyunlar üzerinde çalışıyor Last of us God of War'ın yapımcısı olan Santa Monica Studios'un üzerinde çalıştığı yeni bir IP ve hala resmi olarak duyurulmamış Super Smash Bros benzeri bir oyun öte yandan KZ4 GOW4 GT6 yapım aşamasında ki eğer PS 4 için yapılıyor olsaydı daha konsol duyurulmamışken oyunlar hiç duyurulmazdı diye düşünüyorum sonra bu yıl içinde çıkıcak olan Wii U var yeni çıkıcak bir konsol olmasına rağmen günümüz konsollarıyla arasında grafiksel olarak büyük bir fark yok X box'a bakarsak çıkışından bu yana en büyük satışını 2011'in son aylarında yaptı bana kalırsa o kadarda aceleci davranmazlar bu nesilden daha çok ekmek yerler
inş duyurulur E3 te süper olucak ..
oyunların çıkışıyla konsolun çıkışı arasında bağlar var ama önemli unsur satışlar...tabi konsol üreticileri çıkıp tarihte veremez kendi işlerine gelmez şimdilik dedikodular devam eder gow4 gtaV bu konsollara geleceğini düşünürsek konsolun ömrü uzar...E3 te bir şeyler netleşir
E3 de duyurulsa bile yukarıda arkadaşların saydığı nedenlerden ötürü, 2012 sonu yada 2013 basında satışa ancak cıkabilir
xbox gelsin yeter, sony'yi salla.
BSC Misafiri
06.01.2012 12:38:12
Al işte liseli bir xbox fanboyu... Seni bi sallamak lazım ama nasıl sallamak lazım...
İkisini de çıkar çıkmaz alacağım da acaba yeni XBOX ın optik sürücüsü ne olacak merak ediyorum.
Wii U dan bişey çıkmaz ps4 fiyatları artık türkiyede uçar hatırlarsınız ps3 ilk geldiğinde 1.300 buluyordu bu ne kadar olacak acaba vayy halimize...
2012 olmadı 2013'te kesin duyrulacak. 2014 gibi piyasaya sürülecektir yada 2013 sonu. 2012'nin sonunda piyasaya sürüceklerini zannetmiyorum.
Bıktım bu söylentilerden :)
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
İkisini de çıkar çıkmaz alacağım da acaba yeni XBOX ın optik sürücüsü ne olacak merak ediyorum.
bende çok merak ediyorum.
Gereksiz mesaj atanları salla. Her iki konsolda yine satın alınacak...
oyle bir konsol çıksın ki her üç konsolunda oyunlarını oynatabilsin
Yeni Xbox'ın, Kinect 2 ile çıkacağını düşünürsek PS'da yepyeni bir oynanış sunmalı.Mesela Virtual Reality :D Bazıları karşı çıkacaktır ama Sony zaten Virtual Reality üzerinde çalışıyor ve ürünün göresli bile var.